Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 424

• 45 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив

Добро утро в събота, да започнем деня с чаша чай, като Тахир или кафе.

# 721
Добро утро момичета  Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 722
Добро утро!Хубав уикенд!

От туитър

"Енгин Акюрек е много добре подготвен за образа на Тахир. Походката, погледът, стойката, тембърът на гласа на героя са подготвени по най-фин начин.
БРАВО 🎬  
Актьорството е такава професия. Някои играчи правят милиони, като пускат серии, без дори да променят жестовете си."

Точно Hands Plus1 Различни зрители, различни актьори.
Скрит текст:
Сещам се от нашите актьори - Захари Бахаров - сега гледам мутра, облечен като кавхан; Яна Маринова пък направо играе себе си всеки път. Е, не са направили милиони, ама са известни и на всяка манджа мерудия Smirk Или от турските - тази Еда Едже от опасно изкушение, нейната физиономия е замръзнала на една усмивка, имам чувството ,че вече не може да си събере устата, години наред играе едно и също , по един и същ начин, само сменя дрехите и мъжете. Особено плашещ е  погледа и -празен, нищо не се чете в тези красиви очи, дори към детето, разнася го като кукла . Ама турците гледат, плакнат очи с красивите поразголени кадъни , издокарани по последна мода. Бейовете и те , не мога да си кривя душата, някои хващат око Hands Ok Hand Blush и те така, идеално за вечерта да хвъряш по едно око без да се задълбочаваш изобщо

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 09:15 от araselia

# 723
Добро утро ..
Слънчев и спокоен уикенд.

Енгин,Демет и детето са страхотни актьори.
Личи си,че са се подготвяли дълго време за ролите. Все пак Демет е учила и език, тренирала  е произношението, никак не е лесно.

# 724
Добро утро ..
Слънчев и спокоен уикенд.

Енгин,Демет и детето са страхотни актьори.
Личи си,че са се подготвяли дълго време за ролите. Все пак Демет е учила и език, тренирала  е произношението, никак не е лесно.

Нина Hands Plus1 Така е, силно съм вчечатлена от Демет. Понеже нямам много впечатления от нея, повече ми се виждаше тип романтични комедии актриса. А тук нито ходи като манекенка, нито така облечена , с някакви дрипави дрехи, негримирана , несресана Simple Smile, обаче красотата и повече се набива на очи. И не и е лесно да е на хората в устите, Енгин поне се е потопил и личния му живот не е тема на жълтурковците.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 10:55 от araselia

# 725
Ще си изгледаме сериала и едва тогава като видим историята в цялост, лично аз ще мога да коментирам кой, как и поради какви причини е претърпял  трансформация в живота си. Сега просто гледам.   

# 726
Минавам да попитам дали само аз имам проблем с линковете към 2 епизод? Нито един плейър не ми тръгва. Head Band

Успях да пусна. Innocent

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 15:40 от Priya

# 727
Малко остана до топлите летни дни..

# 728
  • Пловдив

"Казвам се Фара", епизод 3 на български.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239512%2Fc3f799bf … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/___s1e3.mp4-uin83AtDknrbeac6

И тук: https://archive.org/details/s-1-e-3_202303

И тук: https://playtube.tv/watch/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC-% … ib4XYgHnYMOn.html

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 19:21 от mariana51

# 729
  • Стара Загора

"Казвам се Фара", епизод 3 на български.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239512%2Fc3f799bf … pl_wall_223680451

Ще пусна още линкове след като се качат.

Благодаря на Барисеа ,благодаря , Марианка! Момичета, приятно гледане!Хубава вечер!

# 730
Искрени благодарности  за превода .Flowers Hibiscus

# 731

Момичета Two Hearts
Прибирам се от работа, сядам на компа и... изненада!
Преведена серия!
Сърдечни благодарности !

# 732
  • Варна
Благодаря за превода Barisea, Мариана Flowers Hibiscus

# 733

Захванах серията, която върви с превода толкова неусетно, че не разбра как мина половин час.
Силни сцени - в болницата, когато състоянието на Керимша е  животозастрашаващо и видяхме  как медицината отстъпи пред силата на майчината любов.  Демет/Фара и Растин/Керимша бяха перфектни.
Просто не мога да проумея как след всичко на което стана свидетел Тахир  реши да довърши поставената задача от Али Галип.
Как въобще някой може да гледа в очите някого и да му заяви, че това са последните му минути живот -  това е толкова жестоко.
И това е третият път когато Тахир  иска да убие Фара.
Ами, не мога да приема това. Тахир ми стана черен, та черен.

Сцената в гората  -  пробляскващото през клоните на дърветата слънце и  нежните цветенца -  животът от една страна и  зареденият готов да "сее" смърт пистолет.
Надделя животът, чрез умните, мъдри слова на Фара  и така трябва да бъде.

Не зная как ще се развие историята по-нататък. Кой, какви трансформации ще преживее, но Тахир трябва много да се постарае за да го приема. Не го харесвам на този етап. 

# 734
  • Пловдив

Аз пък съм доволна, че Енгин е избрал да има в галерията си и такъв персонаж.
Това си е предизвикателство за него като актьор. Справя се чудесно към момента, вярвам, че ще е така и до кроя на историята. Какво ми направи впечатление - до сега ходеше облечен все в черно, вече е в тъмно виолетово... Може да стигнем и до бяло... Ако това е от значение...
Да добавя, всички големи за мен актьори, като Ал Пачино и Робърт де Ниро са играли и добри, и лоши...

Общи условия

Активация на акаунт