На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 41 387
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Търся:
1. Дунапрен на метър. Дебелина около 5-10 см.
2. Мокети или пътеки на метър. За Домко, Зора и май срещу Метро се сещам само за сега.
3. Разнообразни модели, разцветки балакум.

Дунапрен миналата година взехме от един склад - намира в Западна промишлена зона, ул.Перла 26, в двора на Варна Лоджистик(бивш завод Янко Костов), фирма Фолимарс, но  ние търсихме на листи с голяма плътност. Нямам идея дали има на метър. Николай се казва човека - тел: 088 909 0550.

# 601
Здравейте, от скоро съм във Варна и търся маникюрист, който да работи качествено, при възможност с Kodi или Semilac. Благодаря!

# 602
Дунапрен на метър има в подлеза на жп гара.

# 603
Някой знае ли кога ще отваря новата Била на Ул.Андрей Сахаров до комплекс Лабиринт?

# 604
Къде ще си поръчвате вкусни козунаци?

# 605
  • Варна
Нищо няма да поръчвам. Всички се изтарикатиха вече. Толкова пробвах, не мога и не мога да намеря козунак като този, който преди години ядяхме. Ще взимам от пекарната на Лидл, миналата година хич не беше лош.

# 606
И аз от ЛИДЛ, скоро взех и ми хареса обикновеният козунак.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 21:27 от Реа

# 607
И аз не знам от къде. Навсякъде е цифромания. Чудя се дали да не се пробвам да правя - във форума има доста рецепти ...

# 608
  • Варна
Някой знае ли кога ще отваря новата Била на Ул.Андрей Сахаров до комплекс Лабиринт?

На 13.04

# 609
  • Варна
Къде ще си поръчвате вкусни козунаци?
години наред вземам от едно и също място, е миналата седмица взех от пак от там - дивото брашно. Не останах очарована, малък грамаж, доволно локум и орехи накъртващи на гранясало -4.50 лв.
Миналата година взех случайно от Пармаксъзов. Тази година пак от там ще взема, предната година го харесаха у нас. Малко е скъпичък, но както казва колежката от София ако това ти е скъпо, ела в София да видиш козунаци за по 35 лв. Между другото заглеждам от миналата година и козунаците на Слънчев хляб, така и не остана време да взема, свършват бързо.

# 610
  • Варна
Гледам по- малко козунаци да ям, че зле ми се отразяват Simple Smile
На въпроса: един ще направя вкъщи (те от дозата излизат три де Simple Smile) и един ще купя от фурна "Добруджанка" на пазара, че ми е близо - 7 лв. видях, че струват. Вчера взех от Била от промоционалния им - 4.99 с локум и стафиди. Хареса ми, сладък, добре изпечен, с много локум.

# 611
От Лидл взех козунак(за пореден път)- конци, цвят, вкус 🔝 и на промо за 3.49, ако съм запомнила вярно. Никакви фурни. Кварталната пекарна завиши цените и важности се придават, затова ги избягвам.

# 612
А яйца от къде ще купувате, на кои фирми?

# 613
  • Deutschland/HE
Скаридка, майка ми купува само от пазарчето в Чайка, има един памилион само за яйца, производители са. Вече 3-4 години само от там пазарува и е доволна.

# 614
Яйца купувам от зеленчукова борса, има различни размери.

Общи условия

Активация на акаунт