Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 913
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
На мен ми харесват всички изброени -Синсей,Пепко,Рейни, Уайкики,от Лидл и Кауфланд.Единствено някои неща от Пепко и Синсей се свиха в сушилнята,а и като че ли са леко умалени в сравнение с другите марки.Бих добавила и тези на КиК-и там някои се свиха,но повечето не.И на Джордж купих един комплект от 5 блузи и 5 панталона,но не ми харесаха чак толкова Сестра ми живее в Англия и ми изпрати от техните марки Праймарк,Фред и Фло и TU.Мисля че най-много ми харесват бодитата и като цяло нещата на Лидл и Кауфланд ,после Пепко.
Пелени си купих муселинови от Вис Виталис,бархетни и памучни и една огромна муселинова (120х120) от електронния магазин на Пакостник и бамбукови от Пепко.А също и 2  двойни по-плътни на Лорели, които служат за завивка(имах и една такава от баткото и една приятелка ми подари също още една).
Имам дрешки на Пепко и Синсей давани от приятелки от техните деца и са като нови,тъй че за мен стават.

# 646
На мен най-много ми харесват дрехите на Некст и name it и вече купувам от тях най-много, последният размер даже бяха само тези марки. Като качество повечето не са мръднали и следващото дете, което ще ги носи-било то нашето или на роднини-ще е до голяма степен като с нови. Евтинкото си е евтинко, съсипва се. Някои евтини неща направо се разпадат. Joy за жалост това ми се случи обаче и с не толкова евтините неща от ,,точици", които ми бяха подарени от България или си бях купила. В сравнение с тях лидълските са си направо супер.

# 647
За новородено купувах от Вис Виталис, Некст, ХМ, Джордж и Уайкики.
Вече за по-голямо дете пазарувам и доста други марки.
Синсей, Пепко и Кик за мен са ужасни. Не са и никак бюджетни за това си качество. Цените им са по-високи от тези в Уайкики и ХМ, а няма място за сравнение. В Пепко единствено някои дънки стават.
От Лидл и Кауфланд също съм доволна.

# 648
До годинката дрехите бяха предимно HM и бодита от Лидъл. Лидълските бодита още от каката са ми любими, защото не се израстват бързо и са железни, не мърдат в сушилня. На Уайкики ми харесва, че освен размер, има и кг посочени на етикета, което за бебе е много удобно. Пепко/Синсей купувам след годинката, защото не ме е яд, като ги омазва с храна или цапоти по площадките. Последно за около 60 лв купих 7 клина, 5 тениски, двулицево яке и някакви чорапи. Перфектни за игра. Пижами купувам от Уайкики, красиви принтове, удобни за носене. От ХМ предимно дънки само взимам. За пелените, с юнско бебе ми бяха достатъчни 3 муселинови 90х90, 2 памучни пак 90х90, ползвах ги за завиване в количката/кошарата, да постеля под нея ако ще я слагам примерно на дивана или над дрехите когато я взима баба й например.

# 649
Има ли спасение за намокрена четка за коса с естествен косъм? Стана изключително миризлива -.-

# 650
Здравейте Simple Smile Дали някой е ползвал някоя от тези две подложки за къпане на новородено:

# 651
  • Вестерос
Аз нямам сушилня и Синсей не са ми избледнявали, нито ставали на топчета или смалявали. Вземам по-бюджетни от там, Пепко и Лидл. Взех и бодита с къс ръкав три размера на Джордж от фб. Хубави са, обаче са по-плътни.

Инферия според мен не.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 00:36 от Tiffany А

# 652
Хич не съм доволна от Рейнк, като материя са много приятни, но на 2ро обличане се прокуса покрай кочетата.. повече не купих.
Етикети не режа.. Синсей ми избледняват в сушилнята, но си ги износва, от там и взимам предимно ромпъри за пижама.
Праймарк и Джордж много гк харесвам, ама за летни нещо не съм намерила по - тънак памук и ми идват дебели за нашето лято(моята лесно се претопля и не търпи да и е жега).. Бюджетнк взимам от Пепко ама 1-2 размера отгоре, че тя е пухкава и истаягат на ръцете иначе.
ХМ, Уайкики ми харесват хубава материя и десени. Лидл също са ми любими, бюджетни качествена материя не мърда в сушилня и си ги износва даже и малко след указания р-р, особено панталонки/клинпета.
Предпочитам дрехи с щампован размер, да не се чудя кое кой е.(ако има на връта махам, но отстрани при памперса не)

Подложка за вана ползвах Севи бебе, показаните на мен мк се виждат неудобни.

# 653
Teзи са за мивка, мисля. Гледала съм им ревюта в ютуб.

# 654
Тези подложки за къпане са един голям отврат така да се каже, заради съхненето. Идеята на лотоса е да се ползва за мивка, най-вече кухненска, моя позната ме отказа като ми показа нейния мухлясал.
Къпех бебето над мивката на ръка понякога, или ползвах тази подложка за ваничка
https://www.amazon.com/gp/product/B074BXJRCV?colid=2NSZSRE9HNRY6 … T_title_link&th=1

# 655
Тази подложка ползвах до към четвърти месец, като жезлонг с мека хавлийка, съхне бързо.

# 656
  • Wonderland
Момичета, какъв препарат ползвате за новородено - Тео Бебе или Сано Максима?
И прах или течен препарат? Аз съм свикнала с второто, на някои места чета, че трябва да е прах, но се чудя има ли реално такова голямо значение?!

# 657
Течният не се изплаква добре ,доколкото знам и затова е по-добре с прахообразен такъв + опция за допълнително изплакване и без омекотител.Реално ако имате сушилня наистина няма нужда от омекотители.

# 658
Аз ползвам фрош бейби от както се е родил (1,3 почти). Течен, не ползвам омекотител. Не плакна допълнително. Изпира идеално и синът ми не е имал реакция към него. Има много лек и приятен аромат.

# 659
Течен Персил или Ариел. Като ако се спазва дозиривката срямо количеството дрехи, никога не съм имала неизплакнати дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт