Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 34 531
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Наистина трябва да спра да влизам в тази тема. Снощи с линкове от тук поръчах сивия дамски суичър на GAP, светлозелената мъжка тениска на  Tommy Jeans  и още 2 неща. Blush
Ето тази блуза на Only за 10 лв.
https://m.aboutyou.bg/p/only/teniska-vic-7798257?utm_medium=refe … _campaign=product
И едни къси панталонки на GAP за моя мъж за 20 лв.
https://m.aboutyou.bg/p/gap/pantalon-v-new-arch-4700574?utm_medi … _campaign=product

Дамските суичъри на GAP дали си отговарят на размерите, че поръчах XS и не знам дали не сбърках и дали не трябваше да пусна S? Дано не ми е малък.

# 406
  • Някъде около Пловдив
Някой има ли проблем с ползването на сайта през компютър? През телефон и с приложението няма проблем.

# 407
Аз имам, писах още преди няколко дни.
Мислех си, че са ми блокирали сайта на работа Joy

И само от вкъщи пазарувам.
Стигат ми 15 поръчки, Joy
Засега Joy

# 408
Благодаря много за линковете с мъжки неща!
От децата и за мен, нямам време за мъжкото Simple Smile

# 409
На някой дойдоха ли му вече мъжките гащи на ТХ дето ги напоръчвахме тук, как са?

# 410
Не са
Иначе имаме купища такива, хубави са

# 411
На някой дойдоха ли му вече мъжките гащи на ТХ дето ги напоръчвахме тук, как са?
Вчера ги получих, идеални са. Топ находка, за която съм благодарна. Изглеждаха уголемени, но реално са точно както трябва.

# 412
Трябва днес или утре да пристигнат според приложението, ама още си стои, че чакат предаване към Еконт. ММ не я харесва тази марка, ама му поръчах да си има. Joy

# 413
Току- що метнах и аз 2 чифта къси гащи за момчетата през компа в офиса. А имаме рестрикции, но с абаут ю нямам проблем.
И аз като вас, поръчах суетшърт за мен, тениски, долнище на Гап.
Днес трябваше да дойдат някакви неща, но известия от Еконт нямам. Момчето вчера каза, че не са толкова натоварени от поръчки, явно тия от сайта не могат да се оправят.

# 414
Някой има ли я тази раница?
Гледам я от доста време,ту се появява,ти изчезва.
В момента цената може да се намали и с код.

# 415
Този път и парите са ми върнали много бързо. На 23.01 имам мейли за потвърждение и днес сумите са по сметката ми.

# 416
И аз съм си получила парите от върнатите неща на 07.1. А в Еконт ме чакат 5 пратки на почти същата стойност. Явно ще си им ги върна парите.

# 417
от вчера влизам в темата, но не отварям линковете, признавам си
За да не се изкушавам
но от поста на Nare пуснат и аз едни мъжки панталонки на Гап, благодаря за споделянето

# 418
Нямам код от АЮ за РД😒

# 419
И аз миналата година нямах.

Общи условия

Активация на акаунт