Отговори
# 225
Дидке, да ти е жив и здрав калпазанина и да слушка повече  bouquet

Честито на всички именници  bouquet

# 226
Честит имен ден на всички! На малкия Данчо на Дидка ,голям да порастне.
  bigdance2  ura Tada Tada
Мери ,хубаво сте си и зкарали. Peace
Деспина и на НИки и излязоха едни петънца,като лишей и я мазахме с Дипрозон.
Браво на свикващите без Памперс,ние тотално отхвърляме гърнето.

# 227
Момичета,благодаря за поздравите!  bouquetИ на другите именници-Честит празник!

# 228
Диди, честит имен ден ден на Данчо и от нас! И на всички други именяци  bouquet

Деспина, и аз смятам, че е от шоколада. Дано скоро му мине и да не го сърби!

Днес ми беше първата тренировка и....срам ме е да си призная....ама....припаднах Embarassed EmbarassedОшашках жената, и аз си се притесних. Уж не се претоварих, много внимателно действахме, но бях хапнала много малко за закуска че нямах време. А и напоследък Дени има ужасно тежки нощи и непоносимо често се буди, та сигурно и недоспиването ме е изтощило доста. Но няма да се отказвам. Взех си карта и ще продължавам. Просто ще си нося нещо за хапване и там, ако пак ми прилошее. А и решихме с мъжа ми тази нощ да отида в другата стая и да ги оставя да спят сами с Дени. Едва ли ще издържат дълго, защото Дени като се събуди още на първия час след като е заспал търси да суче. Само това го успокоява. Та сигурно ще ме привикат набързо. Забранила съм да оставят детето да плаче повече от 5-10 минути. Ако го оставим повече, изпада в истерия, много страшно става. Започва да му тече кръв от носа, мята се и се бие в таблите на леглото, понякога повръща. А от един момент нататък не дава дори да го докоснеш, за да го успокоиш, опитам ли се да го гушна става още по-зле. Та не възлагам надежди, че ще успея да поспя поне 3 цели часа, но поне ще опитаме.... Днес като поговорих с жената от фитнеса за режима ми, тя каза че това недоспиване вече почти 2 години ме е изтощило тотално и заради това не мога нищо да правя Sad

Лек ден на всички  bouquet

# 229
Честит Йордановден на всички мами които празнуват днес или имат любими хора с това име!
Имат, имат,  - баща ми е именник днес, черпя за негово здраве

Честит име и Данчо на мама Дидка! Да е здрав, весел и жизнерадостен!  
Честито и на всички други именници!

Деспинка, аман, дано отшумят бързо обривите  Praynig Ще правите ли изследване за алергия?

Сиска, пази се бре, жена! Карай по-леко в началото...  Вземи си някакви витамини за укрепване на организма. Освен това не мисля че по време на тренировката трябва да ядеш , хапни добре поне 1 час преди това. 

Ние все още сме с хрема, макар че намаля... Още няколко дни ще слагам бактро-то и ще видим.
Момчил вече приказва доста. Всеки ден ме изненадва с някоя нова дума.Вече си приказваме като "големи хора"... Blush

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 14:45 от Patelina73

# 230
Честит имен ден на Данчо!!!Да расте здраво и палаво дете!!!
Дидка, имам спомен, че мислеше точно на имения му ден да го кръстиш....спретнахте ли церемонията?

ЧЕСТИТО и на всички празнуващи днес!!!

Сиска, никаква храна по време на тренировка-даже и 2-3 часа преди фитнеса...стомаха трябва да не е пълен....а за отскок преди тренировка пий по един Ред бул....така правя аз....

# 231
Дидка, честит имен ден на Данчо! Да ти е жив и здрав!   Grinning bouquet

# 232
Сиска купи си и някави витамини, пий повече вода и хапвай по малко.

# 233
Честито на всички именници!

Данчо да расте здрав и да слушка мама!

Сиска полекичка влизай във форма, без силови упражнения, само малко движение за тонус. За енергийната напитка - пробвай първо да пийнеш половин, да не ти дойде пък прекалено енергезиращо  Grinning .

# 234
  • Варна
Честито на всички именици. Да са живи и здрави.
Дидка, Данчо да расте и да хубавее и много да слуша.
Сиска, ти май първо имаш нужда от подсилване, а после от гимнастика.  Hug
При нас Зиртека подейства и за идна нощ блънците избледняха. Явно е било алергична реакция на нещо. Сега ще се пазим и да видим какво ще покаже кръвното изследване.
Давам на Иво шоколад от годинката насам и досега не е имало проблеми. За сега няма да правя тест за алергии. До колкото съм чувала бил опасен ако се прилагал при малки деца.

# 235
Честито на всички именници!
А малкя Данчо да расте жив и здрав и да слуша много мама!  remybussi

# 236
  • София
Дидка, честит ти именник! Да ти е жив и здрав, много да те радва   bouquet

Пателина, честит имен ден на баща ти!   bouquet Татковците са голямо щастие...много здраве му желая и весело изкарване   bouquet

Валя, дано бързо спадне температурата  Hug

Мегстар, пожелавам бързо да отминава този период, милата   bouquet Много си силна...как ти стигат силите!?   bouquet

Деспина, хубави новинки за Иво. Може да е било комбинация от храни и да е избило...не е задължително да е алергия към точно определена храна. Като малка и аз съм правила такива обриви, но не са били алергия, а от преяждане с нещо (ягоди, яйца и т.н.)

Камий, бързо да й минава на Ники. Поздравления за гърнето  Hug

На мен днес пак ми избиха нервите и този път съжалявам. Любака се разстрои взе да ме удря и го шляпнах два пъти по дупето...разбира за какво става въпрос и спря, но сега се чувствам ужасно!

# 237
Добрютру!

Днес аз черпя за моя именник!

Честито на всички останали празнуващи някого!

# 238
Tia  да ти е жив и здрав именика  bouquet
Честит имен ден и н всички които празнуват на Ивановден
Сиска полека с тренировките Wink.Успя ли да се наспиш тази нощ далеч от твоите мъже? Blush
Лек ден от мен Party

# 239
Честит имен ден на всички Йордановци и Ивановци да са живи и здрави и много щастливи!!!
Честита ви и Нова Европейска година, че отдавна не съм се включвала!

У нас още от преди Коледа има гости и все още има и не смогвам да влезна да попрочета какво става в нашата темичка. Надявам се всички да се добре. На бремениращите леко бремениране, на останалите безпроблемно гледане на дечковците, а на работещите мами лека работа.

Специални благодарности на Кроче и Куки за смс-ите и честитките!

Общи условия

Активация на акаунт