, Дървен град (Мечавник), пещера Стопича, Музей на открито Сирогойно, Водопадите Гостилье, ЗЛАТНАТА ГОНДОЛА - Златибор-най-дългия лифт в света /разкошно планинско градче /, етно парк Terzica Avlija в Zlakusa/Злакуса и т.н. и всичко това 9.10.- есента
Беше леко хладно вечер, защото и двете посоки с нощтни преходи и сутрин и вечер хладничко, но през деня-разкошно, прекрасно време за разходка! Нито прекалено топло, нито студено. Все пак е планински район. И в това можи би улучихме точното време за там. За април не мога да кажа от сега как ще е. То самите синоптици не могат да предвидят за такъв период напред, а камо ли аз. Но ако питате мен : ако сте си планували конкретен период - ОТИВАЙТЕ! Просто товарете багажа и тръгвайте! Да в този ,,шашав" сезон може би ако ме питате мен ще трябва да вземете и топли и по тънки дрехи за да сте подготвени и за двете, защото е напълно възможно. Но все пак няма да тежат на колата
Има мнооого какво да се види в този прекрасен район на Сърбия! За повече инфо : ivailoz_73@abv.bg Препоръчани теми