Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 17

• 40 630
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Ваучер за панталони

За рокли

# 61
  • Бургас
Вчера взех потници Гап и сандали за дъщеря ми

Потниците са хубави, особено пък  за цената си. Аз харесвам такива рипсени памуци. От белия бих взела и в друг цвят, само да ги намалят.
Сандалите са чудесни, но аз нещо лошо от тази марка не съм и очаквала. Малката ми стоножка от сутринта е с тях, вместо пантофи. 😂 Като легне трябва да ги скрия, да ги опазим до лятото.

# 62
Сутиени и бикини връщат ли се към сайта, четох, но никъде не видях информация?

# 63
Да, стига да не са носени.

# 64
  • София
Сутиени и бикини връщат ли се към сайта, четох, но никъде не видях информация?
Връщат се.

От този сутиен Ласкана поръчах 2 номера и единия от тях дойде без хартиен етикет, което .. след прочетеното от вас за бельо и прочие вече няма да ме учудва, но добре че точно той е за връщане
Вчера и аз получих сутиен Ласкана. Изтръпнах като видях, че етикетът не е закачен. В последствие се оказа, че изобщо не е продупчен, за да е бил някога закачен. Все още се чудя дали да го оставям.

# 65
В крайна сметка е сутиен, не е долно бельо, можем да го изперем и все пак не е приятно, да. На мен ми беше малък този без етикета. Случая с изцапаните долните гащи е по-фрапиращ обаче, гнусно даже! 🙈
Аз бях получила една раница Москино без етикет, поръчах втора същата работа. Оставих си едната и чак после открих сертификати, картончета или както се казва вътре в джобчето й, може и да не е била с висящ етикет. Нямаше следи от употреба или забележки.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 14:04 от krystall

# 66
Купих си дезинфектант за пране на Хейтман и сипвам в пералнята, когато имам нови дрехи вътре, но не бих оставила бельо, което да мисля, че е носено.

# 67
Сори за спама, ама вършат ли работа тези дезинфектанти?

# 68
Как да ти отговоря? Засега не съм хванала кожна болест.

# 69
  • Пазарджик
Връщал ли някой в опаковка различна от тези на АЮ ?Дойде огромен кашон при това скъсан ,в който имаше кутия боти и яке,но реших да върна ботите в по-малко кашонче,което не е тяхно и в Еконт ми казаха,че може ли да не ми приемат поръчката,защото не е с тяхна опаковка.

# 70
Техен служител ми каза , че мога да върна само с рециклируеми опаковки- техни или пликове на Еконт.
Ползвайте си кашона им, нищо, че е огромен.

# 71
Аз често връщам в други опаковки, защото още в Еконт махам огромните кашони,в които обикновено има кутия с обувки.
Вчера примерно сложих две кутии за обувки в найлонов плик( не на Еконт) и никой нищо не ми каза. Взеха ми пакета.

# 72
Пристигна и втора част от поръчките ми:
Тези боти са страшно умалени и тесни, не зная каква е тази марка, в първия момент се зачудих дали Bugatti са си сменили името. За мен не си заслужават парите:

Ей тук вече и мен ме хвана страх какво ще заваря, като видях кутията, изглеждаше като да е направила околосветско пътешествие, със следи от безкрайно отваряне и залепване на нови лепенки. И тези боти ми се сториха леко умалени и тесни:

И двата чифта бяха със доста следи от пробвания.
Имам чувството че разпродават парцаляците и нещата дето често се връщат. Май е сигнал да се поспра малко.

# 73
  • Пазарджик
Аз често връщам в други опаковки, защото още в Еконт махам огромните кашони,в които обикновено има кутия с обувки.
Вчера примерно сложих две кутии за обувки в найлонов плик( не на Еконт) и никой нищо не ми каза. Взеха ми пакета.
И моя го взеха,но ми казаха,че трябвало да бъде в оригилната опаковка иначе можело да не ми върнат парите.

# 74
И моя го взеха,но ми казаха,че трябвало да бъде в оригилната опаковка иначе можело да не ми върнат парите.
Мисля,че тук са се постарали малко повече.
Вероятно са имали впредвид артикулът да си е в оригиналната кутия,торбичка и т.н..Чак някой да си пази кутиите и торбите на Еконт месец/ два докато реши дали да запази дрехите или обувките не ми се вярва.
Може би наистина да имат изисквания за рециклируеми опаковки,но вече почти всички са такива.
Днес получих маратонки Ласкана без кутия.
Всяка увита в хартия и двете в найлонова торбичка. Маратонките нищо особено не бяха,но така опаковани изглеждаха като от магазин за евтини обувки.

Общи условия

Активация на акаунт