Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 5 915
  • 410
  •   1
Отговори
# 15
Сутрин първо почиствам лицето с мицеларна вода, след което го измивам с пяна и вода, после нанасям серум и дневен крем. Вечер процедурата се повтаря, но нанасям серум и крем за нощна грижа.
Бих искала да тествам серията Innocence заради аромата на индрише, иначе и двете серии изглеждат обещаващи.

# 16
  • Пловдив
Ежедневната ми рутина включва измиване само с вода, хидратация и слънцезащита  сутрин. Вечер грижливо почистване, хидратация и околоочен крем.
За мен е подходяща серията ELEGANCE , тъй като кожата ми не е прекалено суха, но имам първи признаци на стареене.

# 17
Сутртин: Почистване с измивен гел или почистваща пяна за лице, серум, хидратиращ крем и слънцезащита.
Вечер: Почистване, серум, нощен крем против стареене.
Веднъж седмично маска на лицето, като ги редувам - хидратираща, против стареене, против стрес и тн
И двете серии звучат много добре! Избирам първата, заради хидратацията и забавянето на стареенето.

# 18
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Насям хидратиращ крем и слънцезащита сутрин. Вечер измиване с гел и нанасям нощен крем.
 Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? Първата серия привлече вниманието ми. Хидратацията за мен изключително важна, тъй като имам сухо кожа.

# 19
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин бързам и нанасям кремове и грим, вечер ползвам повечко неща: мицеларна вода за сваляне на грима, измивен продукт за почистване на кожата, серуми и кремове за през нощта.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Серия ELEGANCE е по-подходяща за моята кожа, която е предимно суха особено в зимните месеци.

# 20
Ежедневната ми рутина сутрин е измиване на лицето, нанасяне на тоник и хидратиращ крем, а вечер - почистване с тоалетно мляко, измиване и нанасяне на нощен крем. Мисля, че серията Грижа за лице INNOCENCE е подходяща за мен и бих я пробвала за ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект.

# 21
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Включва измиване с подходящ продукт и нанасяне на крем околоочен и друг за цялото лице.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих искала серията INNOCENCE за дълбока хидратация на кожата ми.

# 22
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ежедневно почиствам лицето си с гел и нанасям дневен и съответно нощен крем за лице.Веднъж седмично правя маска.
Бих избрала серията INNOCENCE заради анти-ейдж ефекта.

# 23
Моята ежедневна рутина: 1.сутрин -измиване с топла  вода и почистваща пяна,понякога скраб за лице,подходящ дневен хидратиращ крем. 2вечер -почиствам лицето от гримът с мицерална вода след което нанасям подходящ хидратичен нощен и околоочен крем.Въпреки че и двете серии са чудесни бих искала да пробвам серията  ''INNOCENCE'' защото кожата ми се нуждае от ежедневна хидратация и анти-ейдж ефект и искам да изглежда защитена,свежа,еластична и сияйна.

# 24
Моята рутина включва дневен крем , основно хидратиращ и околоочен крем задължително.  Вечер почиствам кожата си и нансям нощен серум и околоочен крем . Обичам да си правя лек масаж на лицето,  но не успявам всеки ден .
Бих избрала Innocence комплекта , защото изцяло отговаря на нуждите на моята кожа.

# 25
Измиване на лицето, понякога розова вода и крем.
И двете серии ми се струват подходящи за мен.

# 26
Сутрин почиствам лицето, нанасям лек серум и хидратиращ крем със SPF. Вечер почиствам внимателно, след това използвам подхранващ серум и нощен крем.
Бих искала да тествам серията INNOCENCE, защото обожавам леки и натурални формули, които хидратират и придават свеж, сияен вид на кожата.

# 27
Почистване, подходяща козметика и масаж.Подходяща за кожата ми е Серията ELEGANCE.

# 28
Дневната ми рутина е чрез почистване с тоник или мицеларна вода, предпазен крем и хидратиране. Подходяща за възрастта и кожата ми е  Серията ELEGANCE.

# 29
  • София
Грижата ми е задължително двойно почистване и нанасяне на хидрариращ крем, слънцезащита, третирам и акне  с различни серуми. Бих предпочела Innocence, но и другата бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт