PANDORA - Тема 8

• 42 500
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Лайпциг / Перник / София
Aleksa_sm, нормално е, да. Изисква поддръжка и почистване редовно. И аз имам такава, нося я с удоволствие, въпреки, че когато я купувах си взех размер 2 и съжалявах после, нооо…. Пак си я нося, удобна е много! Simple Smile

# 91
  • BG-DE
Търся в нета някакви мнения за валентинската гривна но такива почти няма, единствено в YTube една дама каза, че е нещо средно между mesh гривната и тази с обикновената змийска плетка, та искам да попитам някой дали има mesh гривна да сподели мнение дали закача и изобщо като как е 🤔
Всъщност се колебая между гривната и този талисман, според вас кое е по-удачно?

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 21:33 от Menerva

# 92
Menerva , имам mesh гривна. Не ми закача никъде. Нося я празна или с един талисман с два клипса отстрани. Те обаче, въпреки че са със силикон се местят по гривната. Не знам каква е причината, може би плетката на самата гривна. Трябва да пробвам да ги сложа на мека или твърда гривна и да видя дали пак ще играят така. Та, аз много си я харесвам и ми е удобна.
Angelaaaa , сподели, моля този 2-ри размер на колко см отговаря? Много харесвам тези гривни и май ще поръчам от чужбина. Меките ти гривни колко см са? А китката?

# 93
  • София
Дами, много благодаря!

# 94
Manerva, аз съм за гривната! Simple Smile

Сладкодъвка, китката ми е 15см. 17см размер мека гривна мога да нося с макс 5 талисмана, после ми отеснява. 18см ми е пълната гривна и е супер.
Относно размер 2 на отворената твърда гривна - отговаря на 19-20см, но пак казвам, не е болка за умиране, защото е отворена и това дава предимство. Но е важно да споделя, че аз я нося само с 2 чарма (не я пълня) и то в двата й края, в обратна посока, гледат към горната част на китката. Означава, че е факт, че се завърта понякога наобратно и трябва да я коригирам, защото не си взех размер 1, но това е единственото “неудобство”, което на мен не ми е проблем, а и грешката си е моя.

Редактирам - сега гледам, че в сайта вече размерите и за твърдата отворена гривна са в сантиметри (не както преди - размер 1,2,3), така че не би трябвало да имаш проблем при евентуален избор Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 22:12 от Angelaaaa

# 95
  • BG-DE
Много ви благодаря, момичета💐 добре, че е тази тема, че моите приятелки не споделят тази страст и не срещам разбиране 😊

# 96
  • Някъде там
Menerva, аз съм за талисмана Simple Smile

# 97
Menerva , талисмана е красив. Вземи него, щом имаш колебания за гривната. Относно споделянето на страстта към Пандора - ами то си е като всяко подобно влечение, другите не го разбират. И аз се чувствам по същия начин в това отношение Simple Smile
Angelaaaa , благодаря за съветите за твърдата отворена гривна Flowers Hibiscus
На мен много ми допада, че в тази тема има много красота, освен това всички са позитивни, мили и готови да помогнат със съвет и препоръки. Няма заяждане и размахване на пръст като в други теми. Благодаря ви, момичета! Хубав и усмихнат ден пожелавам на всички Flowers Rose

# 98
Утре и аз вземам пратката от немската пандора, поръчала съм същата звезда като на Menerva,надявам се че в първите поръчки няма дефектни. Заради по едрите талисмани и аз си купих гривна 18 см,надявам се да мога да ги наредя всички. В краен случай минавам на 19 см.Имам отворена гривна размер 2,леко ми е широка на китка 16 см без талисмани .С три талисмана от по едрите  ми е ок.Не посмях да поръчам 1 размер

# 99
  • BG-DE
Сигурна съм, ме всичко ще е наред, аз със звездите нямам проблем, а със синия камък на кръглия талисман, който много странно изведнъж престана да хлопа 🤔 Явно като чу, че ще го сменям се стресна 😂😂 Засега ще задържа с връщането, защото всъщност е много красив. Момичета, някоя пазарувала ли е Пандора от Амазон? Влязла ми е в главата долната комбинация, а висулката детелина там е с 18€ по-евтина 🤔

# 100
Менерва, Амазон е нож с две остриета. Аз не съм пазарувала, но една приятелка редовно си купува Пандори оттам и общо взето е риск дали ще попаднеш на сигурен продавач с автентични бижута или на фалшификати. Ако си заслужава цената, може да рискуваш, но гаранция за оригинал няма.

# 101
  • BG-DE
Ох, и мен това ме притеснява, пише, че се доставя от Амазон но нямам идея какво означава това, никога не съм пазарувала от там🤔

# 102
Разрових се. Общо взето пише, че са добри копия, но в амазон не се продават оригинални бижута на марката.

# 103
  • BG-DE
Много ти благодаря 🌹

# 104
Честно казано, показаната комбинация изобщо не изглежда като продукт на Пандора, стиловете, че и големината на талисманите, са нетипични за марката. Според мен е чудесно нарисуван 3D модел с прилично насложен надпис на закопчалката.

Общи условия

Активация на акаунт