PANDORA - Тема 8

• 42 048
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Аз имам мека и твърда гривна със закопчалка сърце, отварят се и двете, и друг път съм писала. Меката е с осигурителна верижка, не смея да я нося без. Детелинката много ми допадна и на мен, всъщност май само нея харесах от новите предложения. Но на живо е различно, аз ги гледам и пазарувам предимно онлайн.

# 676
  • BG-DE
Е, аз точно заради мненията, че закопчалката сърце се случва са се откопчае взех онази гривна с плетка тип синджирче на нокторезачка 🙂защото тази закопчалка освен, че е красива няма опасност да се откопчае сама.

# 677
  • Някъде там
Имам мека и твърда със сърце.
Меката до сега не се е откопчавала, като я имам от една година.

# 678
  • BG-DE
Е, то не всяка се самоотваря 😊 просто процентът на такива инциденти с този модел е по-висок. Моя позната си взе такава през февруари и досега два пъти се е отваряла добре, че има осигурителна верижка. Те и в Пандора го знаят това и ако човек улучи свестен продавач го предупреждават. Преди месец купувах гривна за подарък и докато се чудех кой модел да взема момичето, което ме обслужваше ме предупреди, че този модел често сам се отваря.

# 679
  • София
А от къде разбирате за намаленията? Продавачките ми казаха, че ще има за черния петък и за Коледа, но и те разбирали ден - два преди това. Не следя и може да го пропусна.

# 680
  • Пловдив
От ФБ страницата и мейл. Имам регистрация в сайта им.

# 681
  • гр.Пловдив
Дами,моля ви ориентирайте ме,понеже от тези таблици с размерите ми е много трудно-касае се въпроса номер 9 на  кой размер отговаря -не в мм ,просто размер,защото ,ако е 59 е чудесно си си поръчвам пръстена

# 682
  • BG-DE
Номерацията на пръстените в Пандора е точно 52, 54 и т.н., а не американската 5, 6 ...

# 683
Здравейте, идвам да се похваля с талисманите от муранско стъкло, които не можах да купя от физически магазин, но поръчах онлайн.

# 684
  • BG-DE
Честито, много са красиви и прекрасно се връзват с костенурчето 😍

# 685
  • Берлин
Прекрасни ❤

# 686
  • Благоевград
Здравейте! Този сайт с имитации ли е? https://www.grivni.net/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%B … B3-599639c01.html

И също виждам разлики в цените на https://pandorabulgaria.net/products/view/599639C01-25778 и https://www.pandorasilver.eu/bg-product-details-184.html

# 687
Всичко, различно от физическите магазини и сайта на "silver court" , е менте.

# 688
Да се оплача. Февруари ми изтече гаранцията на гривната и преди малко се скъса. Това е за втори път от тогава, т.е. в рамките на половин година . Добре, че бяхме вкъщи и успях да намеря талисмана. Утре пак ще ходя да я нося за ремонт.

# 689
  • на последния етаж
И моята гривна се счупи след като изтече гаранцията, но тъй като е купена от СилвърКорт трябва да я нося на място в магазина, а в момента нямам тази възможност. Споделете моля, колко ще струва ремонтът.

Общи условия

Активация на акаунт