PANDORA - Тема 8

• 42 629
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте отново, момичета! Знаете ли дали може във физически магазин да се направи замяна на заменен вече артикул. Не ми се вярва много, но ако някой се е сблъсквал с подобен казус? Хубав ден пожелавам!

# 466
Здравейте! Някоя от вас притежава ли гривна pandora me , по-конкретно "Моят свят"? Какво ви е мнението за гривната? Закопчалката лесно ли се разваля? Имали ли сте проблеми? Пускат ли талисмани за тях в новите колекции? Коя гривна е по-добра - me или moments? Всякаква информация ще ми бъде много полезна. За момента имам само пръстени от Пандора и искам да си купя гривна,но не мога да реша коя от двете. На МЕ повече ми харесват талисманите ,но мн ме притеснява закопчалката.

# 467
  • BG-DE
Дайте снимка на тази гривна, Ме серията имат няколко модела гривни, но имайте предвид, че изборът на талисмани за тях е по-малък. Днес ходихме до един outlet city, а там има и магазин на Пандора, в който също имаше 3 за 2, та това е плячката 😂 лебедите и сърцето са с 14К елементи, излязоха под 60€ трите 😊

# 468
  • София
Днес посетих магазин на Пандора за пръв път от не помня колко време.
Купих на дъщеря ми това колие като подарък за предстоящия ѝ рожден ден.
Много е красиво! Подпитах я без да разбере за какво точно
я разпитвам и тя си го избра измежду другите ми предложения. Нямам търпение
да я изненадам!  Smile

Видях и новото бяло мурано, прекрасно е! Възспря ме да си го купя само това,
че трябва да обмисля как да го аранжирам спрямо другите талисмани, с които
разполагам.

# 469
Здравейте, някой има ли информация дали ще има зареждане този талисман, защото в сайта се води изчерпан?

# 470
Дайте снимка на тази гривна, Ме серията имат няколко модела гривни, но имайте предвид, че изборът на талисмани за тях е по-малък. Днес ходихме до един outlet city, а там има и магазин на Пандора, в който също имаше 3 за 2, та това е плячката 😂 лебедите и сърцето са с 14К елементи, излязоха под 60€ трите 😊

Ето за тази гривна става въпрос ☺️

# 471
  • BG-DE
Имам този модел, закопчалката е много сигурна, няма начин да се разкопчае сама и седи добре със и без талисмани.

# 472
  • Down south
И аз днес получих два талисмана.
За подарък са

# 473
Имам този модел, закопчалката е много сигурна, няма начин да се разкопчае сама и седи добре със и без талисмани.
Благодаря много! Тези дни отивам и купувам ☺️

# 474
Здравейте, някой има ли информация дали ще има зареждане този талисман, защото в сайта се води изчерпан?
Миналата седмица го видях на гривна на витрината в България мол.

# 475
Талисманът  2023 го има в магазините,  ако липсва в сайта . Ако нямате възможност физически да го купите от магазин , поръчайте си , ще ви го изпратят с наложен платеж . Даже по - бързо пристига така , отколкото поръчано онлайн. Звъннете на произволен магазин и ще ви кажат те дали го имат или други обекти .

# 476
  • София

Днес го видях в магазина на Пандора в МОЛ София.
Звъннете им по телефона и го поръчайте, ще Ви го
изпратят с куриерска фирма.

# 477
Да се похваля ,сдобих се и аз най-накрая с гривна и 3 талисманчета от колекцията Pandora ME☺️ Влюбена съм в нея,седи просто прекрасно на ръката. Оказа се,че има промоция при покупката на гривна и повече от 2 елемента от колекцията - намалят 20% от общата цена.

# 478
  • София
Bibi_1205, честито! Носи ги със здраве и им се радвай много! Flowers Hibiscus
Чакаме и съответните снимки, че да се порадваме и ние. Smiley

# 479

Общи условия

Активация на акаунт