Желая ви много здраве, щастие и любов!
.
Това не е моя снимка. Моите всички снимки са в bgphoto, което не работи... Странна работа. Май Коледата ми е направила чудо 

, на различни етажи, де, та по тоя повод на мене ми се размина голямото готвене, само ушафа беше моя отговорност, всичко друго е дело на свекърва ми, от което, честно казано, не мога да се оплача. Ето ви и снимки:
, та и с него трябваше да се справиме-

Мислих да си купя фотохартия и да си ги разпечатам да цветния принтер, но щяха да бъдат А4 (29.7/21), доста по-малки и се отказах. Просто беше част от подаръците за родителите ни!
), пихме кафета, разходихме се - нали е празник, за никъде не бързаме, нищо че е студено 
Пожелавам много, много здраве, всичко друго се нарежда

, аааааааа???????
2 дни само кльопачка....Време е за нещо по- разтоварващо
, като Иренинкиния КЕКС

...
Що у него, като Козирог пари не задържа
. Пък да видим, може тази година да поспести 2-3лв. 
, а сега всичко се изяде още на 24ти. Е, направо не мога да се нахваля
дрехите в движение, докато са на гърбовете ни. Иначе иска да вади тези от гардероба
, страааашшшшен!
, ако ще, все ми е тая. През *приятелката* ми е!!
То след 4дни без парно, надали ще се е стоплила сградата
Днес искаше да ходи на градинка, при децата. Скучно и е в къщи. Ще вземе да я заведа в четвъртък и петък, пък утре да си я оставя. Иначе няма да мога да си напазарувам за Новата год. на спокойствие. Предполагам, че като са малко деца и ще си играят по- спокойно, и ще спят по- спокойно. Знам ли?
то не беше плюскане, не беше пиене..а като се сетя че и тази вечер МАРАТОНА продължаве..вече ми се вие..а как се мразя че немога да седя на масата и да правя компания на другите, без да се ОСВИНВАМ..но това няма да съм аз... ВИЛИ-ПРАСЕТО... 

То след 4дни без парно, надали ще се е стоплила сградата
Днес искаше да ходи на градинка, при децата. Скучно и е в къщи. Ще вземе да я заведа в четвъртък и петък, пък утре да си я оставя. Иначе няма да мога да си напазарувам за Новата год. на спокойствие. Предполагам, че като са малко деца и ще си играят по- спокойно, и ще спят по- спокойно. Знам ли?
. за температурата - у нас държим 18 градуса, едва ли там ще е по-студено (иначе лелите ходят боси по-чехли и аз моите ги прашам по къс ръкав), ама ако се притесняваш облечи я по-дебело защо ще скучае в къщи ? мен повече ме е страх от тия новите грипове, дето ги пишат по вестниците, но все си мисля,че ако има да става ще стане и на площадката или в някой детски клуб например. накупувах им разни имуностимулиращи магии за почти 200 лв и сега давам пък да видим
и аз искам рецептата за този овчарски пай (мисля, че така се казваше, ако ли не- поправи ме), Вили, много са красиви колажите ти (ако не се наричат така, извинявай) на Коледна тематика и определено можеш да си изкарваш хляба с това и аз бих ти станала клиент
, Кали и ти си липсвала дълго като гледам, но не си забравила никого да споменеш с добра дума и това внимание е много стоплящо за нас, Марго, благодаря ти за упътването, беше ни много полезна, когато се налагаше да пътуваме из София.
Какво ще правя, нямам си идея
Тя пък заспа чак преди половин час, т.е. в 12, та няма и да стане навреме утре за ясла. Абе, направо в други ден. Аз нямам бюти часове и дни и не ми пречи да я изтрая и утре в къщи. Просто ще се наложи да ходя из къщи с кокили, щото навсякъде минира с играчки. И като я накарам да си ги събира, тя ми вика: МУКАЙ (в превод МЛЪКВАЙ) през зъби

.. това е прекрасен коледен подарък
а това че снимката с дядо Коледа изгубена, гаранция ще се намери 
.. ти нарочно си го сложила първи, та после да си оправиш настроението с разкрасяване