Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 60 188
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря Ви
Тук веждите са 30% по-тъмни сега изсветляват и стоят още по-естествено.
Дамата, която ще ми ги прави ми каза 6 седмици след поставяне на филър най-рано. При мен са минали вече 7. Не е проблем с филър.
Друго ми е притеснението, когато очертае контур на устните и ги пигментира след време, когато отново поставя филър да не се получи някак “разместване” на контура и обема на устните.

# 466
  • Варна
Гледах страницата на Йоана Колева ( работи във Варна и София), която прави т. нар. Foxy brows. Някой виждал ли е на живо как изглеждат? Опашката на веждите я поядига някак си нагоре...

# 467
  • софия
Гледах страницата на Йоана Колева ( работи във Варна и София), която прави т. нар. Foxy brows. Някой виждал ли е на живо как изглеждат? Опашката на веждите я поядига някак си нагоре...
И на мен ще ми е интересно ,ако някой покаже тук .И аз съм се насочила към нея ,но в момента все още сваляме старите ми пак при нея.В понеделник ми е втора процедура.По принцип тя ми каза 3,но като гледам още след първата колко много се свали от пигмента на старите се чудя дали ще има нужда от трета .

# 468
Сега разгледах страницата й и личното ми мнение е, че не прави хубави вежди. Този неин метод, който казва, че тя открила е веждите от долната страна да са равни, като към края леко отиват нагоре. Нещо, което за мен е супер противоестествено и от километър личи, че веждите са изкуствени. Хванах произволна снимка от страницата й и гледайки я, ми харесва много повече "преди" , отколкото след направените й "фокси" вежди.

# 469
  • SF
Това не е хубава форма и не е по никакви правила за лицето. Тлъсти и къси вежди, без чупка.
Опипайте с пръсти костите на черепа си над очната ябълка. Горе-долу това трябва да обрамчат красивите вежди.
Момичето е по-красива на снимката "преди".

# 470
Те направо като недонарисувани стоят тия вежди, на мен също не ми харесват. И аз от много време се чудя и мая, че моите вежди са хем светли, хем рехави. Но ако някой ми предложи това, ще откажа твърдо.

# 471
  • Plovdiv
Много са грозни за мен.Изглеждат смешно.Най-хубавите вежди са по линията на костта както каза Есме над очната ябълка подчертаващи окото,а не "лепнати"на челото"Иде ми да осъдя една дето ми окепази лицето,много самоуверена и "талантлива" която ми остави белег на веждите ,а аз отидох просто да подчертае моите защото бяха станали рехави.Направо ми идва да я убия.
Няма ли кой да ги контролира,плащат ли данъци,работят с лицата на хората и не поемат никаква отговорност,а прибират баснословни суми.

# 472
  • SF
Има кой да контролира и редовно го правят. Има счетоводителки и наредбите се спазват, може да сте сигурни.
Платените данъци и такси не ти гарантират, че ще си доволна от резултата. Много хора не са доволни от адвокатите си, личните си лекари, преподавателите си, фризьори, козметици, куриери и т.н. и това, че си плащат данните и осигуровките не променя отношението на клиентите към резултатите от работата им.

# 473
Казвайте ги тези  "артисти", които са ви окепазили (ако вече е споменато,  моля за извинение). Поне тук хората да имат едно наум.

# 474
Веждите са чудесни, но доколкото знам, не се прави микропигментация на устни с филъри, трябва да се разгради, за да може да се работи. Предполагам, че няколко месеца след това пак може да сложите.
Това не е съвсем вярно. Силвия Въжарова - Силва, ми каза, че е много по-добре, когато има филър, особено при малки устни - хем по-лесно се работи, хем ефектът е по-завършен. Подобно е и при по-големи.

# 475
  • SF
Според мене идеята на темата е да обсъждаме перманентния грим, а не да съставяме черен списък на артистите. Мнението ни е субективно и от всеки може да има недоволни. За любителите на вирнатите вежди без чупка, обикновените изписани вежди може да се сторят грозни или поне не такива, каквито сте си представяли да имате, както беше примерът по-нагоре.
Не е добре да посочваме имена, особено когато кожите ни, грижите ни и поддръжката, очакванията ни също няма как да бъдат унифицирани. Всеки от нас може да си направи проучването и да си намери своя артист, без това да означава, че останалите не стават.
От един и същи фризьор, маникюрист, миглопрастик, дизайнер и т.н., може да има много доволни и изключително недоволни клиенти. Някои остават ядосани и недоволни само защото при обсъждане фризьорката или гримьорката им предлагат нещо, което те не харесват и не искат да приемат.

# 476
То и за лекарите е така (от един има доволни и недоволни), ама има черен списък. Ще кажете, че става въпрос за здраве и живот там. Но и тези процедури на се шега работа,  а често ги правят разни девойки, надушили доходността, но реално нямащи кой знае какви познания и умения. Има си откровено некадърни "артисти", чиито стил на работа не е просто различен, ами е непрофесионален. За тях става въпрос. На мен ми беше много трудно да си избера на кого да се доверя, защото не разбирам много от това, снимките в социалните мрежи често са силно обработени и като няма и обратна връзка от клиенти, защото те си трият негативните коментари в техните профили...  Спорен мен  под "всичко за перманентния грим" влиза и това кои артисти стават и кои не. Все пак става въпрос за една трайна процедура, свързана и с безупречна хигиена и минимални познания по анатомия, алергични реакции и т.н. не е просто някой де ме подстриже зле и да ми израсне косата и да мога да поправя грешките след 1-2, ако ще и 6 месеца.
На мен би ми била полезна тогава информация,  защото ще правя още процедури ( зарибих се 😁).

# 477
Подкрепям Стела. Няма нищо лошо в това да се каже от кой артист някой е доволен, съответно и недоволен. Ето, аз например категорично не бих отишла при въпросната, която обсъждаме, тъй като веждите, които прави са точно като залепени кръпки. Друг е въпроса, че момичетата с въпросните вежди явно се харесват. Разни хора, разни идеали...

# 478
Моите пигментирани устни станаха на 1 седмица вече.
Нещо се обърках и се похвалих в темата за естетичните процедури.
Вече нямам люпене, днес крем не съм слагала. Контур си имам.
Имам нов lip oil на Nyx, обаче се въздържам още да го пробвам, ще чакам още 7 дни.
Чудех се ако върху този мой светлочервен цвят сложа розовеещ, какво ли ще стане?

Иначе съм много доволна, нямам търпение за ретуш, дори обмислях малко филър, но ще мина и без. По-важно ми е да оправя състоянието на кожата и бръчките.

# 479
  • SF
То и за лекарите е така (от един има доволни и недоволни), ама има черен списък. Ще кажете, че става въпрос за здраве и живот там. Но и тези процедури на се шега работа,  а често ги правят разни девойки, надушили доходността, но реално нямащи кой знае какви познания и умения.

Не се правят често от такива девойки. Има си много добри и опитни девойки, които знаят какво правят.
За мене не е редно да се набеждават за некадърни, ако един от нас не е доволен. На друг може да му допадне работата им. Точно както казваш, че се случва с лекари, майстори, ресторантьори и т.н.
Ако искате, отворете отделна тема за препоръчвани и непрепоръчвани артисти, но е полезно да имате и някакви неоспорими доказателства, за да не се злоупотребява с имената на преки конкуренти. Хубаво е да можете да споделите какво сте договорили, какво сте получили като предложение, съвети, предварителна рисунка на веждите си и какво се е получило след заздравяването. Важно е да разкажете точно как сте ги поддържали, каква е вашата кожа и т.н. Различните грижи и различните кожи дават и различни резултати. Някои от тях се засилват във времето. Има клиенти, които  2 години могат да се радват на ефекта, а тези с по-плътни, по-мазни кожи да се нуждаят от поправка. Познавам хора, които в началото са изключително доволни, а след време кожата им изгълтва пигмента и са разочаровани от това, че процедурата е скъпа, а те трябва да я повторят по-често от обещаните им 2 години.

Минимални познания за алергични реакции... ако искаш обясни какво имаш предвид, защото минималните познания за алергични реакции не знам как миха ти помогнали, ако развиеш някаква алергия - към препарата за почистване, към влагата в салона, към ароматизаторите... Алергичните реакции са толкова разнородни и непредвидими, че само специалист алерголог може да се бори с тях. Дори и лекарите питат за алергии към лекарства и изписват смело, ако не ги предупредите, че имате алергии. Продуктите, с които се работи, са хипоалергични и производителите си носят отговорност. Добре е клиентите да са информирани за евентуални реакции и да си вземат сами решението дали искат или не искат да се подложат на тази процедура. Могат да подпишат делкарация. Не знам каква стойност има тя в съда.

Алергия може да се получи от всякакви препарати и козметични продукти, лекарствени средства, купени от аптеката. Ако са в срок на годност, можете само да си лекувате алергията.
С други думи, за да напишете, че някой е некадърен, трябва да сте сигурни, че алергията ви е причинена по негова умишлена вина и без пряката намеса на този човек, алергията не би се проявила.
Иначе ако просто ви се хейти, може. Но не ми се струва полезно.

Общи условия

Активация на акаунт