PANDORA - Тема 8

• 42 577
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Daylily , чудесен жест, прави ти чест желанието да радваш хората, давайки. Дано има повече добри хора като теб 🌹
Искрица, къде го намери талисмана с лястовичката в Силвър Корт? Да не би и при нас да е заредена колекцията?
А сайта на българската Пандора защо не се отваря, някой има ли информация?

# 211
  • София

А сайта на българската Пандора защо не се отваря, някой има ли информация?

На мен сайтът ми се отваря.
Лястовичката и аз не я откривам нито в сайта на Пандора,
нито в сайта на Силвър Корт.

# 212
  • Някъде там
Талисмана https://silvercourt.bg/products/view/792570C01-27760?fbclid=IwAR … mfklnaexeUYYyYN6I

Редактирам да покажа какво купих днес.
Обеци за малката ми дъщеря,скоро става на 10.Все още нямаме дупчици, но си поръча обеци Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:34 от Искрица

# 213
Здравейте, днес получих подарък- гривна пандора. Китката ми е размер 15.5 см, гривната е размер 17 см. Дали е окей или трябва да я сменям? Отгоре и отдолу на китката имам разстояние- мога да мушна пръст, но отстрани-не.

Благодаря предварително за отговора!

# 214
  • Down south
Здравейте!
Искам да попитам, някой случайно има ли този клипс-талисман.
Много съм го харесала, но четох, че се отваря лесно, което до някъде ме възпира да си го взема.
Какво те безпокои, ако е само отварянето, провери на място, как "щрака" при закопчаване.
Вчера го загледах, но го има само в сребро и розово "злато"
Много е красив.

ПП Рових се в кутии със стари и видно непочистени неща Cold Sweat

# 215
  • Някъде там
Daylily, днес ще отида да го поръчам и се надявам до края на седмицата да го доставят.
Мисля да го нося на твърдата си гривна Simple Smile

# 216
  • София
Дами, търся да си купя отворена гривна, голям размер - 3 или 4.
Ако някой има излишна и има желание да я продаде, моля да ми пише! Тук няма отворени, а те са ми удобни.

# 217
  • Пловдив
Аз размер 4 в Бг за отворена гривна не съм срещала,  но може и да има.
Ако ползваш ФБ, пусни търсенето си в групите. Там се появяват за продажба.

# 218
Здравейте, някой купувал ли е гривна Пандора от сайта tresor.bg? За Коледа купих на дъщерая ми за подарък, но гривната потъмня, само закопчалката запази цвета си. Опитвам се да се свържа с фирмата, но никакъв отговор...Моля, ако някой е пазарувал от там да сподели впечатления, фалшификати ли са?

# 219
На мен дори сайта не ми отваря в момента. Но да, 100 % ще са фалшиви, защото единствения сайт в БГ за онлайн пазаруване е на SilverCourt.

# 220
На мен дори сайта не ми отваря в момента. Но да, 100 % ще са фалшиви, защото единствения сайт в БГ за онлайн пазаруване е на SilverCourt.

Благодаря за отговора! Малко наивно подходих с тази покупка. Не знаех, че толкова явно можеш да си купиш фалшификат. Съжалявам само, че детето се разочарова, но ще поправим грешката.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 16:36 от Petya Dimitrova Dimitrova

# 221
  • Някъде там
Да се похваля, взех си клипса, много е красив на живо. :

# 222
  • BG-DE
Еха, наистина е много красив 😍

# 223
  • Някъде там
Еха, наистина е много красив 😍
Снимката е малко наникъде и не се вижда много добре, но наистина е много красив на живо Simple Smile

В силвър корт са пуснали нови модели за деня на жената ❤️
https://silvercourt.bg/products/pandora/new

На мен много ми харесват тези талисмани.

този клипс също е страхотен.

Най - вероятно ще си взема сърчицето.

Търся си и нов пръстен за показалеца. Сега пак ми е на пандора, отворен със сърчица, но ми се иска да разнообразя.
това е моят пръстен.

Мисля,че този би бил чудесен.Днес ще отида да го пробвам, както и да видя сърчицето от новата колекция Simple Smile

# 224
Искрица, абсолютно същите талисмани харесах и аз. Сега съм в дилема да си взема ли калинката или лястовичката или костенурка с два талисмана Мурано Thinking
Май ще изчакам, може за 8-ми март да има 3 за 2.

Общи условия

Активация на акаунт