Октомврийски мами 2023

• 46 748
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Аз понеже се събуждам по 5 пъти вечер 😁, а ппц ставам към 7:30 (защото и 🐶 ме чака) да се приготвям за работа, ако се събудя между 5-6 ч Утрогестана го слагам вагинално и си доспивам, а ако се събудя по-късно го пия.Вечер задължително малко след като легна го слагам.

Днес ходих да пускам и аз изследвания.Ще видим следобед какво ще кажат 😁
Паола не е задължително, че веднъж като е станало така, пак ще стане.Успокой се! Другото което е и всеки ден да ходиш на преглед, ако е писано да се случи няма как да го предотвратиш.🤷
Аз също имам мисед, знам какво е.Но при положение, че нямаш оплаквания и всичко е наред, няма нужда от тази излишна паника-вредиш на себе си и бебето.Прегръдки, вярвай че този път всичко ще е наред! 🤗
Пиши ни за резултата! ❤
Хора, след вагиналното приложение 3 пъти повече ми се вие свят… кръвното ми е дъното. Добре, че не съм на работа 😩

# 616
Ммм това с кръвното ме съмнява да е от него.За гадене и сънливост съм съгласна, ама кръвното...

А те изследванията са рутинните по ЗК, нищо кой знае какво. И витамините допълнително, да видим наваксала ли съм дефицита 😁

# 617
Аз понеже се събуждам по 5 пъти вечер 😁, а ппц ставам към 7:30 (защото и 🐶 ме чака) да се приготвям за работа, ако се събудя между 5-6 ч Утрогестана го слагам вагинално и си доспивам, а ако се събудя по-късно го пия.Вечер задължително малко след като легна го слагам.

Днес ходих да пускам и аз изследвания.Ще видим следобед какво ще кажат 😁
Паола не е задължително, че веднъж като е станало така, пак ще стане.Успокой се! Другото което е и всеки ден да ходиш на преглед, ако е писано да се случи няма как да го предотвратиш.🤷
Аз също имам мисед, знам какво е.Но при положение, че нямаш оплаквания и всичко е наред, няма нужда от тази излишна паника-вредиш на себе си и бебето.Прегръдки, вярвай че този път всичко ще е наред! 🤗

Просто  като знаеш, че в теб расте живот и постоянно го мислиш. Иначе и на мен не ми е розово. В понеделник пусках изследвания за тромбофилия и четох, че някои хора дори и не подозират, че го имат това и доста се наплаших. Отделно пусках НК клетки преди около месец и при реф. стойности 9-15 на Паола бяха 19 и хайде едно вливане на Интралипид 10мл. В понеделник съм на изследвания да видим дали са се понижили😌 Абе все “страхотни” неща😆
Благодаря ти за думите и се надявам и с теб всичко да е наред!🤗

# 618
Относно виенето на свят и кръвното - при мен също е така, но интересното е, че само когато съм в почивен ден. Като ходя на работа сякаш се концентрирам повече и забравям.

# 619
Относно виенето на свят и кръвното - при мен също е така, но интересното е, че само когато съм в почивен ден. Като ходя на работа сякаш се концентрирам повече и забравям.

При мен е абсолютно същото ,в момента в който свърша работа съм като парцал , а преди това нищо ми няма.

# 620
Момичета пак съм аз! Минах прегледа, в 9+4г.с съм! Лекарката при която отидох ме посъветва да си пусна разширен пакет за тромбофилия и tsh. Каза ми да отида в лаборатория "Лина" в гр. Сливен още утре за да може ако има проблем да се реагира на време. Честно казано гинеколога при когото ходих когато се случи аборта ми ноември месец ми каза,че няма смисъл да давам хиляди левове за изследвания при положениe,че ми е първи аборт,вече ако се случи втори трети път,тогава. Може ли да ми кажете как се процедира в случай,че се открие проблем в резултатите за тромбофилия?

# 621
  • Замък сред облаците
Или се пие аспирин, или се бият инжекции (или и двете). Според индивидуалните мутации, ако ги има. Не разбирам лекари дето ще чакат 2-3 аборта че да кажат на жената да се изследва, кому е нужно… А изследванията рядко надхвърлят 300-400лв, не са хиляди…

# 622
Момичета пак съм аз! Минах прегледа, в 9+4г.с съм! Лекарката при която отидох ме посъветва да си пусна разширен пакет за тромбофилия и tsh. Каза ми да отида в лаборатория "Лина" в гр. Сливен още утре за да може ако има проблем да се реагира на време. Честно казано гинеколога при когото ходих когато се случи аборта ми ноември месец ми каза,че няма смисъл да давам хиляди левове за изследвания при положениe,че ми е първи аборт,вече ако се случи втори трети път,тогава. Може ли да ми кажете как се процедира в случай,че се открие проблем в резултатите за тромбофилия?

Аз имам един спонтанен аборт, но ме посъветваха да пусна изследвания за тромбофилия. Дори доцента при който ходя още след първия преглед ми изписа фраксипарин и аспирин и онзи ден като бях на преглед ми каза да си ги продължавам. Според мен няма да е излишно да си пуснеш тромбофилия. Аз дадох около 300 лв. и то в частна клиника, която е в Плевен, не знам колко е в другите градове. За него ми казаха, че се чакало месец😔

# 623
  • Замък сред облаците
Ъъъ, десет дена се чака максимум. Освен ако не препращат другаде изследването.

# 624
Ъъъ, десет дена се чака максимум. Освен ако не препращат другаде изследването.

Ами, най - вероятно така правят, защото жената ми каза, че можело да не стане изследването от първия път и може да идвам втори път да ме боцнат като се заплащало от тях

# 625
Искам да ви попитам първия и втория преглед са ми при лекар на частно , като на втория ще ми направи ФМ и каза че ще ме изпратят на женска консултация. Въпроса ми е веднага ли трябва да се запиша и да отида на преглед или мога да изчакам. Тъй като за съжаление се съобразявам с графика за работа и трябва предварително да го планувам. Все още не съм казала на работодателя , тъй като сега ми изтичат 6те месеца изпитателен срок.

# 626
  • Замък сред облаците
Можеш да изчакаш, спокойно.

# 627
Можеш да изчакаш, спокойно.
Благодаря ти АА ти си истинско съкровище в нашата група ❤️

# 628
Заради неяденето на месо предната бременност се докарах до пиене на телешки протеин. Сега обаче пак не понасям почти нищо, но насила се храня. Въобще храненето се превръща в мъчение. Само при мен ли е така?

# 629
Момичета,
Връщам се от преглед.
Ембрионът е добре има пулс. Каза, че всички е наред с него. Има едно пространство, което ще следим, от там било кървенето. Голямо е 17 х 6 ММ. Честно казано притесних се. Продължавам с дуфастона 3*1 и каза да си остана вкъщи до неделя. Ако всичко е наред в понеделник мога да ида на работа. И иска да се видим пак на 29-ти. Не знам какво да мисля вече. Доста се притесних сега...

Общи условия

Активация на акаунт