Отговори
# 645
Красивият ни психолог Девин Акън.

Бирсен е отговорила на фенски въпрос за Айлето.

Времето за "нови приключения" дойде... Trollface

# 646
Сто грешки направиха АсДев днес и на финала направо потънаха. А лелята се оказа скрита лимонка.

Oh, take me back to the start Sob

# 647
  • au bout du monde
Всички реват из туитър.  Ем ми е тъжно, ем ми е смешно 😆

# 648
И размятат това.
Скрит текст:

Но има и такива които се успокояват,че щом Асдев са разделени цял сезон ,накрая никой няма да умира  и ще са заедно.

# 649
# 650
  • au bout du monde
Гласуването отново продължава!
Актьор, Актриса, сериал, двойка, интернет сериал, и режисьор, сценарист

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver-final#_=_

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 14:43 от La Libellule

# 651
Гласуването отново продължава!
Актьор, Актриса, сериал, двойка, интернет сериал, и режисьор, сценарист

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver-final#_=_
Тенк ю! Сложих им на нашите по едно гласче във всички категории, в които са номинирани.Hug
Серенай вече има 4 златни пеперуди,три от които са за най-добра актриса.

Два дни се опитвам да смеля серията ,която гледахме във вторник.Остави ме с горчив привкус когато свърши.Старая се да проява разбиране и да оправдая поведението на Аслан,опитвам се да намеря обяснения и да не го съдя,но не мога. Не разбирам неговата  агресивност.Защо беше тази злоба към Илкер  и защо
 го наби,а на Хюлия нищо не й направи.Той отлично знае,че тя беше инициаторът за изпращането на Девин в Англия,а психологът само го изпълни,но за мама нямаше последствия,а на горкия Илкер му разби носа.За мама освен скърцане със зъби и размахване на пръст по-сериозни последствия никога няма... Не разбирам защо се държи толкова грубо и високомерно с Бедри.Момчето иска да участва в управлението на марината и има право.Ако не бяха парите на неговото семейство ,Аслан щеше да се моли на мафиотите да го изправят на крака и най-вероятно не след дълго щеше да потъне или в техните игри или в затвора .Вместо да го приобщи към работата,той се държи враждебно и пренебрежително с него и не си дава сметка,че така си създава още един враг.Сякаш Иляс и сие са му малко. Не разбирам и защо се държи грубо и с Девин,и я обвинява че е отвлякла децата.Тя все още е негова съпруга и съответно не е чужд човек,все още им е леля,защо да ги отвлича?! Нито е избягала с тях,нито ги е скрила от семейството.  Не разбирам и как може да  организираш цял семеен обяд в болницата докато в съседната стая чичо ти е закачен на монитори и умира.Струва ми се,че Аслан обича властта и затова не иска да се откаже от тази фиск идея за голямото семейство ,събрано с любов или омраза.
Не разбирам и постъпката на Девин.Защо сподели  писмото на Лейла с Недрет,като знаеше отлично,че двете с Хюлия водят война на живот и смърт.Какво очакваше когато даде това оръжие срещу Хюлия в ръцете на най-големия й враг ?-че Недрет ще пропусне да го използва срещу врага си ли?Наивна ли е или съзнателно го направи,за да нанесе удар на Хюлия и да си осигури предимство в битката за попечителството?  
Втория сезон става все по-мрачен и психарски.

Дори не си спомням кога за последно гледахме  усмивки,закачливи моменти,романтика между Аслан и Девин.Уморих се от печалните им физиономии ,от тъжните им ретроспекции и от караниците им.Натоварват ме.Надявах се ,че Туги и Асма ще разведрят атмосферата ,но и това не стана...Започвам да се чудя дали искам да гледам изобщо  какво ще се случи по-нататък.

Някой май ще купонясва тази вечер сингъл...  https://twitter.com/kivanc_germany/status/1722717758553497830

# 652
  • au bout du monde
Аз се чувствам по същия начин. Натоварват ме. Преди ме развличаха и ми беше забавно, но след епизода ми стана много мрачно. Едно чувство на безнадеждност ме обзе. Иска ми се поне тук да гледаме лъч надежда. А с всеки епизод става все по-откачено и мрачно. Всеки потъва в собствената си лудост.
Аслан уж искаше да се маха, да напуска, да даде бизнеса на брат си, а сега семейство ще прави.

Аслан е мн свързан с Хюлия, само той не може да се откъсне от нея. Може да има нещо в миналото, което да обясни поведението му. Все още има някаква връзка, която не може да прекъсне. Знае каква е, вижда го, дразни се, не я понася вече, но стои, не прави нищо, за да я спре. 🤔
Идеята му за цялата фамилия на една маса е химера. Освен да убие всички, които са против друг начин няма. Ето елиминира чичото. Сега кой е наред?

Софрата в болницата беше безумна 🫣
Аслан беше обезумял още като влезна в клиниката, май не беше спал цяла нощ. И си го изкара на Илкай. На мама Х. не може да й счупи носа. 😁

Прекалено беше спора с Девин. За децата е по-добре да са извън дома. Вместо той дори да даде тази идея- да каже идете някъде за известно време, децата да не гледат безумията в онзи дом, той й се сопка 🫣

Ама тя нали се развежда, в качеството си на каква ги отвежда 😆 ей това го тормози него.

На мен ми се струва, че Бедри не е лошо момче. Но Аслан го е нарочил за "психопат". Не иска да има нищо общо с тях. Но прави грешка като го отблъсква така грубо.

# 653
Flushed   Новия фрагман.

Еххх, Аслан ще я изяде с поглед. Heart Eyes Heart

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 20:20 от zoyka

# 654
Щастливи отново... 💕

Но за кратко...

# 655
АсДев са толкова хубави,че не мога да спра да им се любувам. Heart Eyes

Аслан няма да умре,ясно е.Но Девин ще осъзнае ,че ако той изчезне от живота и, ще се появи огромна празнота ,която с нищо не може да се запълни и ще преосмисли намеренията си да се разделят.
Изглежда,че за да защити Серап Иляс е поръчал да застрелят Аслан.

# 656
  • au bout du monde
Еххх, Аслан ще я изяде с поглед. Heart Eyes Heart

KissKissKissKiss Как сцената няма продължение Laughing

# 657
Хакан Бономо се  сети най-после да напише красива сцена на Асдев и сега сам им се радва.Като всички нас.Grinning

Красота!

А танците им се получават все по -добре.Особено Аслан, тук е в стихията си. Blush

Девин по каква ли работа е отишла в болницата с този решителен вид,дали не е разкрила нещо свързано с тестовете за забременяване?

И аз предполагам,че Иляс стои зад това.

# 658
Серенай  в Инстаграма днес: "От Милано с любов🤍🥂 @bulgari #Bulgari #Bzero1"
  https://www.instagram.com/p/Czf-FFatsXd/?hl=bg

Докато тя е в Италия тръгна клюка,че Серенай е пяла вокали в песента  Ateşe Düşdük“на турския певец Мерт Демир и покрай това са се сближили и  са започнали да се срещат.

И слух от сета: Един красив господин се обади на Девин и каза, че иска да говори за Лейла с нея .
И репортер от списанието ги видя и съобщи, че Девин Сойкан изневерява на Аслан Сойкан.А този, който го уреди, беше Хюля.
И, разбира се, много красивият Лъв полудя. Trollface

# 659
  • au bout du monde
Ако е истина клюката от сета и снимат другия епизод значи Аслан бързо е излезнал от болницата 😃

Общи условия

Активация на акаунт