Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 245
  • 422
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Рутината ми относно лицето сутрин минава през следните стъпки :
1. Дълбоко почистване с измивно масло
2. Нанасяне на тоник за лице
3. Нанасяне на дневен крем с ретинол
4. Нанасяне на околоочен крем
5. Пулверизация на спрей с фактор против слънце

Вечер малко се различава :
1. Измиване с отново с гел на маслена основа
2. Отпускащ масаж на лицето
3. Нанасяне на нощем крем отново с ретинол

Прочетох статията ви и смятам, че Серията INNOCENCE би ми допаднала повече. Така е, понеже сте опоменали, че серията Elegance е подходяща за хора със суха кожа, а моята е склонна към омазняване.

# 406
Сутрин измивам лицето с пяна за лице, след това нанасям тонер, хидратираща ампула, хидратиращ крем и слънцезащитен крем 50 SPF.
Вечер измивам с хидрофилно олио и пяна за лице. След това нанасям тонер и по-богат нощен крем.
Бих искала да тествам комплекта за лице INNOCENCE.

# 407
Почиствам с почистваща пяна за лице, после слагам тонер, серум и крем
Избирам първата, INNOCENCE, заради хидратацията и забавянето на стареенето, намирам я подходяща за моята кожа.

# 408
Ежедневната рутина включва почистване,хидратиране,лек масаж,използване на подхранващ серум и крем.,Интерес предизвика серията Elegance,тъй като обожавсм овес,а ми е интередно да опитсм и продукт с водорасли.Стискам си палци да имсм тази възможност Simple Smile

# 409
Сутрин почиствам лицето, нанасям хидратиращ серум и крем с SPF. Вечер премахвам грима, почиствам с нежен гел, след това използвам тоник и подхранващ нощен крем. Бих искала да тествам серията за хидратация – обичам усещането за свежа, спокойна кожа - серия INNOCENCE

# 410

Изтеглени са потребителите, които печелят комплект INNOCENCE или ELEGANCE с ангажимент за тест и ревю. Това са:

Bluedessert123
Chupacabrita
Dragoness
Gabriella Danailova
mimok_l
nina_ricci_
Niya-
Sonnenlicht
КанелА...
Линдичка

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 03.11.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Heravaldi и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Heravaldi до 14.11.2025 г.

# 411
Включвам се с ревю относно продуктите, които получих от серията Elegance. Още преди да ги използвам, видях опаковката, която е изключително красива, подходяща за подарък. Веднага изпробвах крема, който има много гладка структура, аромата е изключително свеж, попива бързо в кожата и не я омазнява. Вечерта използвах и серума и също останах впечатлена от начина, по който се абсорбира от кожата и колко е гладка кожата на лицето след използването му. Наподобява консистенцията на олио за лице, но също не предизвиква омазняване. Имам доста чувствителна кожа и лесно козметиката ми запушва порите, но с тези два продукта не ми се появяват нито пъпки, нито ми се запушват порите. Зачетох се също и в състава и наистина имат супер изчистени съставки, което много ме зарадва, защото използвам от известно време само изчистена козметика, но ми се е случвало да пише, че е, но като видиш състава да разбереш, че не е. Като цяло оценката ми е 10/10 и след ползване две седмици е, че кожата видимо стана по-гладка и хидратирана и ми се поизравни тена. Определено препоръчвам да се изпробва.

# 412
Благодаря на Bg Mamma и HERAVALDI за възможността да пробвам комплекта Innocence (крем + серум).

Много съм доволна. Продуктите пристигнаха в елегантна и луксозна опаковка, което ми остави страхотно първо впечатление. И са много подходящи и за подарък заради това.

Ароматът е приятен и ненатрапчив — усеща се като лека, билково-цветна нотка, която прави нанасянето приятно.

Текстурата на серума е лека и попива бързо, той е подходящ за нощна употреба, а кремът е подхранващ без да омазнява и е добра основа за грим.

След употреба кожата ми е нежна и много мека. Особено сутрин, след серума, е видимо по-гладка и еластична.

Да добавя - досега не бях ползвала серум с подобна пипета, т.к. ми се струваше сложно, но се оказа, че нанасянето е изключително лесно и приятно.

Като обобщение: много приятна, натурална и луксозна грижа за кожа, която оставя лицето меко и подхранено, натуралните съставки също са голям плюс за мен.

Това беше чудесен шанс да изпробвам продуктите на Heravaldi. Определено бих си ги закупила по-натам. Бих пробвала и други продукти на марката.

# 413
  • София
Здравейте. Преди всичко искам да благодаря на HERAVALDI за прекрасната награда поднесена по особено елегантен и красив начин. И двата продукта серум и крем INNOCENCE ми харесват, но серума е този, който наистина ме впечатли. Моята кожа е смесена и особено на Т-зоната избягвам да нанасям много мазни продукти.

Серума на HERAVALDI има мазна текстура и като го капнах за първи път имах съмнение относно това дали ще попие, но то се изпари още с първото нанасяне. Страшно икономичен е: нужно е да се капне буквално минимално количество и кожата ми го попива моментално. Мажа и на врата даже една идея по-обилно защото там се оказа, че имам чудотворен ефект. За мен дори не трябва да се изчаква 2 минути за да се намаже крема, но изчаквам и след това крема попива също. Опасявах се, че и двете няма да попият, но не е така.

Ефекта и на двете е страхотен: текстурата им е нежна, успокоява кожата ми, озаряват я, изглаждат и оставят усещане за мекота и еластичност. Нищо общо с лепкавия ефект който очаквах особено от серума. Имам чувството, че финните линии около очите са намаляли, но правя много гримаси и какъвто и да е продукт ще е безсилен. Аромата им е деликатен и приятен. Миришат ми на билки, на поляна. Като цяло използвайки ги тези близо две седмици съм изключително доволна. За опаковката да не говорим – пипетата е страшно удобна с натискане на самата капачка. Крема и златната шпатулка също. Общото ми първоначално мнение е повече от позитивно и ще продължа с удоволствие да ги използвам

# 414
  • София
Аз също се включвам с отзив за крема и серума на Heravaldi, Innocence.

Кожата ми е изключително чувствителна и реагира на повечето кремове, но с тези два продукта нямам никакви проблеми, не се появиха, нито пъпки, нито зачервявания. Използвам ги от деня, в който ги получих, кожата ми е по-мека и хидратирана.

Серумът използвам на шията и деколтето, забелязвам, че кожата изглежда по-гладка и избистрена.

Консистенцията им е икономична, но вече съм решила, когато свършат, да си купя отново.

# 415
Здравейте и много благодаря за наградата Heravaldi INNOCENCE!
Първо, опаковката беше страхотна и луксозна - идеално за подарък. С мазна кожа съм в Т зоната и много чувствителна около носа - често ми се появяват зачервявания там. Първият ден пробвах кремът и той имаше чудотворен ефект - всички зачервявания изчезнаха до сутринта! После вече пробвах и серум + крем и съм много доволна. Пипетата на серума е много удобна, а пък той изобщо не е мазен, както очаквах. И двата продукта попиват много бързо и не ми образуваха пъпки. Много съм доволна- това е една прекрасна и луксозна грижа!

# 416
Крем Innocence дали е подходящ за много мазна кожа на лицето? Мисля го за подарък. Тестери биха ми помогнали за решението, но изглежда не се предлагат такива.

# 417
  • гр. Кюстендил
Благодаря, че имах възможност да изпробвам продуктите на марката. Аз избрах да изпробвам INNOCENCE . Както и по-нагоре са написали, пристига в красива опаковка с панделка. Самите продукти също са в красиви и удобни за ползване опаковки. Серума е с помпичка, която улеснява нанасянето на точното количество продукт, а шпатулката също е много удобна за нанасяне на крема сутрин, дори аз си правя и нещо като масаж с нея.
Съставките са изчистени, аромата не е натрапчив, детето ми вечер като си легна го определя, че му мирише на чай/билки, тоест дори лично на мен ми действа успокояващо и на сетивата.
Текстурите са много приятни и на двата продукта и поне при мен попиват доста добре бързо след нанасяне. Кожата през деня си я усещам много приятна на допир, дори и сега в студеното време нямам изсушаване на определени зони, нямам сърбежи или лющене. В скрит текс прилагам снимка от началото, точно преди да използвам продуктите и от тази сутрин преди да нанеса крема /не е най-красивата снимка, ще ме прощавате Smile / За мен разлика има, леките фини бръчици се поизгладиха, тена на кожата на лицето ми е по-свеж/изравнен и самата кожа като цяло има доста по-добър вид. Единствено ми е тъжно, че не се бори с черните торбички под очите, в резултат от недоспиване, но за съжаление само качествения сън може да ги обори... Продуктите са страхотни, заслужават си и мога да кажа, че тези разфасофки ще ми стигнат за няколко месеца със сигурност, защото за тези 2 седмици и нещо дори и 1/3 от тях не съм употребила.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 14:28 от Gabriella Danailova

# 418
.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 10:24 от Novariel

# 419
  • София
Аз спечелих комплекта за лице INNOCENCE. В много красива опаковка пристигна. Много стилни и скъпи изглеждат продуктите,  не само като опаковки , но и като съдържание. Аз не понасям кремове и ползвам само серум. Но от както получих крема , го използвам всеки ден и кожата ми го обича. За първи път от крем не се обривам или да не попива. Много приятно съм изненадана. Много ми харесва и шпатулката. За серума също нямам забележка.
Радвам се ,че бях от печелившите , които да пробват продуктите на HERAVALDI

Общи условия

Активация на акаунт