Има ли Господ и вярвате ли в него?

• 63 125
  • 1 388
  •   1
Отговори
# 1 185
a спомняте ли си колко години ной повтаря6е едно и съ6то....и повтаря6е до втръсване на другите...никой не му вярва6е....ама един ден се слу4и...и той бе6е подготвен,/става въпрос за потопа/про4етете го....

та така е и днес.....принципите на Бог не се променят.

# 1 186
  • Ямбол
Лелеее, в какви филми сте се вкарали Shocked
Как само си създавате допълнителни страхове.
Да добавя - служебните телефони започват с 66, а другите с 6 и шест на брой цифри, сигурно и тук има някаква връзка, а преди си бяха с 2,3,4 и 5. Sunglasses

# 1 187

"Матрицата" - измислица или реалност?! Wink

# 1 188
a спомняте ли си колко години ной повтаря6е едно и съ6то....и повтаря6е до втръсване на другите...никой не му вярва6е....ама един ден се слу4и...и той бе6е подготвен,/става въпрос за потопа/про4етете го....

къде пише че Ной е повтарял на другите? и какво е повтарял #Crazy

# 1 189
Да добавя - служебните телефони започват с 66, а другите с 6 и шест на брой цифри, сигурно и тук има някаква връзка, а преди си бяха с 2,3,4 и 5. Sunglasses

с  това да избере6 да не вярва6 /БОГ/ съ6то се вкарва6 във филм....само 4е друг Winkтака 4е въпрос на избор Peace

# 1 190
http://www.posledno-vreme.hit.bg/

И все пак видимия печат - било то чип, белег, знак .......... е последното нещо. Преди това подпечатват душата - нежно, изискано, деликатно. Дявола е интелигентен и не е за подценяване.
Мама Нана Благодаря ти за този сайт  Hug

Не мога да ви разбера, мами...

Това с този чип е  стара история.... Поне е на едно 2-3 години - откак аз я знам,а представете си докато аз я науча преди това колко живот е имала още......
Стара история, добре. Това прави ли я по-малко значима?smile3506
 Все пак се доближаваме до това не вървим назад.    smile3503

Дали са филми е без значение.
Важното е, че ние, избралите Исус не се страхуваме от нищо Grinning

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 13:33 от twins

# 1 191
  • Ямбол
Нямах за цел да ви противореча или да ви обвинявам, че вярвате, но от последните страници на тази тема останах с впечатлението, че си създавате допълнителни страхове. Страх ли ви е от антихриста?
Аз не съм избрала да не вярвам, да вярваш или не, не е избор, за мен е убеждение.

Матрицата е възможна реалност, но все още за мен е в предположение.

# 1 192

Балгодаря за линка на Mama_Nana!!
Това определено вече ни го готвят като реалност... 
Не се ли питате защо всички продавачки в суперите постоянно ви питат за някаква (няма значение каква точно) карта ?? И "точки" ви дават някакви, като я ползвате.  Дали е само за да ви запазят като клиенти ..???  Ако е за това - има много по-ефективни начини.
Всъщност всичко това се прави
                               1 - за да свикнете с картите. (за да ги използвате винаги ви подмамват с "бонус" или смешна отстъпка от 1-2 %)
                               2  - с цел да зе следи кой за какво, колко, къде и кога  харчи.    Не забравяйте, че за да ви издадат такава карта винаги ви искат личните данни (поне ЕГН) , евентуално месторабота...      Защо така упорито я събират тази толкова "скучна и ненужна" информация?? Мисля, че бихте могли и сами да си отговорите.

Във Варна насила (както навсякъде ) принудиха всички освен частните фирми да получават заплатите си от банкомати.

Кой, колко, кога и откъде точно получава е вече ясно,  за тотален контрол е нужно да се знае  кой за какво, колко, къде и кога харчи.  Тогава вече сте "на рафта", номерирани и предвидими... знаят ви и възможностите, и потребностите, остава само да ви управляват Mr. Green

# 1 193

Аз не съм избрала да не вярвам, да вярваш или не, не е избор, за мен е убеждение.

tук съм напълно съгласна с теб... Peaceсамо 4е убеждението идва след като си направил ли4ния избор ./поне аз така го виждам/

# 1 194

къде пише че Ной е повтарял на другите? и какво е повтарял #Crazy

ok...ne се изразих правилно...за което се извинявам.
идеята ми бе6е ....толкова много години минаха докато се изпълни това заради което ной строе6е онези дъски...и след като другите около него са били гре6ници....има ли нужда да ти казвам за какъв са го мислили и какво са го нари4али....и с каква ирония изоб6то са гледали и неверие на вси4ко което е правил....а мисли6 ли 4е той не е об6тувал и не е говорил с тях...
 Peace

# 1 195

Точно там е работата , я.Не да  търсим връзка  където я няма, а да не виждаме там, където има.
Нямах за цел да ви противореча или да ви обвинявам, че вярвате, но от последните страници на тази тема останах с впечатлението, че си създавате допълнителни страхове. Страх ли ви е от антихриста?
НЕ, но ни е страх за тези, които си мислят, че такъв филм няма WinkСериозно, ако не е до тях , няма кой знае какво да го обсъждаме.Ние си знаем какво иде, но ако може повече хора да се измъкнат от хватката му ще е добре.

# 1 196
http://www.posledno-vreme.hit.bg/

И все пак видимия печат - било то чип, белег, знак .......... е последното нещо. Преди това подпечатват душата - нежно, изискано, деликатно. Дявола е интелигентен и не е за подценяване.
Мама Нана, златна си HugОт кога я търся тази статия да ви я покажа, а ти я изнамери Heart Eyes
Лили, ако прочетеш статията  и то вече към края, последните  точки, ще разбереш защо не ни е страх от победения враг.Никой не ни гарантира, че ще излезем читави от битката, но  душите ни са спасени .И каквото и да се случи с тялото, то ще бъде възстановено и ъпгрейдвано Wink даже, за да живее завинаги със своя Творец.Виж за тези които  в незнанието си /или отхвърляйки Господа/ последват Антихриста, не знам.Той може  да изимитира  Бог  в доста неща, но имитацията  не струва нищо.При големия сблъсък тя ще "лъсне" и всички, които са се надявали на него за нещо, ще се окажат мноооого гадно излъгани.При това необратимо и без възможност за възстановяване на щетите.

# 1 197
Понеже сега излъчват молебена за медиците исках да ви попитам какво мислите за чудотворните икони?

"4 Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;
5 да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят,
6 а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.
"   newsm78

# 1 198
Понеже сега излъчват молебена за медиците исках да ви попитам какво мислите за чудотворните икони?

"4 Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;
5 да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят,
6 а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.
"   newsm78

Православната доктрина за иконопочитанието е доста стройна по въпроса.. Иконата не е идол, а "образ", представящ обекта комуто се молиш ( аз предпочитам да кажа "когото молиш", или с когото общуваш) Тя няма самостоятелна стойност, за да бъде идол.
Що се отнася до чудесата... да, приемам ги по същия начин, по който приемам другите чудеса, които стават.  Няма патенти за това.

А ти, която така добре цитираш старозаветни стихове, ходиш ли с покрита глава по улицата (както е заповядано там)?     
А метеш ли си къщата в събота??
 И ако видиш жена, дето е спала с чужд мъж, убиваш ли я с камъни ???( както ти се заповядва малко по-надолу от мястото, което цитираш)

Laughing

# 1 199
  • Ямбол

И ако видиш жена, дето е спала с чужд мъж, убиваш ли я с камъни ???( както ти се заповядва малко по-надолу от мястото, което цитираш)

Laughing
Не думай, така ли пише? Shocked
а за мъжете спали с чужда жена к'во пише? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт