Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 702
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 720
Здравей, 2рият болничен е от комисия и понеже е вторичен може да се издаде със задна дата. Например, аз моя 2ринмолнипен от комисия си го поисках на прегледа,който беше няколко дни след датата,от която реално започва. Отделно комисия мисля,че има 2 пъти в седмицата, така че може да поискаш болничния в деня на прегледа ,а след няколко дни ще може да го вземеш от рецепцията. След това болничния за  45ти ден преди термина също може да се издаде със задна дата. Реално само 1вичния не може да се вземе със задна дата.

# 721
Д-р Колева работи ли още в гинекологията? Никой не я е споменавал.

# 722
Д-р Колева работи ли още в гинекологията? Никой не я е споменавал.

Работи, да. Даже момичето, с което бях в предродилна раждаше при нея онзи ден. 😊

# 723
Здравейте,
Имам следното запитване. Mисля да се следя в Токуда, но за сега ми се иска да раждам при Зебрите. Има ли друга мама, която е направила подобна гимнастика? Отначало ли им казахте или изчакахте, а въобще съобщихте ли?
Коя докторка ще ми препоръчате?
-  д-р Сузана Нашар
- д-р Мария Атанасова
-д-р Гълъбица Велева
- д-р Анна Богданова
- д-р Сесил Кедикова
- д-р Мирослава Апостолова (при нея май трудно се вмъква час?)

# 724
Кедикова не преглежда ли деца само, не знаех, че води раждания?
Атанасова е най търсена и е трудно с часовете.

# 725
Кедикова не преглежда ли деца само, не знаех, че води раждания?
Атанасова е най търсена и е трудно с часовете.
Мен ме е преглеждала 2 пъти Кедикова по спешност вечер, тъй като беше дежурна в отделението. За редовни прегледи не съм сигурна, че прави.

# 726
Кедикова е детска. Само под 18 год преглежда.
  Ако ви е преглеждала, вероятно сте я уцелила когато е дежурна в отделението.
Бременности не следи, не изражда и няма как да се запишете при нея.

# 727
Здравейте,

Някоя може ли да ми каже цената на естествено раждане или секцио по мед. причини каква е? Здравно осигурено лице съм, като планирам да родя нормално (евентуално с упойка), ако всичко е на ред и да бъда в стандартна двойна стая.

Благодаря предварително!

# 728
Привет,
За естественото раждане и секцио цените са еднакви, като при секцио обаче имате една нощувка преди операцията във ВРБ (110лв). Нощувката в деня на операцията е в реанимация и тя не се плаща. Другите цени са както следва:
Раждане - 2000лв (с включена упойка)
Неонатологичен пакет - 950лв
Болничен престой в двойна стая - 190лв/ден
Припознаване на бебето, ако с бащата нямате брак - 75лв (тук може да бъркам цената, но е около тази сума +/-)

Общо: 3520лв (с припознаването 3585лв)

Здравейте,

Някоя може ли да ми каже цената на естествено раждане или секцио по мед. причини каква е? Здравно осигурено лице съм, като планирам да родя нормално (евентуално с упойка), ако всичко е на ред и да бъда в стандартна двойна стая.

Благодаря предварително!

# 729
Благодаря!

Привет,
За естественото раждане и секцио цените са еднакви, като при секцио обаче имате една нощувка преди операцията във ВРБ (110лв). Нощувката в деня на операцията е в реанимация и тя не се плаща. Другите цени са както следва:
Раждане - 2000лв (с включена упойка)
Неонатологичен пакет - 950лв
Болничен престой в двойна стая - 190лв/ден
Припознаване на бебето, ако с бащата нямате брак - 75лв (тук може да бъркам цената, но е около тази сума +/-)

Общо: 3520лв (с припознаването 3585лв)

Здравейте,

Благодаря предварително!

# 730
Здравейте, някой може ли да ми каже каква е процедурата при престой на бебче в интензивното неонатологично отделение,ако майката е изписана.Някъде четох,че правят видео разговор по Вайбър един път в седмицата.Благодаря!

# 731
Най-вероятно това е било по ковид време. В момента има свиждане всеки ден от 16ч, като е позволено да влезе 1 родител (може и бащата да е).

# 732
Здравейте, някой знае ли каква е цената на семейната стая в Токуда за нощувка? Благодаря!

# 733
Здравейте, някой знае ли каква е цената на семейната стая в Токуда за нощувка? Благодаря!

Семейна стая какво означава? Защото такава няма.
Има единична стая, двойна стая и четворна стая.
В някои отделения няма стаи, а е общо помещение с много легла.

# 734
Абсолютно има семейна стая, тя е предназначена за майки на деца настанени в неонатологията и е само една мисля. Едно време цената беше като на самостоятелната стая, но сега не знам как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт