Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 671
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, тези цени са актуални след увеличението от 07.12.2023 г., така ли? Виждам, че на сайта си имат нов ценоразпис от тази дата.

Привет,
За естественото раждане и секцио цените са еднакви, като при секцио обаче имате една нощувка преди операцията във ВРБ (110лв). Нощувката в деня на операцията е в реанимация и тя не се плаща. Другите цени са както следва:
Раждане - 2000лв (с включена упойка)
Неонатологичен пакет - 950лв
Болничен престой в двойна стая - 190лв/ден
Припознаване на бебето, ако с бащата нямате брак - 75лв (тук може да бъркам цената, но е около тази сума +/-)

Общо: 3520лв (с припознаването 3585лв)

Здравейте,

Някоя може ли да ми каже цената на естествено раждане или секцио по мед. причини каква е? Здравно осигурено лице съм, като планирам да родя нормално (евентуално с упойка), ако всичко е на ред и да бъда в стандартна двойна стая.

Благодаря предварително!

# 751
Ами онзи ден получих обаждане, че от 01.01.2024 ще има актуализиране на цените отново, така че може би от тогава няма да са актуални Simple Smile

# 752
Да, от 1.01 винаги има нови цени, така че изчакайте.
Обикновено са с по 20 лв нагоре. Ще видим.

# 753
Благодаря ви!

# 754
Момичета ще раждам планирано секцио заради напречно предлежание при Др Велева след две седмици. Моля ако има някой минал скоро да пише с отзиви. Имам въпроси относно избора на стая, възможен ли е, кога се прави, можеш ли да си запазиш, има ли опция съпругът да остане да спи при вас с бебчо ?

# 755
Момичета ще раждам планирано секцио заради напречно предлежание при Др Велева след две седмици. Моля ако има някой минал скоро да пише с отзиви. Имам въпроси относно избора на стая, възможен ли е, кога се прави, можеш ли да си запазиш, има ли опция съпругът да остане да спи при вас с бебчо ?

Хей :Д, стаите са два вида, уж по популярните, 1. Двойна стая 2.Самостоятелна.  В самостоятелната имаш право да си останете с таткото за през неща, срещу единична сума на ден. В момента май е 70лв. Иначе в двойната само по време на визитация може да дойде таткото.

Да си запазиш самостоятелна стая няма как, на база който успее са, first come first serve. Като цяло при постъпването  на регистратура уж си заявяваш каква искаш ако има свободна. Според мен няма смисъл за преди раждане самостоятелна, но всеки сам си решава.

# 756
Здравейте, моля за помощ
Можете ли да ми препоръчате добър дерматолог в болницата или където й да е другаде, който работи с деца.
Бебчето ми на 2 месеца е със себореен дерматит и вече незнам къде да го заведем.

Много ви благодаря.

# 757
Доцент Дърленски препоръчвам с две ръце. Цялото семейство ходим при него заедно с бебето.

Здравейте, моля за помощ
Можете ли да ми препоръчате добър дерматолог в болницата или където й да е другаде, който работи с деца.
Бебчето ми на 2 месеца е със себореен дерматит и вече незнам къде да го заведем.

Много ви благодаря.

# 758
Принципът за самостоятелните стаи на хартия е такъв описан по-горе, на практика има връзкарство в зависимост кой си, на кой какъв си, и т.н. При моето раждане отделението беше пълно и уж нямаше свободни самостоятелни стаи, но после се оказа, че е имало и са пазени за някоя си (едната не знам каква беше, някаква кльоща с бомби и джуки, другата на Ненчо Балабанов жената).

# 759
Това е така за съжаление Sad когато аз раждах, също нямаше места в родилно, настаняваха във врб. Бях даже в двойна стая. Но жената с мен се разплака, дойде някаква нейна близка, която бил не знам си какъв здравен инспектор, и веднага я преместиха в самостоятелна стая в родилното.

# 760
Предполагам зависи и от моментната натовареност на отделението. Аз като раждах имаше достатъчно свободни и единични, и двойни стаи. 😊

# 761
Някой случайно да има новите цени за раждане, които са от днес? Simple Smile

# 762
Някой случайно да има новите цени за раждане, които са от днес? Simple Smile

Здравей,  звъннаха да ми кажат че дигат само ехографа(110) и тоновете(55). Когато ги питах за останалото казаха че няма да дигат за раждане още цените.

# 763
През ноември аз също бях настанена във ВРБ, поради уж запълнени стаи в Родилно. Във ВРБ не дават бебетата да са при майките и така бях разделена с бебето си 24 часа. Ако искаш да си с бебето си, трябва ти да ходиш и то в определени часове. Аз не можех да стоя на краката си и това усилие ми беше невъзможно. Помолих да ми дадат някаква информация какво се случва с бебето, така и не получих такава. Не дават информация и кога викат за баня и тоалет. Да не говорим за кърменето, всички знаем колко е важно да се случи в първите часове. Никой нищо не предприе като попитах как да кърмя като физически не мога да стигна до Родилно...
Във ВРБ си направо отлъчена. Безумно е при тези цени да получаваш това отношение.
В Родилно вече всичко си беше наред, въпросът е да имаш късмет да си настанена там от ден 1.

Принципът за самостоятелните стаи на хартия е такъв описан по-горе, на практика има връзкарство в зависимост кой си, на кой какъв си, и т.н. При моето раждане отделението беше пълно и уж нямаше свободни самостоятелни стаи, но после се оказа, че е имало и са пазени за някоя си (едната не знам каква беше, някаква кльоща с бомби и джуки, другата на Ненчо Балабанов жената).

# 764
От ВРБ има много оплаквания.
Персоналът е кофти, но нищо не се предприема, защото няма кой да работи.
Ще внасят сега уж сестри от Турция, Азербайджан, Молдова.
И с акушерките положението е на същото дередже..

Общи условия

Активация на акаунт