Мили, за смаляване на аватара, виж таз темичка , добре е обяснено, дано да Ти помогне! А колкото до храненето, ами в момента и ние сме в труден период, това харесва, онова не! Направо се бях стрестнала с Дана, но сега чувам че и при Теб е горе долу така положението. Иначе закуската ни е тривиална- плодове/ банан, ябълка, круша, ананас/ и след това овесени ядки. Обяда- заленчуци с риба или пилешко или яйце, за следобяд- банан или ябълка, вечеря- зел. супа, парченца кашкавал и нещо от нашето хапване. Успех с компютъра, защото така ще ни липсваш почивните дни. Дано намериш разрешение скоро!
Мирка, поздравления за хубавите новини за бебчето в коремчето Ти и дано болестите забравят Танчето и Валката.
Аня, как се чувстваш на финалната права?
Къде сте, Иренката, Пимпа, Вили, Биби, Мамарени, Ади, Пиленце, Ралниче, Стели Мели, Дорий?
Хубав нов ден ви желая!
и ВЕТЕРАНКИ
Колкото до ПРИЯТЕЛИ в работата, аз си имам ДВАМА при това още от студентските ми години..нали именно те ме ВРЕДИХА да почна РАБОТА... но явно ти си пропуснала момента когато го обяснявах... 

дали пък наистина не я БОЛИ... ще взема да я заведа на лекар... 
и като реших да го пусна и то се затри .. а мен ме мързеше наново да пиша ...
ама ше се опраим
на всичкото отгоре когато имам много работа го приемам много вътрешно и не мога да спя добре, сънувам че съм сбъркала нещо, а не знам какво, мятам се в леглото и сутринта ставам по-уморена, отколкото си лягам
И понеже не мога да накарам хората си да работят денонощно аз го отнасям - през деня в офиса всички ме питат разни неща, съгласуваме непрекъснато, промени се нещо - аз трябва да се сетя при кого ще има отражение и да му кажа
:
! 

Имаше една педя вода, нещо я правеха и щеше да е готова към 6.30-7
скокнах и започнах с илачите и ако знаете какъв буламач й забърках, едва ли някой ще пие това, но на нея й хареса ... аз открай време при кашлица слагам да заври мед, олио и ракия, това мама ни го правеше и на нас с брат ми и винаги имаше ефект ... но сега в това добавих и няколко лукчета и няколко парчета локум (че отдавна тук съм чела за прословутия сироп за кашлица, но тъй като нямах една билка и някои други продукти като дюла, та само това сложих