Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 490
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
На мен само това ми беше любопитно в епизода. Това го има само в Турските сериали, някой чака 30 години за да си отмъсти за нещо. Явно и Ефе иска да натрие нечий нос! Ясно заяви, пред Дефне намерението си да нарани Сейран, но не той лично, а през мъжът й.
Добре де , Дефне го набута този Ефект , пък сега гледа предпазливо какво прави.Май и тя не е смятала , че той така ще зацикли.

# 151
  • Яко в Матрицата...
Усмивката, четата те, но взех да се уморявам. Всичките ти изречения завършват с удивителен знак, което в онлайн пространството означава повишаване на тон. Мисля, че това е само един сериал и може да сме по-спокойни в коментарите си.

Ферит е много добър в манипулациите, добре се оправя с хората и разпознава кой какъв е. Как пък не разбра, че с викане и забрани няма как да спре Сейран, може само да я мотивира да направи това, което е решила. Какво му каза в миналата серия? "Като кажа, че ще направя нещо, значи ще го направя." Беше казано заради едно петно, но вече знаем, че това е нейно мото. Не хвърля думите си на вятъра. Освен това, Кязъм пита ли ги от какво точно се притесняват? Да кажат причината. А те взеха да го овъртат - ама тя нямала нужда от пари, нямало защо да работи, ама това, ама онова. Защо не казаха, че Дефне е била севгили на Орхан и може да му има зъб защото я е изоставил, че може да иска чрез Сейран да си отмъсти? Защото не им стискаше... И като Кязъм каза, че стои зад дъщеря си, как реагира Ферит? Направи обидена муцка и се фръцна, като малко дете.

Цяла серия Ферит ходеше нагоре надолу да спасява жените си. И какво постигна? Нищо освен крясъци и кавги. Дето вика Диди, как още не му е паднала захарта, че да се спре малко. Явно сценаристът забрави за тази болест.

Не знам дали проблемът е в сценариста или режисьора, или пък в актьора, но аз не можах да разбера какъв му е случаят на Ефе. Много мътно е всичко. Айде Дефне може да иска да си отмъщава, ама на Ефе какъв му е случаят?

Феновете нямат спирка - "Любовта на метресата"

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 10:36 от Reni - BG

# 152
Reni - BG, напълно съм съгласна с теб! Вчера гледах откъслечно епизода, но все попадах на крещящия Ферит. То бива викани бива, ама неговите истерии край нямат. Да е жена разбирам, ама такова истерично държание на мъж!?!?!?!? И не ми харесва как стиска зъбите от яд и говори сама с устни на Сейран. Злобно ми изглежда.

# 153
Reni-BG,за да не се уморяваш най-добре е да не ме четеш.Има си решение на въпроса.
А удивителен,или възклицателен знак в никакъв случай не използвам,за да повишавам тон.Аз знам,че в интернет пространството,тогава,когато се повишава тон се пише с главни букви.
И,ако може,забележки приемам не в постовете,а на лични съобщения
Мисля,че е по-коректно както за мен,така и за Вас!

# 154
Reni-BG , права си, но и не си. Сейран седи зад всяка дума и не хвърля думата ви на вятъра , освен ако не е свързано с басовете си с Ферит 😄

# 155
  • Яко в Матрицата...
Усмивката, нямаш проблем, ще го имам предвид.

Ela1, тя каза, че не им съвпадало времето, не че няма да го направи Grinning Но иначе, да, можеше поне това с целувката да го изпълни. Не за друго, а за да можем ние да си поемем малко въздух сред тия караници, да седим ей така Heart Eyes пред екраните и да се кефим на малко романтика.

Снаха и свекърва Heart Eyes Фотограф - Абидин Grinning

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 10:57 от Reni - BG

# 156
Ми аз от кога чакам тази целувка вече, примирявам се и да е сън на някой от тях Grinning

И аз мисля, че е време да въртят сучат сценария, ама да събудят романтиката в Сейфер, такова нещо ми се гледа.

# 157
Абе не искам да съм на мястото на Сейран, съпруга ми да ми обяснява как аз като не го искам, иска деца от друга. 😵 Ама и на неговото не е готино.
Дано всички тези разправии доведат до признание от един от двамата. И двамата го чакат и искат, за да се отпуснат.

# 158
Една малка подробност има, договорът не е подписан все още.

# 159
  • Яко в Матрицата...
Една малка подробност има, договорът не е подписан все още.

Еве Wink

Аз само се чудя как не му написаха на Ферит репликата: "Нали искаже да учиш, какво стана? Записваме те да учиш веднага, ако се откажеш от договора!" Joy

# 160
Рени, само това не пробва момчето Grinning

# 161
  • Яко в Матрицата...
Рени, само това не пробва момчето Grinning

Да не е на 5 години, аз ли да му казвам какво да прави? Stuck Out Tongue Winking Eye

Въпреки всичко, екипът чете социалните мрежи и малко или много се съобразява. Пелин вече не sevgili, а метреса.

В ТТ има скринове на постове с критики към сценария, които е харесала Гюлсерен ханъм. По това се съди, че сценарият е променен не в посоката, която е била уговорена и зададена в началото. Смятам, че това е станало заради високия рейтинг. Това е такова клише в турските дизита, че нямам думи вече. Висок рейтинг ли направихме? Супер, давай да разтягаме локуми, те ще гледат каквото и да им поднесем. И за пореден път се провалят. Хората се чудят как същата компания е направила "Истанбулска невеста".

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 12:49 от Reni - BG

# 162
Крайно време сценаристите да направят нещо и да придвижат сюжета в 19-ти епизод, ако не искат още спад в рейтинга и да запазят зрителите.
Никой не иска да гледа как Ферит реве и гони Пело,  вечни скандали  и истерии.  Ефе как точи лиги  по Сейран.  Дори си мисля, че на зрителите щеше да им  хареса сценария с напускането на Пелин преди няколко епизода. Да включат Аби и Суна, после Асуман и нейния статист брат на Ферит и т.н.
Да разтърсят малко конака с другите тайни.
Изневери, минало,плановете им за Суна
Дори да открехнат пердето пред Кязъм.  Милия нищо не знае. Натри им носовете,но някак не може да блесне в очите ми.  Зад всичките му думи и действия се крие егоизъм и пресмитливост. Той може да пребива децата си, другите да им гледат вдигнати главите.
Не са му като  деца, а стока,тамъзлък.
Ферит трябваше да е припаднал с  тази захар след толкова драма. Joy

Абидин  и Суна толкова мили и спокойни. А нашенците диви магарета:joy:

# 163
  • Яко в Матрицата...
Сценаристът е споделил този цитат от интервю на Гюлсерен ханъм по повод Домът... Честно казано не знам в каква връзка го е казала, нямам време сега да чета цялото интервю, но го намерих.

Разпознаваме хората, които ще ни накарат отново да преживеем детските си травми и болки, и се влюбваме в тях, а не в някой друг. Животът ни заставя ние сами да го открием. Когато всеки погледне живота си, ще види ясно следната математика: или в момента изпитва почти същото потисничество и насилие, каквото е преживял у дома, или е избрал обратното и е нещастен.

А пък какво иска да каже с това споделяне gungerbob... идея си нямам...

Само едно ми идва наум - не очаквайте стандартна романтика и любов. Или пък - скоро Ферит може да затвори накъде Сейран или да я нарани физически...

# 164
Ето това беше моментът, в който се опасявах Ферит да не превърти и да я удари.

После ми хрумна, че много ще му отива да я успокои с целувка Smiley
Сега не спирам да се чудя, ако онази напаст снахата не беше нахълтала, как щеше да приключи всичко.

Общи условия

Активация на акаунт