Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 5 908
  • 410
  •   1
Отговори
# 30
Почистване с флорална вода.

При необходимост нанасяне на овлажняващ крем.

Серията Innocence изглежда много добре. Бих я тествала.

# 31
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Ежедневната ми рутина включва почистване сутрин и вечер, дневен крем с UV защита, вечер серум или масло. Понякога вечер нанасям маска без измиване.
Бих искала да пробвам серията INNOCENCE

# 32
Ежедневната ми грижа включва почистване и крем за подхранване.
Бих искала серията INNOCENCE за дълбока
хидратация на кожата ми.

# 33
Позвам корейска рутина, но не повече от 5-6 стъпки, кожата ми няма нужда от повече продукти. Бих пробвала линия Innocence.

# 34
  • София - Бургас
Сутрешна рутина - измиване с лек продукт, хидратация, серум, крем и SPF.
Вечерна - двойно почистване, хидратация, ретинал, хидратиращ крем-маска.
И двете серии са чудесни, но за моята кожа серията INNOCENCE е най-подходяща.

# 35
Рутината ми включва почистващ гел/олио, тонер, серум, крем и слънцезащита. Бих пробвала серията INNOCENCE, защото кожата ми е нормална и има нужда от хидратация

# 36
  • някъде другаде
Ежедневната ми грижа е измиване с пяна и после подходящ крем.
Вечер почистване с мицеларна вода и нанасяне на серум.

# 37
Ежедневната ми рутина се състои от измиване, вечер с измивна пяна, сутрин само вода. Нанасям хидратиращ крем и слънцезащита за през деня и нощен крем и околоочен контур за през нощта. Ползвам и серум, 2-3 пъти в седмицата. С удоволствие ще пробвам серия  ELEGANCE.

# 38
Рутината ми включва почистване с мицеларна вода, измиване с пяна и нанасяне на хидратиращ серум. Бих искала да пробвам серията INNOCENCE.

# 39
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? -Сутрин измиване само с вода, серум, крем със слънцезащита. Вечер почистване  с пяне за лице, серум и нощен крем. Кожата ми е суха и няма блясък- избирам първата серия.

# 40
  • София
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Почистване сутрин и вечер и съответната ежедневна грижа, периодично маски и по-специфична грижа. Серията INNOCENCE ще е по-подходяща за моята кожа.

# 41
Ежедневната ми грижа включва сутрин и вечер измиване на лицето серум и крем и вечер нощен крем ,за сега само зимата.Може би серията INNOCENCE ще е по подходяща за мен защото включва хидратация и анти ейдж.

# 42
  • на последния етаж
Ежедневната ми грижа се състои от двустъпково почистване с олио и пяна, тонер, ампула, серум, крем, околоочен и слънцезащита. Опитвам се почти всеки ден да нанасям маски. Мисля, че по-подходяща за моята кожа е серията ELEGANCE.

# 43
Разбира се почистване, хидратация и слънцезащита.

За мен е подходяща серията ELEGANCE.

# 44
  • София
Грижа се за лицето си като го почивствам и хидратирам ежедневно.
Бих искала да ползвам серията INNOCENCE

Общи условия

Активация на акаунт