PANDORA - Тема 8

• 42 559
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • Берлин
Не знам. Аз съм от няколко месеца в играта и не съм видяла 3 за две

# 166
  • HH
В немската Пандора правят ли изобщо нормално 3 за 2, имам предвид без да е обвързано със сума за покупка, както е в момента например в испанската?
Правят, да.
Най-евтиният талисман остава подарък. Или един от трите, ако са на една и съща цена.
Сегашната промоция е подарък на стойност до 39€, ако закупиш артикули за над 99€.
В тези промоции не влизат нещата от аутлет секцията и оферите гривна и два талисмана за 99 или за 129, ако гривната е от Rose вариантите.

Иначе в момента има обеците и колието с червените камъчета сърца за 99€, но ме спират винчетата на обеците

# 167
  • BG-DE
Благодаря, чудя се на колието, което върви с валентинската гривна но тъй като от възможните опции за подарък нищо не ми представлява интерес ще продължа да размишлявам 😊

# 168
  • Берлин
Аз не успях да сменя пръстена, че нямаше наличен моят размер. Дадоха ми ваучер за сумата, но става само във физически магазин. Дано имам време да пообиколя.
А това ми е от Мм снощи

# 169
  • BG-DE
Ау, много е красив 🤩 със здраве да си го носиш.

# 170
Страхотен пръстен Heart Eyes Със здраве да се носи Simple Smile

# 171
Чудесен пръстен,браво!Със здраве и любов да си го носиш.Heart

# 172
Здравейте момичета! Имам нужда от помощ. Искам да закупя тази гривна от физическо лице, но моля за съвет дали е оригинална? На мен ми изглежда ок, но не съм особен специалист.Simple Smile Едно от камъчетата на разделителя е паднало.

# 173
  • Пловдив
Поискай снимка на печатите, които са във вътрешната страна на закопчалката. На клипса също трябва да е там, а на талисмана - отстрани.
Рисковано е да купуваш гривна от непознат, особено от Olx, bazar и подобни. Паднал камък на бижу Пандора, ако не се поправи, ще паднат и други - от опит го знам, но ти си преценяваш...

# 174
Поискай снимка на печатите, които са във вътрешната страна на закопчалката. На клипса също трябва да е там, а на талисмана - отстрани.
Рисковано е да купуваш гривна от непознат, особено от Olx, bazar и подобни. Паднал камък на бижу Пандора, ако не се поправи, ще паднат и други - от опит го знам, но ти си преценяваш...
Много благодаря за съвета!:blush:

# 175
  • BG-DE
Наличието на печати не е гаранция за автентичност, тези от Алиекспрес също имат 😊 По скоро ако са оригинални човекът би трябвало да пази някакъв документ за покупка или сертификат, нали в Бг дават такъв. Но рискът да не е оригинална е много голям.

# 176
В YouTube има клипчета как се различава истинска от фалшива Пандора.

# 177
  • Пловдив
Съгласна съм,  че и ментата имат печати, но при оригиналните бижута те са положени върху оксидирана повърхност,  а другите са неестествено лъскави и надписите  - несиметрични.

# 178
  • BG-DE
Зависи откъде е купуван 😊 повярвай ми има неразличими 😊 Ето същият модел от продавач на АЕ

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 19:16 от Menerva

# 179
  • Пловдив
Може, няма да споря. Аз неразличими ментета не съм срещала. Винаги са недодялани и без съответните реквизити.

Общи условия

Активация на акаунт