Няколко въпроса към тези с Хашимото. Алтернативно лечение?

• 647 959
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 995
Момичета здравейте отново Simple Smile
Аз си ви следя редовничко Simple Smile, но не съм от активните, защото и не си обръщам внимание както трябва.

Исках да попитам две неща:
1. Какъв хранителен режим използвате? Има много мнения по въпроса и искам да чуя лично мнение и резултати. Аз съм с 86кг тегло, които като пия л-тироксин 50мг дневно, си стоят но и не свалям. Забелязах, че колкото и да обичам картофи и хляб, не се чувствам грам добре след тяхната консумация.Сладко не ям от дете, даже ми е гадно (с малки изключения пред цикъл).

2. Втория ми въпрос е по-важен  Sad
Това лято за първи път забременях Simple Smile, но за съжаление се оказа куха бременност Sad Бях с ТСХ 3, които трябвало да сваля до 1-ца. Питам се дали наистина се получи заради ТСХ-то , някой имал ли е подобен проблем ...иска ми се чуя , че няма да се повтори следващия път Praynig

Извинявам се предварително, защото съм убедена, че тези неща сте ги разисквали, но ми е трудно да ровя толкова и нека ми отговори някой, който има желание.

Още веднъж ви поздравявам за това, че се поддържате правилно и има къде да се прочете нещо важно и интересно като вашите резултати.

Спорен ден на всички ...и най-вече здраве Simple Smile  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 996
Според мен не е от ТСХ. При моя приятелка пролетта се оказа същото, без да има проблем с щитовидната жлеза, изследвани са й показателите.
За килограмите не мога да кажа, аз нямам проблем с тях, но на моя приятелка с Хашимото й бяха изписали някакви лекарства за отслабване, защото и тя имаше не малко за сваляне, но не й се получаваше, въпреки че е на хранителен режим и спортува стриктно.

# 1 997
Според мен не е от ТСХ. При моя приятелка пролетта се оказа същото, без да има проблем с щитовидната жлеза, изследвани са й показателите.
За килограмите не мога да кажа, аз нямам проблем с тях, но на моя приятелка с Хашимото й бяха изписали някакви лекарства за отслабване, защото и тя имаше не малко за сваляне, но не й се получаваше, въпреки че е на хранителен режим и спортува стриктно.
Благодаря за отговора   bouquet

# 1 998
Casual, а установила ли си точно от какво са тези големи разлики? Имала ли си промяна в режима си, която да предполага такова завишаване или въпреки старанието ти антителата просто са нараствали?
АнтиТелата почнаха да се покачват след операция ( гинекологична ) под пълна упойка преди 3 години. После стрес след една раздяла и операция на баща ми. Смених 2ма хомеопати от тогава, но лечението им не дава резултат както при 1вия ( за съжаление вече покойник )
След операцията минах на безглутенов режим за 2 месеца и свалих 6-8 кг много бързо. После започнах да си позволявам глутен и захарни издения.
От началото на годината обаче съм на зърнен хранителен режим - каквото зърна и го ям  Simple Smile И пак стрес  Cry
От месец вземам селен, магнезий, и започнах да хапвам сусамов тахан с мед.

Тези хачета за отслабване нямат никакъв резултат. Не знам защо продължават да ги изписват.  newsm78

# 1 999
a абсолютно без глутен или ? Само без пшенични и захарни изделия ?

# 2 000
Да, абсолютно без глутен. Сладки неща - само собственоръчно паравени с агаве или кленов сироп за подслаждане.

# 2 001
.................
Тези хачета за отслабване нямат никакъв резултат. Не знам защо продължават да ги изписват.  newsm78
изписват ги за пари естествено, да не мислиш, че искат да отслабваме...  Grinning

Fringe1981 нормално е да ти е тежко след като ядеш хляб и картофи. Спри хляба и хлебните изделия напълно. Виж почети например тук в Диети и Отслабване - има толкова много писано. Тази тема много ми харесва http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=867044.0;topicrefid=20

И по втория въпрос - не мисля че ЩЖлеза има някаква заслуга за кухото яйце, случва се на всички, не го мисли. Успех  Peace

# 2 002
Днес май избързах с писането.
Сутринта си пуснах Анти Тпо в друга лаборатория.
17.08.2015 - 785 ( реф.ст-ст <12 ) Лаборекспрес
16.09.2015 - 281 ( реф. ст-ст <34 ) Статус

Вече не знам на какво да вярвам.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 2 003
Здравей те, днес търсейки компреси за щитовидната жлеза в интер нет Ви намерих. Та да попитам и тук, някоя от Вас да е правила компрес за щитовидната жлеза.

# 2 004
  • Sofia
Не съм си правила компреси.В "На кафе" бяха показвали компрес със зелеви листа,но си спомням,че бяха само за хипер,не за хипо.

# 2 005
Да ... само за хиперфункция са!!! Ние с ХИПО дори не трябва да ядем зеле!!!

# 2 006
Готвено може Simple Smile

# 2 007
  • Sofia
но по малко Naughty

# 2 008
Чудя се за киселото зеле, казват че е много полезно по принцип, заради ферментацията и бактериите. Би трябвало и от него да можем да ядем. Ферментирали храни е дори по-добре от готвени. Как мислите ?

# 2 009
  • Sofia
Не са толкова добри тези храни,з-то са много солени

Общи условия

Активация на акаунт