Нашите кухни - тема 93

• 47 847
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Раковски
Търсите евтина модулна кухня или евтина и да изглежда като прего?

# 631
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз имам модулна на Ирим-бежов гланц. Много съм доволна. Бях си харесала едни сръбски ама бюджета ме притискаше , а аз исках всичко да е чекмедже. Поръчах от Монема с безплатна доставка до адрес. Погледнете ако желаете. Много са отзивчив.Изобщо не съжалявам, че ги поръчах онлайн. Определено бях предубедена, но съм много доволна от комуникацията с тях по мейл и телефон.

# 632

Здравейте,  правим кухня по поръчка. Сменяме кухня на 30 години с нова. Как ви се струва сумата от 6200 лв за този проект, който ми изпратиха вчера? Уточнявам, че на горните шкафове над мивката се сменят само вратичките. Пректът включва долни шкафове, плот, панти, дръжки, монтаж, превоз до апартамент и т.н.

# 633
Предвид размерите на кухнята, на мен ми се струва без пари Simple Smile
Зависи от материала, разбира се, от вътрешното оформление и механизмите - за тях няма информация, но са си значително перо и то доста различно при различните материали и механизми.

# 634
Здравейте, как се сдвояват компакт плоскости, ако трябва да е поставят в ъглова кухня?

# 635
  • Раковски
Искаш да питаш как се събират един до друг?
https://salex.bg/k-t-aglova-sglobka-za-plot-compact-min-12-mm-be … fuga-unika-33643/

# 636

Точно това, благодаря, Шадоумен! Значи все пак има опция като при стандартните термоплотове.

# 637
  • Раковски
Може да му се дореве на майстора от теч джаги.

# 638
Може да му се дореве на майстора от теч джаги.
Мъжът ми ще ги прави. След като трябваше да сдвояват няколко пъти термоплотове, а веднъж даже да си го реже сам, това сигурно ще му се стори песен 😀

# 639
Предвид размерите на кухнята, на мен ми се струва без пари Simple Smile
Зависи от материала, разбира се, от вътрешното оформление и механизмите - за тях няма информация, но са си значително перо и то доста различно при различните материали и механизми.

Материалът е МДФ, другото е следното:
"Цената е с доставката, пренос с асансьор и монтаж.
В цената са включени обикновени панти, плавни телескопични водачи, механизъм за бутилки за шкаф 15см, дръжки, алуминиев цокъл, термо-плот и термо-гръб."
И на нас със мъжа ми ни се стори мн евтино, затова реших да се допитам и до групата. За съжаление никой друг освен вас не се е включил 😔

# 640
Така, като гледам размерите за шкафовете са около 260/180. Аз лично, намирам цената за нормална, не ми се вижда чак евтино. Но то сега фирми и майстори да искаш и цени всякакви.
Какво значи обикновени панти?

# 641
4м*1000лв
4000 лв
Някои елементи са налични, значи 3000
По 2 за монтаж
6000
Така смятат грубо, ако няма изгъзици с механизми, чекмеджета, плотове и нам какво вграждания...

# 642
  • Раковски
4м*1000лв
4000 лв
Някои елементи са налични, значи 3000
По 2 за монтаж
6000
Така смятат грубо, ако няма изгъзици с механизми, чекмеджета, плотове и нам какво вграждания...

Не е баш така.

Към зададената оферта бих заменил телескопичните водачи с тандем с фиксатор и пълно (на блум или еквивалента му от друга марка), механизма за бутилки заменям с такъв на Sige.

# 643
Аз написах коментар за механизмите и изгъзиците точно за това... Иначе може всичко. Може за тая цена и само механизми и обкови да си платят 😁

# 644
Боже,  нищо не разбирам и още повече се обърках..  ще чета повечко май, за да разбера за какво иде реч... благодаря на включилите се

Общи условия

Активация на акаунт