Отговори
# 435
Дойде и моят ред да се похваля. Днес на обяд се роди моята дъщеричка Александра. Раждането мина много бързо. Надявам се и възстановяването да е така.

# 436
Честито Dreaming girl.
Аз съм 25 дни след секциото и правя упражнения за крака и ръце вкъщи,които малко или много засягат и коремните мускули и се чувствам много добре. Слагам и стягащ колан през деня. Но нямам никакви болки,а и самото секцио не ме е боляло изобщо. До скоро ме болят матката и лохиите бяха повече,но вече съм добре и гледам да се стягам. Качих малко килограми и корем нямам изобщо,само леко овисване над разреза. Ако се чувстваш добре,не виждам причина да не правиш упражнения,разбира се леки и без голямо натоварване

# 437
Момичета, беше ли ви гърба от епидуралната упойка? Не си спомням как беше миналия път при мен, но сега ме боли. Вярно, че е само няколко часа след нея, но малко се притеснявам.

# 438
Честито момиченце, да е жива и здрава. Мен лично ме болеше от епидуралната упойка.

# 439
  • София
Дойде и моят ред да се похваля. Днес на обяд се роди моята дъщеричка Александра. Раждането мина много бързо. Надявам се и възстановяването да е така.

Честито бебче! Heart

# 440
Честито, бъдете здрави !

# 441

Честитоо, здрава и щастлива да бъде и вие покрай нея!

# 442
Честита радост.  Да ви е жива и здрава.

Момичета, подадохте ли заявление  за еднократна помощ за новородено?
Ние подадохме в края на януари и все още  нямам превод, а вие?

# 443
  • София
Честита радост.  Да ви е жива и здрава.

Момичета, подадохте ли заявление  за еднократна помощ за новородено?
Ние подадохме в края на януари и все още  нямам превод, а вие?

И ние подадохме, но все още нямам преведени пари.

# 444
Аз подадох документи на 02.02 по имейл и ми върнаха отговор с прикачен файл -  заповед, на която пише, че ще бъде изплатена в срок до 28.02. Не съм ги получила още.

# 445
Да се отбележа и аз най-накрая Blush Вчера в 6:55 се роди и нашата дъщеря с целите 4.285кг. Наложи се секцио, понеже е едро бебе и ми е първо раждане, а и не бе слязла на долу въпреки че ми изтекоха водите.

Днес излязоха от реанимация и съм в стаята вече, чакам да доведат малката госпожица, и. междувременно се мъча да се раздвижа Disappointed Relieved Като слушам акушерките явно лесно понасям секциото, обаче ставането от леглото беше голяма мъка.

# 446
Честита дъщеричка! Бързо възстановяване на теб!

# 447
Да се отбележа и аз най-накрая Blush Вчера в 6:55 се роди и нашата дъщеря с целите 4.285кг. Наложи се секцио, понеже е едро бебе и ми е първо раждане, а и не бе слязла на долу въпреки че ми изтекоха водите.

Днес излязоха от реанимация и съм в стаята вече, чакам да доведат малката госпожица, и. междувременно се мъча да се раздвижа Disappointed Relieved Като слушам акушерките явно лесно понасям секциото, обаче ставането от леглото беше голяма мъка.

Честито бебче. Simple Smile Бързо възстановяване на теб. Първите няколко дни ще е трудно ставането и лягането, но въпреки това гледай да не се залежаваш. Всеки ден ще става по-лесно. Аз писах и в другата група за секциото, повече движение и течности ще те изправят на крака бързо. А и покрай бебчо няма да се сещаш много за болката  Simple Smile

# 448
Честито бебче! До няколко дни ще си кукуряк, от ден на ден ще се чувстваш по-добре, само трябва движение. Взимай и свещички профенид - чудеса правят, буквално бях фурия по коридорите след като ги приемах Grinning

# 449
Момичета, тези от вас, които дават АМ, по колко мл хапват вашите бебчета? Моят син е на 25дни,хапва по 60мл вода с 2л мляко на около 2-2-30ч. Пробвам да увеличавам млякото, но не иска повеше, а понякога се буди  и след час и половина гладен. Дали млякото не го нахранва, дали просто си е лаком? Единствено вечерта ми прави по-голяма пауза от около 4ч. Или пък е от коликите?  Наддава си нормално но се чудя вече какво да го правя с това ядене

Общи условия

Активация на акаунт