Има ли Господ и вярвате ли в него?

• 63 252
  • 1 388
  •   1
Отговори
# 1 155
Днес си говорихме на много интересна тема с мои приятели.Във връзка с края на света/века, което е по-точно/, за пророчествата на библията, Армагедон, чипа, произхода на 666  и пр.Ще чакам да ми пратят линковете и  книгите, които  обсъждахме, така  че , ако ви е интересно, ще  поговорим.Ако не, ок.
Понеже преди няколко страници се заговори за това , но не се довърши  темата , та се  сетих.Мисля , че е важно.

аз съм за.. Peace.

# 1 156
Днес си говорихме на много интересна тема с мои приятели.Във връзка с края на света/века, което е по-точно/, за пророчествата на библията, Армагедон, чипа, произхода на 666  и пр.Ще чакам да ми пратят линковете и  книгите, които  обсъждахме, така  че , ако ви е интересно, ще  поговорим.Ако не, ок.
Понеже преди няколко страници се заговори за това , но не се довърши  темата , та се  сетих.Мисля , че е важно.
Добра идея! Ще ми е интересно!  Peace

# 1 157
Гери, като четох ей тва долу в отпратките, се сетих за теб и по-предишните ти писма за написаното в Библията, за чиповете, знаците и пр.
Виж защо се сетих:

http://novini.dir.bg/2007/05/03/news1636241.html

http://news.ibox.bg/news/id_1405867341

Чип с биометрични данни, пръстови отпечатъци, сканирани изображения на ирисите, централизирано издаване, гражданите ще бъдат снимани в пунктовете...
Ами, ако не искам, ще ме застрелят ли?

Как да не се сетиш и за Оруел като ги четеш тия от новините:
Макар че, Оруел нищо не позна.  Щото, ако "мрачните" и "зловещи" 1984-89 г. са "антиутопия" (тия, дето аз си ги изживях с кеф), не знам 2007 какво е (дето не е живот въобще).
http://borislav.free.fr/mylib/text/291/2#textstart

ПП Засега само няма да турГат капка кръв (например - чрез пробождане с игличка в пунктовете) за доказване на автентичността на индивидуалния ти геном, "зачипен" в паспорта ти.
Сигурно, за да могат да ти вземат някой лев за преиздаване на документите за самоличност по нови стандарти след година-две - с изискване за наличие на въпросната капка кръв върху паспортчето.

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 00:53 от Холограма

# 1 158
Аа, да то и нашта приказка от там  тръгна, от тия новини.Но то се говори много отдавна за този чип и с напредъка на технологиите какво чудно има.Интересното е , че се създава впечатлението, че всичко това се прави само за пари .А хората на които това им е болния въпрос не виждат, че са свидетели  на увертюрата към едно по-страшно действие-  ЧИПА В ТЯЛОТО. Това е мое виждане и не е необходимо който и да е да се съгласи с него.

Сега чета книгата по темата, ще се включвам.

# 1 159
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Gerri/My%20Documents/За%20християнството/pe4atat%20na%20antihrista.htm

Това е книгата Печатът на Антихриста, писана от бг монах.Нея започвам да чета сега, че откога я търся под дърво и камък.

http://revlu.com/666.html   но на англ.

# 1 160
... Интересното е , че се създава впечатлението, че всичко това се прави само за пари .А хората на които това им е болния въпрос не виждат, че са свидетели  на увертюрата към едно по-страшно действие-  ЧИПА В ТЯЛОТО...

Ми не е това впечатлението, щото тия нови "паспорти" с чиповете ще са безплатни.

Повече от очевидно е какъв е смисълът - пълен контрол над индивида.
Въпросът е - у кого е контролът.

# 1 161
Гери, какво е това:

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Gerri/My%20Documents/За%20християнството/pe4atat%20na%20antihrista.htm

# 1 162
GERIK...мерси за материала Peace,на бг не ми е ясно как да го търся,но англииския материал ми е достатъ4но...интересно е сега го разглеждам.../благословен ден  bouquet/

# 1 163
За това давал ли е някой отпратка?
http://www.pravoslavieto.com/docs/sv_otci/sv_Irinej_Lionski/Antihrista.htm

Завършва така:
"... Затова по-сигурно и безопасно е да чакаш сбъдването на пророчеството, отколкото да предполагаш и да предричаш някакви имена, защото могат да се намерят много имена, съдържащи в себе си гореозначеното число, и все пак този въпрос ще остане неразрешен.
Защото ако се окаже, че има много имена, съдържащи това число, то се пита, кое от тях ще носи антихристът, който ще дойде?
Това го казвам не поради недостиг на имена, съдържащи числото на името му, но от страх пред Бога и от ревност към истината, защото името Епанфас съдържа търсеното число, но за него не твърдя нищо.
И името латинец съдържа числото 666, и е много вероятно, че последното царство носи това название, защото сега царуват латинците, но не искам да се хваля с това.
Но от всички намирани от нас имена Титан - ако напишем първата сричка с две гръцки гласни Е и И - е най-вероятно, защото то съдържа гореозначеното число и се състои от шест букви, във всяка сричка по три букви. То е древно и не се употребява, защото никой от нашите царе не се е наричал Титан и нито един от идолите, открито почитани от гърците и варварите няма такова име; но у мнозина то се смята за божествено, така че и слънцето у сегашните властелини се нарича Титан, и съдържа известен намек за отмъщение и отмъстител; така и антихристът ще дава вид, като че ли отмъщава заради угнетените. Освен това то е древно име, правдоподобно, царско и по-подходящо за тиран. Затова, ако името Титан има на своя страна толкова много доводи, то голяма е вероятността да заключим, че антихриста, който ще дойде, може би, ще се нарича Титан. Аз, обаче, не се решавам твърдо да го обявя за име на антихриста, знаейки, че ако е било необходимо открито да бъде възвестено неговото име в настоящето, то би било обявено от този, който е и видял откровението. Защото откровението е било малко преди нашето време, но почти през нашия век, в края на царуването на Домициан.

Той посочва числото на името на антихриста, за да се предпазваме, когато дойде, знаейки кой е той; името му пък е премълчал, защото то е недостойно да бъде възвестено от Светия Дух..."

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 16:17 от Холограма

# 1 164
... Интересното е , че се създава впечатлението, че всичко това се прави само за пари .А хората на които това им е болния въпрос не виждат, че са свидетели  на увертюрата към едно по-страшно действие-  ЧИПА В ТЯЛОТО...

Ми не е това впечатлението, щото тия нови "паспорти" с чиповете ще са безплатни.

Повече от очевидно е какъв е смисълът - пълен контрол над индивида.
Въпросът е - у кого е контролът.
Е, да ама само отначало, после, който не влезе в срок ще си плаща.Поне хората така го разбират явно.А за контрола ни е ясно  на нас, обаче я си представи един ден като гледаш как детето ти  гладува/ ?Колко хора ще устоят и няма да се съгласят да им поставят чип?

Гери, какво е това:

Ами това е , че Гери толкоз много разбира от тия работи Embarassed, че е изтипосала нещо друго .Що съм решила , че е качено в нета newsm78, то явно е неготова все още уеб страница.Затова не ви се отваря.Трябва да  ви дам файла.Който го иска да ми пише на лични и по скайпа или кю-то ще му го пратя.Много съм зле CrazyСори!

Имам и още много неща по темата, но не са качени в нета, а и да са не знам адреси.Повечето са от списание Братска любов, така че ще потърся.

За 666 научих, че на гр. език преведено означавало "подпъхвам,поставям... знак" или нещо в тоя смисъл.Нали в по-древните езици/иврит, гръцки/ буквите и цифрите са взаимозаместими.
Наистина не може така да се посочва този или онзи е  антихриста.Когато дойде момента той сам ще се изяви.Всичко около човека в библията е свързано с 6.Създаден е на и на 6-ия ден.А 666 е числото на човек , обявил себе си за бог.Но кой е той,  все още не се знае.
   от книгата  печатът на антихриста:
"Преди две хиляди години в Апокалипсиса е било написано, че на хората ще бъдат сложени печати с числото 666. ?Който има ум нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин и шейсет и шест". За евреите ?666" е символ на икономиката. Както казва Свещеното Писание, евреите са наложили конкретен данък на покорените от тях в различни войни народи. Годишният данък бил равен на 666 таланта злато. Сега, за да покорят целия свят те пак въвеждат своето данъчно число, което е свързано с тяхното славно минало. Затова те и не искат да заменят това число с друго. Т.е. 666 е символ на мамона. Взели са го от мерките на златото. Това за което говори св. Йоан Богослов, те не са знаели, но мамона при това си остава мамон. ?Не можете да служите на Бога и на мамона."
    Пише и за съдебен процес в Русия , спечелен от група хора, които не желаели да приемат електронния идентификационен номер/ИНН/.Осъждайки системата те извадили на бял свят истини отричани досега.А именно, че системата за  щрих кодове съдържа в себе си 3 комбинации от по 3 шестици без които щрих кода въобще не се чете от компютъра.И , че има и аналог с радиовълни, който може да се  вложи на ръката и на челото на гражданите.Дадени са решенията от съдебния процес.А тези хора са освободени от  номерата си и си живеят и така.Докато е текло делото, другите миряни се молели за тях, а иконата на Христос Спасител в храма им се обляла цялата в кръв за тази 1 година.
   И други  интересни неща...

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 19:03 от gerik

# 1 165
Четете и се дивете, как хората сами се тикат доброволно в ръцете на...

http://www.pressboard.info/Preview.aspx?prj=11398

Ще добавям и др.

# 1 166
Гери, благодаря за статията! Намерих още информация за въпросното устойство, на Digital Angel Co. Д-р Жу  твърди, че бил християнин  Sly...Прави ми впечатление името на корпорацията и на самото изобретение... а, най-вече този израз на автора му:"Мы станем гибридами электронного интеллекта и наших душ"
Ето я статията:
 http://www.russia-talk.com/papers.htm

# 1 167
  • Разпиляна във въображението
ВЯРВАМ Praynig

# 1 168
Тъкмо намерих точно такива камъчета (нито много сиви, нито много бели) за пътечките в градината, каквито търсех от месеци, и ето какво видях:

http://www.cybersecurity.ru/prognoz/24047.html

Съвсем кратичко, но не толкова ясно обяснено, го има спретнато като съобщение и на български:

http://dnes.dir.bg/2007/05/08/news1652919.html

Идеята ми е: ако за вярващите това е Божа работа, а за невярващите - просто Природа, с начало и край, какво да правя с камъчетата.
Да продължа ли да си ги редя в градинката?

# 1 169
Тъкмо намерих точно такива камъчета (нито много сиви, нито много бели) за пътечките в градината, каквито търсех от месеци, и ето какво видях:.............

какво да правя с камъчетата.
Да продължа ли да си ги редя в градинката?
Много ще е добре да наредиш камъчетата. И да ни ги покажеш след това и ние да им се порадваме.  Party

Общи условия

Активация на акаунт