Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 5 923
  • 410
  •   1
Отговори
# 390
Почистване, хидратация и слънцезащита  сутрин. Вечер същите стъпки, но вместо сънцезащита слагам нощен хидратиращ крем.
Избирам INNOCENCE, защото кожата ми има нужда точно от тази серия.

# 391
Грижата за кожата на лицето е почистване с гел сутрин, нанасяне на хидратиращ крем. Вечер засега не ползвам нищо.
Бих пробвала грижа за лице INNOCENCE.

# 392
Ежедневната ми рутина е сутрин  измиване на лицето с гел или пяна,  околоочен крем,  хидратиращ крем за лице със слънцезащита , вечер -отново измиване с гел и подхранващ серум.
Подходяща за мен е серията ELEGANCE, защото  подхранва в дълбочина, възстановява естествената бариера и изглажда фините линии с ценните си Омега масла  .

# 393
  • София
Сутрин почиствам с измивния гел с водорасли на Авант, след това хидратирам с дневен крем за лице на Колагена, след това нанасям серума на Колагена срещу бръчки. През деня правя маска, гледам поне веднъж в седмицата да приложа някоя освежаваща. Вечер отново измивен гел и тук вече редувам маслото на Wooden Spoon с нощен крем с колаген.

Бих опитала дневната рутина на HERAVALDI.

# 394
Рутината ми за лице не е кой знае какво. Сутрин нанасям хидратиращ крем със слънцезащитен фактор, околоочен крем и серум. Вечер почиствам лицето си с пяна, хидратирам с нощен крем и серум за лице.
Бих искала да пробвам серия INNOCENCE.

# 395
  • Не съм от тук и съм за малко
Ежедневна рутина - почистване, хидратация, слънцезащита и малко допълнителна грижа за околоочния контур.
Имам интерес към серията INNOCENCE.

# 396
1. Почиствам лицето си сутрин и вечер с измивен гел или нежна почистваща пяна 2. Вечер, при сваляне на грима, освен гел ползвам и мицеларна вода
3. Сутрин ползвам дневен хидратиращ и защитен крем SPF 50+  4. А вечер нанасям нощен подхранващ и озаряващ крем 5. Околоочния контур се нуждае от специални грижи - нанасям изглаждащ крем против бръчки за околоочната област 5. Веднъж или два пъти седмично нанасям хидратираща и антиоксидантна маска за лице.
Бих искала да пробвам серията INNOCENCE, защото кожата ми се нуждае от хидратация и анти-ейдж защита.

# 397
Бих пробвала серията Innocence, смятам че е по подходяща за мен.

# 398
  • София
Моята грижа вкючва измиване с измивно средство.След това сутрин нанасям серум,а вечер тоник и колаген.
Бих пробвала серията ELEGANCE.Според описанието подходяща за моята кожа.

# 399
Сутрешна рутина:
1. Почистване – започвам деня с нежен измиващ гел, който премахва себума, натрупан през нощта.
2. Тонизиране – използвам хидратиращ тоник, за да освежа кожата и да възстановя нейния pH баланс.
3. Серум – нанасям лек серум с хиалуронова киселина за дълбока хидратация и изглаждане.
4. Крем за лице – използвам дневен крем с антиоксиданти и SPF защита, за да предпазя кожата от UV лъчи и замърсяване.
5. Крем за около очи – за намаляване на подпухналост и тъмни кръгове.
Вечерна рутина:
1.Демакиаж – премахвам грима с мицеларна вода или олио за почистване.
2. Измиване – измивам лицето с мек почистващ продукт, за да не останат замърсявания.
3. Ексфолиране (2 пъти седмично) – нежно почиствам мъртвите клетки.
4. Тоник – отново за възстановяване на баланса.
5. Нощен серум – с активни съставки (ретинол), които стимулират обновяването на кожата.
6. Подхранващ нощен крем – за регенерация и еластичност.
 Коя серия бих искала да тествам и защо:
Бих избрала серията INNOCENCE, защото кожата ми вече започва да показва първи признаци на умора и нужда от повече хидратация и сияние.
Тази серия ми звучи по-нежна, натурална и подходяща за чувствителна кожа, каквато е моята — особено през есенно-зимния сезон, когато имам нужда от повече комфорт и свеж вид.
С други думи — INNOCENCE за естествен блясък и хидратация, докато ELEGANCE бих оставила за момент, когато търся по-интензивен, anti-age ефект.

# 400
  • София-Младост
Сутрешната грижа включва измиване с лек почистващ гел, след това нанасям тоник, крем. След баня ползвам и шийт маска.
Вечер единствено почиствам лицето от грим.
Бих тествала дневният крем на HERAVALDI Innocence.

# 401
  • in Wonderland
Моята ежедневна рутина за грижа за лицето започва сутрин с нежно почистване, тонизиране и нанасяне на хидратиращ крем с SPF, за да предпазя кожата през деня. Вечер отделям повече време – премахвам грима, почиствам лицето в дълбочина, нанасям серум и подхранващ нощен крем.

Бих пробвала серията Innocence, смятам че е по подходяща за мен.

# 402
Моята сутрешна рутина е измиване, хидратиране и околоочна грижа. Вечер след измиване на лицето ползвам подхранващ крем и шипково масло за зоната около очите. Веднъж или два пъти седмично ползвам колагенови пачове за околоочната зона, почистващи, хидратиращи и подхранващи маски.
Ще се радвам да изпробвам серията INNOCENCE, защото усещам, че кожата ми вече има нужда не само от хидратация, но и от анти ейдж грижа.

# 403
  • у нас
Бих тествала Дневен крем ELEGANCE.
Рутината ми е измиване, хидратиране, сутрин. Вечер - махане на грим, почистване, освежаване със серум и нанасяне на крем.

# 404
Ежедневната ми рутина е стандартна. Почиствам с тоник, след това с измивен гел. Нанасям серум, крем на лицето и околоочен крем.
По-подходяща за мен би била INNOCENCE.

Общи условия

Активация на акаунт