Войната на буквите - Тема 2

• 34 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Мммм писах че няма да гледам, но гледам сега. TrollfaceИ ми харесва.
Много красива Духовникова.

# 406
И аз се загледах 😆
Михаил първородният син на Симеон ли беше?

# 407
Да.
Духовникова е прекрасна!
Ммм този е лудо влюбен в царицата.

# 408
Ах, много ми хареса Михаил как подреди Мариам! Особено като отвори бъчвата Joy
А тя май с друг ще си ляга, а не с брат си

# 409
Сега брат и ще побеснее.
Тази жена с..са ли обича страстно или иска чрез него и този мъж да манипулира?
Хареса ми този епизод, нямаше толкова глупости.

# 410
  • Варна
Да го манипулира естествено. Трябват съюзници срещу Михаил.
Хареса ми серията.
Масите сглобени с винтове за кръстата отвертка и как си крещяха на срещата в шатрата на Лакапин , ще ги прескоча.

# 411
Духовникова наистина играе като змей, особено с очи - как и се смени погледа от любящ в дистанциран и студен за секунди при разговора с Йоан.

страхотна беше, най-хубавата сцена в целия епизод
също и когато беше с михаил

началото на епизода също беше много силен - баян с буквите

да, разбира се, за манипулация, на нея до този момент дори не й беше хрумнала подобна идея

# 412
И на мен ми хареса, имаше съспенс, мистерия, изненада, актьорите са на ниво, музиката също е 👍
  Петър само ми е смешен като направи физиономията сякаш му мирише на развалено 😂

# 413
Странна работа. Гледам този епизод е събрал повече одобрение, а на мен ми дойде скучен.
Баян цял епизод се лута в пещерата, не разбрах и аз какво точно търси освен Черноризец Храбър, но пък поне имаше много букви навсякъде.
Петър както мълча като пукел на преговорите, така почна да се подхилква каква пакостница е бъдещата му съпруга Joy Но поне го показаха вече като държавник да взима сам решения.
Добра игра на Бахаров. А Духовникова наистина е страхотна. Мариам е все по-противоречив образ. Определено си затвърдих, че използва секса да манипулира мъжете. А с Йоан не разбрах какво се е случило. Дано ни изяснят.
Много ми харесаха сцените с Михаил. Хем актьорът хубавец, хем добре играе. Ще ти се да удуши Мариам и да си вземе трона.
Добре се развива действието. Само историята с преоблечената като войник Макрена ми е много излишна и нелепа.

# 414
Densi, на твоя въпрос - за мен и двете 😄😂
Успях да хвана само последните 20 минутки, че детето не заспива без мен.
Духовникова е опасна!
Утре ще доглеждам каквото съм изпуснала.
От този епизод сценариста (или режисьора) бил друг, онзи от Македония. Аз бая си мислех да ги питам  що дири македонец в екипа, че и начело, българи нямаме ли?
Ще ми правят те серил за България и нашата история,  с македонец за режисьор.
И то на фона на случващите се събития.
Разбира се, човекът може да е талант, месеци преди да станат тези събития в нашата съседка, не са знаели, че така ще стане.
Ще кажете мн политическо, а пък и расистко от моя страна.
Ама така мисля. И на мен не ми се нрави това.
То и затова е на такова дередже сериала сигурно, щото "македонец" го прави.
И който каквото иска да си мисли и ако иска и да се обижда, все ми е тая.
Отделно не знам дали забелязвате откакто започна войната в Украйна по много от телевизиите започнаха постоянно да дават филми по темата, с препратки към предишни големи войни, и винаги, винаги свързани с американците по някакъв начин и възхваляващи ги дори в повечето случаи (включително сега започна един такъв по Бнт, веднага след нашия, доста интересен изглежда).
Ми не сме толкова просоти ние, схващаме ги нещата.
Отклоних се, но все по-често си мисля затова.
Не ми се нрави как ни обработват, тънко, тънко, малко по малко.

Този път еротичната сцена не ме подразни.
А напротив, беше брилятна Духовникова. И сцената беше много добра.
И сега се изясни, а и аз се сетих, че Михаил е първи  син от друга жена на Симеон. То затова е тоя зор да се набута Петър. Михаил е трън в очите на Мариам.
Страхува се да не вземе трона и тя да се прости с властта. Опитва се да му прилага дипломация и тактики, ама си мисля, че тук ще удари на камък.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 22:24 от Caroline_Bingley

# 415
Хахаха, за Петър 😀

Определено се завърза серията на много фронтове и следващата ще е ключова.

Мисля, че като за български филм, това за момента се доближава до максимума, който можем да очакваме. Ако не са едни недостатъци, ще са други. Така че си гледам с удоволствие. Даже отсега ми е жал за историята на Баян и Мария...

Мариам мисля че идеята във филма е да срещне любовта. Най-после мъж, който гори за нея. Става доста интересно. Владее съвета, има гръб, дори физически, има любов, може да се очовечи дори. Само как ще се сработи с Мария не виждам.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 22:38 от Mama2288

# 416
Хм аз не гледам, утре ще го прецъкам щом казвате, че не е толкова зле този път. Но някак ме съмнява... ще видим, дано сте прави.

# 417
Зоран може да е македонец, но се е справил блестящо с този епизод. Нямам забележки.
Най-яката сцена беше тази с преговорите.
А Сурсувул взе да ми харесва.Много готин този човек.Постави императора на място.

Този килим защо беше толкова модерен?
Можеше да е без него.

# 418
и бахаров ми хареса, и духовникова, и михаил, и петър, и баян
петък как си тръгна от преговорите и после как ги подреди онези двамата, които му се подхилваха Heart
само лакапин не ми допадна - по време на преговорите се държа като дядка в селската кръчма

# 419
Сравнението, което Лакапин употреби в началото( онова с монахинята) не беше на място.
Речта пак си дразни, но по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт