Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 5 912
  • 410
  •   1
Отговори
# 45
Ежедневната ми грижа включва почистване, хидратация и слънчезащита.
Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа.

# 46
Дневсният ми режим включва почистваща пяна, тонер, серум с който контролирам порите, гел-бутсер, крем и завъшвам със слънцезащита.

Серията Elegance е по-подходяща, струва ми се по-добре за кожа склонна към сухота.

# 47
Почистване  сутрин с пяна за лице, серум, дневен  крем и крем за слънцезащита (  зависи от времето и дали ще се излагам на слънце). Вечер почистване с мицеларна вода, серум и нощен крем, понякога и околоочен. INNOCENCE е подходяща за мен и бих я пробвала за ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект.

# 48
Ежедневната ми рутина включва измиване на лицето и ползване на подходяща козметика. Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 49
  • Бургас
Вечер почистване с розова вода и от време на време някакви серуми или нощен крем.
Сутрин измиване със студена вода.
Бих пробвала серията INNOCENCE

# 50
Вечерната ми рутина  включва само  измивна пяна, а пък сутрешната нанасяне на хидратиращ крем.

Допадна ми  серията INNOCENCE, заради анти ейдж ефекта.

Страхотна презентация на продуктите!

# 51
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин след измиване на лицето с подходящ продукт си слагам серум с колаген,с който си правя гуа ша,а вечер си слагам околоочен и хидратиращ крем за по-добра хидратация.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Серията Innocence е по-подходяща за кожата ми според това,което прочетох.

# 52
Почистване с мицеларна вода..
Харесах си Серията ELEGANCE.

# 53
  • Банско
Сутрин почиствам+ борова вода+ крем и слънцезащитен. Вечер същото само без слънцезащитен. Бих искала и двете серии да пробвам.

# 54
Ежедневно почиствам кожата на лицето и деколтето си. Нанасям хидратиращ серум и допълвам със слънцезащитен крем.

Бих пробвала серията INNOCENCE, тъй като се интересувам от ежедневната хидратация, а деликатния анти-ейдж ефект е примамлив и изкушаващ ефект, освен това е подходяща за всички типове кожа и смятам, че би се вписала чудесно в рутината ми.

# 55
  • София
Вечерната ми рутина се състои от почистване на лицето с измиваща пяна, нанасяне на серум с витамин Б и след него богат крем на лицето и околоочен крем.
Сутрин измивам добре лицето си и нанасям серум с витамин С и крем със слънцезащита.

Би ми били любопитно да пробвам продуктите от серията INNOCENCE.

# 56
Дневната ми рутина включва почистване на кожата сутрин и вечер с мицеларна вода, като сутрин нанасям тоник, серум и крем за лице.
Бих искала да тествам серията INNOCENCE.

# 57
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - измиване със защитаващ сапун за лице, най-добре ми действат тези на маслена основа. Серум и задължително хидратиращ крем за лице, и сутрин и вечер. Лятото включвам и розова вода.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Грижа за лице ELEGANCE – защото имам определено нужда от дълбоко подхранване и защита!

# 58
  • софия
Моята рутина включва добро почистване, хидратиращи продукти и антиейджинг грижа.
Бих пробвала INNOCENCE, защото залагат на грижа за фините бръчки.

# 59
Ежедневната ми гржа е почистване на лицето с вода и сапен или с лосион.
Бих пробвала линията INNOCENCE.

Общи условия

Активация на акаунт