Честита Ви Коледа на всички и Честит рожден ден на Вяра и Здравко!
Много весели преживявания и незабравими емоции Ви желая!

Извинете ме,че не съм влизала отдавна,но бузанка беше болничка(като се разболее и аз изпадам в душевна дупка).Мина й за 3 дни без антибиотик(май досега все й го спестявам
.Водихме бузанка на Мол-а днес-беше бате Енчо на гости.Не му се радва така както по ТВ-то и даже накрая като я заведох да я снимам с него,ревна кански,срам ме хвана от човека.
Иначе при мен и тумбака нищо ново,освен че наедрях и ми дискомфортно.Още не съм ходила на ЖК да потвърдят мъжкия пол.Този зимен сезон се оказа много ограбващ за бременност-много ядене по празниците и трупане на маса,малко разходки и нервиране по стаите,повече настинки и лошо настроение в това студено време, като се заледи,не ми се мисли-от февруари до октомври беше песен!Така че,бъдещи повторни мами,когато планирате нови бебоци,избягвайте зимата!
Весело прекарване на Новата година утре и повече добро настроение,че аз май съм забърката лош хормонален коктейл по празниците!
Целувки от нас!

Изпокарахме се (посемейному всички), сърдихме се, плакахме (жените), карахме се, викахме си - семейна идилия! И защо - нямаше достатъчно сняг за ски и мъжете измислиха някакви преходи - до хижа Мальовица - това добре, до връх Мальовица (всички им казаха, че е лудост в това време, ама те - не разбират). Да, ама ние тръгнахме с една кашлица и сополи, с бисептол и вентолин - изобщо не трябваше да тръгваме. А кумувете ни са с дете на 7 месеца
Ужааас! За какво са ни тези мъже, дето само си мислим че ги имаме, ако не са с нас, ще знаем, че разчитаме само на себе си, ама нали сме тръгнали ТРИМАТА, уж...абе..Третото пък семейство - така и не разбрах за какво толкова се разправяха, за ланския сняг и те, ама като не са свикнали по цял ден заедно да са, все на работа, той в събота, тя в неделя...
действай, никак не е рано, даже сега по-лесно ще свикнат с нея, а и няма нужда сами да си избират легла, да не би сегашните сами да са си ги избрали - коя къде да спи 

А ние като млади Флюбени сами
Все не ми стигаха силите да ви кажа, но от три месеца съм, така да се каже, стара мома