Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 529
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
https://whiskeytemple.com/wp-content/uploads/2014/03/irish_jam9.jpg"Скатайте " си чЕшките и питиетата ...аз съм на JEMISON / 1780.......

Софи, да ти е сладко и наздраве 🥃

И на вас ...само да не се наложи Феро  да ни води Laughing

# 481
  • Яко в Матрицата...
Според журналиста Сина Кологлу, Гюлсерен ханъм участва активно в писането на сценария на Чапкъна и ако нещо не я устройва може да се намеси. Писателката има и дял в продуцентската компания. Следи всеки един детайл от процеса. Информацията, че тя не е доволна от сценария, не отговаря на истината.

# 482
Наздраве кой каквото пие! Аз съм на фрешче, защото искам на трезва глава да се "радвам" на изцепките феритови Wink

# 483
Откъс от еп.19

# 484
Привет на всички! Hug

Аз довечера съм на вино, че иначе как ще изтрая тази Мъчителна серия с главна героиня пело. Ще се въоръжа с търпение и нерви. Очаквам интересен епизод, та да видим ..

Май досега не са давали откъс преди серията - Ферит какво, нещо взе да съжалява ли, че ги говори тези думи Thinking

# 485
  • Яко в Матрицата...

Не вярвам на очите си, пуснали са Ön izleme Joy Доживях Joy

Кязъм пита Ферит, какво място заемат в неговите мисли, в ума му. И Феро бей отговаря:

Вие сте моето семейство. Сейран е моето семейство. Моята съпруга. Кълна ти се, на теб се кълна, ако дори най-малкото нещо се случи на теб, на Суна, на мама Есме, на леля Хатуч, на Сейран, ще подпаля света! Кълна се!

# 486
Какво означава оn izieme?

# 487
Наздраве и от мен!
И аз съм с чаша вино,да ми стане топло и да приема всичко случващо се с розови очила

# 488
Лелеее, какви хубави неща казва Ферит Hug

# 489
Никак не му вярвам на Ферит.  Какво ще  пали? Може да стане малко сериозен и отговорен след случая.Blush

# 490
  • Яко в Матрицата...
Какво означава оn izieme?

Сцена от новия епизод в аванс, не е фрагман.

# 491
Никак не му вярвам на Ферит.  Какво ще  пали? Може да стане малко сериозен и отговорен след случая.Blush

Може ли да не вярваш на тези очи Simple Smile

Много ме трогва това момче в моментите когато е просто Ферит. Такъв го виждам, понякога пред Сейро, пред Аби, пред Халис и сега пред Кязъм.

# 492
Интервю с Кязъм ага Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493
Цитат
Вие сте моето семейство.
И за мен е искрен. Копнежът му по истинско семейство не подлежи на съмнение. Друг е въпросът как ще го постигне, защото не знае как засега.

# 494
  • Дубай

Не вярвам на очите си, пуснали са Ön izleme Joy Доживях Joy

Кязъм пита Ферит, какво място заемат в неговите мисли, в ума му. И Феро бей отговаря:

Вие сте моето семейство. Сейран е моето семейство. Моята съпруга. Кълна ти се, на теб се кълна, ако дори най-малкото нещо се случи на теб, на Суна, на мама Есме, на леля Хатуч, на Сейран, ще подпаля света! Кълна се!
Ау,какво чуват ушите ми?!Този човек наистина има сериозни психологически проблеми,след всичко,което направи...тези думи просто не струват😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт