Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли хора с хипофункция на щитовидната жлеза, които се лекуват с алтернативни методи?
Какви са ограниченията за хранене и спорт при хипофункция на щитовидната жлеза?
Какви са резултатите от хомеопатичното лечение при хипофункция на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли хора с хипофункция на щитовидната жлеза, които се лекуват с алтернативни методи?
-
Какви са ограниченията за хранене и спорт при хипофункция на щитовидната жлеза?
При хипофункция на щитовидната жлеза се препоръчват ограничения като избягване на кафе, чай, мента, силни подправки, тежки меса, картофи, ориз и сладкиши. Също така е важно да избягвате преяждане. По отношение на спорта йога се препоръчва като полезна дейност с определени пози за регулиране на функцията на жлезата.
-
Какви са резултатите от хомеопатичното лечение при хипофункция на щитовидната жлеза?
Хората, които са се лекували с хомеопатия, съобщават за подобрение в нивата на хормоните и намаляване на антителата. Някои споделят, че се чувстват по-добре и имат повече енергия след лечението. Важно е обаче да се отбележи, че резултатите могат да варират и редовно трябва да се правят изследвания и консултации с лекар.
-
Какви са препоръките за лечение на хипофункция на щитовидната жлеза, включително хомеопатични и алтернативни лечения?
-
Какви са ефектите от медитацията при хипофункция на щитовидната жлеза?
, какъв път да поема все още незнам... 

и безлично. Няма да навреди, и ако не прекаляваш с количествата, има шанс да отслабнеш или поне всичко да е ок 
За човек, който не е боледувал в съзнателния си живот, най-много лека хрема,(на 35 съм) как ли се почувствах като ми казаха- до края на живота, не се лекува...Баланс ли, увереност ли...Така ми ги разклатиха, че... сега се опитвам да се самобалансирам
Какво правим тогава? Важно е положителното мислене, но не е панацея, всеки за това говори, всеки те надъхва...-дрън-дрън... Точно така е, както казва albaalex: "няма начин дори и да си супер жена да нямаш моменти на слабост и съмнения... " Някои неща просто трябва да се изживеят, за да минат, за да пораснем... Не сме от камък, живи същества сме. Всеки сам трябва да намери своето решение. За мен лично важна е интуицията.