Абе да ви питам подадохте ли документи за децка градина
Аз подадох в две
незнам дали трябва да подавам в още. В едната сме 03 за 2007г а в другата която аз искам сме 22 за 2007г.
директорката каза, че септември ще правят само 1 група от 28 деца, а м/у 1 и 10 юни ще изкарат списък с 30 приети деца, тъй като винаги някои не се явявали
та според нея няма основание да се притеснявам за приема ни.
говорих и с директорката на другата ДГ до нас и се разбрахме днес да пратя една молба по Криси, че тя градината е до негово у-ще точно. Та според таз директорка даже много съм подранила, те приемали молби март-април, щото проблема в нашия квартал бил с яслите, а не с ДГ 

и аз й викам, че по-скоро съм закъсняла, а тя не та не
в нашия район нямало проблеми за прием в ДГ 
искат да се пише в кои други градини си подал молба и кой вх.№ имаш
и освен копие от акта за раждане искат и медицинско от личен лекар дали детето е психически и физически здраво
тези са направо луди май.
А тя му отговорила, че бил много отворен и ако и брат му бил като него "мани-мани" А моя й казал, че брат му даже бил по-голям отворко
...направо си умрях от смях с него 
и все ми вика да не давам Коко там
то естествено, че човек дава поне на 2 иначе как ще стане номера при тая липса на градини
Казаха ми в Слатина няква била много хубава,ама не запомних номера. Комшийката ми каза днес за нея, после ще се ка4а да я питам. Та в понеделник може да скокна и до там
Абе голяма лудница с тия градини
И без тва само ме ядосва по цял ден, направо луда ме прави
само в една
ще пляскаме с ръце до другата година ли
това вече ще е върха на простотията
ако имало проблем детето да знаят предварително, щото можело да има само по 3 проблемни деца в група
а тя ме пита на какво се дължала тази активност, дали лекарката ни знае 

Препоръчани теми