хайде и аз да се отчета за днес

Разбира се, че плаша децата отвреме- навреме с нещо. Ама никой не ми вярва
Марго, по магазините за левче има тупалки. Дай я вожда и не се набутвай за глупости

утре ще я водя на доктор да видим какво ще излезе като диагноза...
кихаме , текът ни сополи, даже и на драйфоч ни удари..какво ли още ни чака...
да брои знае ама така 1...5,6 ... това 2,3,4 за нищо ги няма... а думичките май ХИЧ не ги изговаря правилно..даже вчера докато говореше с баба си по телефона, тя ми заяви че Диди говорела много БЕБЕШКИ...
ами че тя си е едно пораснало бебе.. ще се научи..има време... 

Просто имах много проблеми с влизането тук миналата седмица. Почти невъзможно ми беше да се добера до страничките ни. Не зная дали е било от моя интернет или проблем с форума. Както и да е. Горе-долу ви поизчетох.
Целувки на снахичката 
Целувки!!! 

А ремонтът докога ще тече? 

) и после ме е било страх години наред, че няма да ме вземат от предучилищна или училище и ще остана "сама в гората", след като слънцето се скрие... Плаша Андреята само, че ще му дам на други деца играчките, че ще хвърля нещото - обект на скандал, и най-много, че си тръгвам. Но и с това внимавам. То и без това няма ефект 
надявам се да ви намеря в добро ЗДРАВЕ, с което ние не можем да се ПОХВАЛИМ....
ТЕМПЕРАТУРНИЯТ синдром още е на лице и се борим с овладяването му.. ДОКТОРКАТА ни предписа само медикаменти за понижаването и--но явно положението не се променя и си поддържаме една доста ВИСОКИЧКА температура.... 38.8 от което Диди е като парцал.. вече втори ден...
дано УТРЕШНИЯТ ден да е по-добър за нашето семейство... ПОЖЕЛАВАМ го и на вас.. ДОБРОТО ЗДРАВЕ...
Дано се осъществят плановете ти за пътуването.Звучи доста хубаво с този готически замък
Радвам се,че Андрейката е добре,дано да е така
Ще се радвам да успееш да откраднеш малко време и да се видим на кафенце 

Мен като ми се забраняваше нещо, само то ми се ядеше 

май ЖЕНСКИЯТ отбор НАБЪБНА при това с още една двойка близначета...
разказвай как са принцеските..че ние тука си падаме малко КЛЮКАРКИ..но ти не ни се връзвай..сега ще те връхлетиме като ОРЕЛ - ПИЛИНЦЕ..но как да не го правим..като в темата вече останахме само дърти моцуни и сме си научили и малките имена и на мъжете... 

))) И защо не ми се обадихте? Тогава пак бях по работа във вашия квартал. Там е образователния център на Стела Богомилова и имахме среща. А къде пиете кафе вие с Ренката? (прегръдка)
)))))) Ще откриват нов магазин в МОЛ-а срещу Хемус, в който щяло да има дрехи за от бебоци до старчоци:))) В смисъл до XXXL. И по тоя повод канят журналята с децата:))) Много готино. Питах дали ще има пресрелийзи за малките... моята колежка, която е ПР на събитието, предложила (щото и тя има дребосък), но, както тя каза, "мозъчният тръст" твърдо отказал идеята. Та ще видим, в понеделник сме заедно на работа с Андреята:)))