PANDORA - Тема 8

• 42 602
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Аз не бих се учудила.Преди време питах за мъниста ''Мурано'' от едноименният о-в.Видях купени от фабрика,въобще не ми харесаха.Приличат на някои по-стари колекции  ''Пандора".Изрисувани,по-ярки цветове като пластмасови,не са ок.

# 556
  • Берлин
Аз полудях за едно синьо гущерче. В четвъртък съм рожденичка, та... Нямам време да ходя до магазин днес, а ме сърбят ръцете

# 557
  • Някъде там
Аз полудях за едно синьо гущерче. В четвъртък съм рожденичка, та... Нямам време да ходя до магазин днес, а ме сърбят ръцете
Ако става въпрос за хамелиончето, да, страхотно е.
Аз полудях по този пръстен, колежка го има.
Много е хубав.

# 558
  • BG-DE
Поръчвай онлайн, ако не ти допадне наживо ще го върнеш/замениш 😊

# 559
  • Берлин
Мм иска да ми купи каквото си харесам, та и иска да участва активно. Как да му съсипя мераците 😂

# 560
Между другото знам че физическите магазини ги зареждат количество време след като се появят онлайн новите колекции. Въпроса ми е колко горе долу седмици?

# 561
На 15 .06 ще стартира Лятната колекция в магазините . Досега беше само онлайн

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 10:57 от This_season

# 562
  • BG-DE
Още една ли нова колекция се очаква?

# 563
Не мисля, Menerva, вероятно потребителката има предвид в България .

# 564
Момичета, преди малко забелязах паднало камъче от клипс, купен от Силвър Корт. В гаранция е. Дали ще я признаят или ще ме изкарат виновна?

# 565
  • Пловдив
Момичета, преди малко забелязах паднало камъче от клипс, купен от Силвър Корт. В гаранция е. Дали ще я признаят или ще ме изкарат виновна?
Занеси го в магазин на Пандора или на Силвър корт с гаранцията, ще го оправят.

# 566
Занеси го в магазин на Пандора или на Силвър корт с гаранцията, ще го оправят.
Така ли? Купуван е онлайн и мислех, че трябва да се свържа със Силвър Корт и да им го пращам с куриер. Сигурна ли си, sunflower?

# 567
Ако е купен онлайн , пишете на сайта . В магазините не приемат бижута за замяна и ремонт , закупени от там .

# 568
И аз така мисля. Днес ще звънна по телефона.

# 569
  • Пловдив
В магазин, сигурна съм! Вземи си гаранцията с теб.
Имам ключодържател, закупен от Силвър корт Варна с поръчка по телефона. Счупи се, а няма как да ходя до Варна за един ключодържател... Занесох го в най-удобния ми магазин Пандора, взеха го и дори ми го подмениха с нов Wink.

Общи условия

Активация на акаунт