Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 845
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Точно 11 пъти по-евтино излиза при нотариус Simple Smile Стандартна декларация за припознаване е 6 лв.

# 421
A в болницата признават ли я тази декларация и тогава заплаща ли се някаква такса?

# 422
Естествено, че я приемат и не, не заплащате нищо към болницата за припознаване, само на нотариус.

# 423
Естествено, че я приемат и не, не заплащате нищо към болницата за припознаване, само на нотариус.

А каква е точната процедура? Бащата отива при нотариус и от там изкарват необходимата декларация, която после предоставяме в болницата или има нещо друго, което трябва да се направи? Благодаря предварително 🙂

# 424
  • Sofia
Не си спомням, лабораторията в Токуда 24/7 ли беше? И ако да, дали има някакви ограничения в часовете в зависимост от изследванията?

# 425
Лабораторията е 24/7, като само в делничните дни през деня може да се правят изследвания по ЗК. През останалото време са само платени. Ако рецепцията не работи (извънработното им време е/уикенди/празници и т.н.), изследвания се пускат и плащат на Информация или на регистратура Спешно отделение (през нощта/по празници).

# 426
Само за натоварване с глюкоза се сещам, че има ограничение само сутрин до 11 ч - без прием на храна от предната вечер.

# 427
  • София
Оказва се, че проследяването на бременност в Токуда по ЗК се провежда само при 2 лекарки - д-р Колева, другата не я запомних, които изискват и раждането да е при тях. Close

# 428
Не се заяждам, просто питам - не е ли нормално една жена да иска да роди при лекаря, който я е следил?

# 429
  • София
Не се заяждам, просто питам - не е ли нормално една жена да иска да роди при лекаря, който я е следил?

Нормално е да иска Simple Smile Не е нормално лекаря да го иска.

# 430
Момичета, от кога започнаха да ви издават болнични преди този 45дневния?

# 431
  • София
Оказва се, че проследяването на бременност в Токуда по ЗК се провежда само при 2 лекарки - д-р Колева, другата не я запомних, които изискват и раждането да е при тях. Close
Колева е крива, другата е Кирилова, моя приятелка се следи при нея и Велева и ще роди при Велева, по ЖК при Кирилова си ходи и до колкото знам, докторката няма такива претенции за раждане при нея.

# 432
Само Колева иска да се ражда при нея, ама не може да се принуди никой, така че тя нека си иска.

# 433
  • София
Днес се обадих и така ми казаха, че само те двете проследяват по ЗК и двете задължително искали да се и ражда при тях.
Интересно наистина, как биха ме задължили? Grin

# 434
Ама какъв е смисълът да ходите при Колева да ви следи, ако е крива или не знам каква, и не искате да раждате при нея? Въобще не намирам логика в подобни гимнастики. Всички са претоварени, хич не им е дали вие ще се фръцнете да сте нечия пациентка или не, или ще се следите и раждате при тях (не визирам някого конкретно, за всички говоря). Имат си някакви условия - ако не ви харесват, значи това определено не е Вашият лекар. Колева била крива? Ми не ходете при нея. Сякаш някой насила ви кара.

Общи условия

Активация на акаунт