Войната на буквите - Тема 2

• 34 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Интересно ми е пък Йоан с какво е станал черен в очите на майка си, че бързаше да го разкара и набеди вуйчо му, който се оказа, че е искал Йоан да остане.

# 631
Да, за Йоан забравих да коментирам, че още в серията с погребението на Симеон, в църквата Мариам му каза, че му било простено и нещо в този дух. Тогава се зачудих какъв ли грях изкупва синът пред баща си, явно затова е в манастир. Ама никой не разяснява...

# 632
Интересно ми е пък Йоан с какво е станал черен в очите на майка си, че бързаше да го разкара и набеди вуйчо му, който се оказа, че е искал Йоан да остане.

направи дебел намек, че петър не става за цар и пожела да му помага, но мариам иска да единствената, която да управлява петър

# 633
Аз чак сега го изгледах.  Много неприятни сцени имаше, хем бездарни, хем и гнусни. Каква беше тая проверка за девственост от трима мъже, къде дават така, то отвратително, ненужно и неправдоподобно насилие. Мислех, че няма как да се надмине тая сцена по гнусност и неправдоподобност, но ме опровергаха със следващата, в която Бахаров издевателстваше в черква  над човека, на когото лично отряза езика.  И какво е това оръжие дето го мъкне, няма такова. Сцената в която тренираше беше направо комична.

Явно, че филмът е направен с център Духовникова, играе, та се къса. Неуравновесена, както във  всеки филм. А защо наруга секс-партньора  да не и пипа косата?

# 634
Според мен косата и е само за брат й. Както пък той се възбуди от слугинята, облякла нейните дрехи Neutral Face

# 635
Точно така. Какви перверзници, моля ви се. Как само седя и слухтя зад палатката
докато сестра му се секси вътре  и кой знае какво прави.

# 636
 И какво е това оръжие дето го мъкне, няма такова. Сцената в която тренираше беше направо комична.

По думите на мъжа ми, оръжието е било египетско, по това време не са ползвали такива по нашите ширини

# 637
Не мисля, че се е коментирало - интересен факт. Даниел Върбанов(Баян) и Александра Лашкова(Макрена) са двойка в реалността.

# 638
Фройд много би се изкефил да анализира режисьора и сценаристите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 639
  • София
Оръжието на Сурсувул е от малкото обмислени детайли в сериала. Това е средновековен арменски ятаган. Оръжието е широко използвано от арменците в ония времена.

# 640
Омг, и аз се чудех защо Мара не дава никой косата да й бара.. а то било, защото само брат й може да я пипа.. ау, че гнусотия... сериозно се замислям дали ще издържа да го изгледам до края този цирк... И как кахърен и покрусен беше Сурсувул като разбра, че сестра му не е девица Smiley Cold Sweat Сценаристите имат сериозни психични отклонения, вече съм сигурна в това!

Честно казано Духовникова я харесвах до сега, след тази роля вече почва да ми става противна и самата актриса. Не знам как бих я погледнала с други очи в новия сезон на Дяволското гърло. Добре, че там е Карамазов поне, а пак Захари..

# 641
  • Другата България
Значи се справя прекрасно с ролята.

# 642
Факт, това не го оспорвам. Просто малко ме дразни как защитава цялата тази пародия. Разбира се, няма да излезе да каже "участвах в бах*и тъпия сериал", но все пак не знам как въобще се е навила да участва, ако е знаела какъв е сценария и цялата идея. И тя наистина пламенно защитава продукцията във ФБ, явно се кефи, все пак е център на вниманието. С всичкото това малко ми олеква. Добрият актьор си подбира ролите. Сега ще кажете, че ние нямаме пазар и всеки играе каквото намери. И все пак да играеш в такава пародия на историята ни и да се кефиш, не ми е ок. Лично на мен.

# 643
Духовникова въобще не я харесвам, не разбирам и как може да минава за красавица. Тук обаче се справя чудесно с ролята, и физиономията й е подходяща.

Да не би тя да води тази "война на буквите" като подпалва църкви, убива монаси и крие буквите?

# 644
Духовникова има странен анимационен профил и нещо животинско във формата на ушите. Като героиня от Аватар е.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 16:59 от Ели-ТАЛ

Общи условия

Активация на акаунт