Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 424

• 45 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

За хубава вечер!

# 61

Енгин ни напомня за Бягство!

# 62
  • Пловдив

https://twitter.com/DisneyPlusIT/status/1620466955638415365

Дисни+ Италия днес са пуснали снимката и пишат: Мехмет ще направи всичко, за да оцелее и да спаси приятелите си. Гледали ли сте вече Бягство? Сериалът с Енгин Акюрек е достъпен в Disney+.

Енгин е уважил това и го е поставил в сторито си.

# 63

Да ви покажа  днешния сняг.
През прозореца е страхотно да го гледаш.

Скрит текст:

# 64
  • Пловдив

Тази вечер по Д. Фемили стигнахме до 1 час, 38 минути и 28 секунси на 41 оригинален епизод.

# 65

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Нека новият месец да ни донесе една интересна история, разказана от Енгин и Демет.

# 66
Добро утро!
Нека в новия месец се насладим на Енгин и Демет!А феновете са неуморни и вече са измислили общо име на двамата" ФаХир"!
Честит празник на празнуващите!
Кафе,задачи и на работа!
Спорен ден

# 67
  • Пловдив

Добро утро и здравейте в сряда, успешна да е.
Телевизионният сериал "Бягство" на платформата Hulu е в списъка на най-популярните сериали в Америка.

# 68

Добро утро и здравейте в сряда, успешна да е.
Телевизионният сериал "Бягство" на платформата Hulu е в списъка на най-популярните сериали в Америка.

Да, аз се върнах (след месец и половина в България) в САЩ и потърсих "Бягство" на Дисни+, но не го открих... Една канадка ми каза, че в Северна Америка го има на Дисни+ в Канада, но в САЩ е на Hulu. Ще видя как става абонирането за тази платформа, ще се запиша и ще ви докладвам и аз.....  
С този пост искам и да ви кажа, че се включвам на по-редовен режим и  в "Енгиновите дела"  Laughing - животът в България ме поглъща много по-интензивно, отколкото тук, там за нищо не ми достига времето....

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 12:34 от Burkina

# 69
  • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1620708537935478786

Преди малко Фокс пуснаха тази снимка и написаха: Разтопени от красотата им, ние сме обречени.
А на снимката пише: Идеалната двойка/Пасват си идеално.

# 70

Чакаме да ги видим скоро!

# 71

Днес си е сряда и ми е комисарски ден!
Ако и "КФ" е в сряда ще си ги дублирам.

# 72
  • Пловдив

Появи се тази снимка от сета. Чудят се дали това не е домът на Тахир.

Днес РД има гримьорката Гюрджан Ар. Тя работи с Енгин и в "Дъщерята на посланика"
Демет я поздрави в сторито си, като написа:
Честит рожден ден! Добре, че те има, скъпа моя! Както пътуването е ново, така и феновете ни са нови, но забавлението ни изглежда много старо. Талантлива принцеса.

# 73
Красота...  Heart

Красота... Heart Eyes
Появи се тази снимка от сета. Чудят се дали това не е домът на Тахир.

Днес РД има гримьорката Гюрджан Ар. Тя работи с Енгин и в "Дъщерята на посланика"
Демет я поздрави в сторито си, като написа:
Честит рожден ден! Добре, че те има, скъпа моя! Както пътуването е ново, така и феновете ни са нови, но забавлението ни изглежда много старо. Талантлива принцеса.

# 74
  • Пловдив

https://twitter.com/engingreekfc/status/1620846433417953287

В унгарската преса:
Всички са очаровани от новата звездна двойка

Общи условия

Активация на акаунт