Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 933
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • до най-прекрасния мъж
Миналата година не съм ползвала слънцезащита. Бяхме навън докъм 11 ч и после след 16 ч. Возила съм я с боси крачета, но тялото и главата под сенника на количката,  който е с УВ защита. Тогава е била между 6 и 9 месеца. Кожата й не е реагирала, но и не сме я водили на плаж, единствено е била по разходки в градски условия и на планина. За това лято ще се консултирам с педиатърката ни какво да ползвам.

# 541
  • Вестерос
Какъв сенник взе?

# 542
  • до най-прекрасния мъж
Ако въпросът е към мен, сенникът на количката ни е с SPF50. Разпъвах го максимално и така съм я возила. Печеше й на крачетата, но кожата й си остана бяла.

# 543
  • Вестерос
Да, но каква марка? Търся си от сега и не мога да реша.

# 544
Дамата да каже, но мисля, че не я разбрахте.
Стандартно всяка количка има сенник и тя е използвала него.

# 545

Аз бях купила допълнителен сенник от ДМ и сега го ползвам за допълнотелен към количката за лятото.

# 546

Аз бях купила допълнителен сенник от ДМ и сега го ползвам за допълнотелен към количката за лятото.
Този ли :
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/babylove-sennik-za-kolichka-p4058172542329.html

# 547
Здравейте, предстои ми раждане на първо детенце. Живеем на място с много комари и лятото е ад. Имате ли препоръка за репеленти, които да са подходящи за новородени или някакви други тип бабешки лекове? Комарникът на количката е ясен 🙂

# 548
Моята количка беше Tutis Uno сенника е с UV защита, а зимното покривало е термо.

# 549
Здравейте, предстои ми раждане на първо детенце. Живеем на място с много комари и лятото е ад. Имате ли препоръка за репеленти, които да са подходящи за новородени или някакви други тип бабешки лекове? Комарникът на количката е ясен 🙂

Комарникът от DM е по-голям и става и за легълце next to me. Аз ползвах миналата година клипсове, като ги закачах на одеалцето в другия край на легълцето

https://subra.bg/bg/lichna-grija/repelenti-i-insekticidni-prepar … -geraniol/4/15053

# 550
Малката дъщеря отрасна на къщата ни извън града, където комарите са като врабци и по много. В къщата имаме Райт включен във всяка спалня, навън излизаше само с комарник, преди страница съм качила снимка. Не съм си позволявала да я мажа, прекалено малка беше. Но с описаните неща не е имала и едно ухапване. Бях взела комарник за кошарата, не го ползвах, нямаше нужда.

# 551

Този ли :
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/babylove-sennik-za-kolichka-p4058172542329.html

Точно този , но взех сив, за да не привлича слънцето.

За комарите Новаче е права комарника на ДМ също е много добър и голям, аз бях взела и Занзи преди 1 страница го споменаха, като сме били на вън в заведение и съм пръскала количката и на нея крачетата (голото), беше малка и още не си ги лапаше, пръскала съм и мен и ММ (той е с много чуствителна кожа) много приятен аромат наа лимонена трева и изчистен състав не са ни хапали комари, ама и в София няма много, на морето беше с комарника.

# 552
Има и лепенки против комари, които слагах по дрешките (на места, които не стига детето), както и по количката. Махат се лесно след това.

# 553
  • до най-прекрасния мъж
Инглесина е количката. Но на повечето колички сенниците имат SPF.

# 554
Момичета, здравейте.

Разглеждам столове за хранене и съм си харесала на Peg Perego, защото стават и преди това да се използват. Между различните модели - можете ли да препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт