💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скрит текст:
Язък ... Stuck Out Tongue Winking Eye с един кандидат по-малко, другият пък е Nature Rainbow, ... и пак един остана (засега  Stuck Out Tongue Winking Eye )
Белият потник, си е култов Stuck Out Tongue Winking Eye

Hollywood style🖤Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 106
Ето кой засега е лайкнал публикацията на Керем в Инстаграм ( по-важните) Wink Sunglasses

Gift Heart

#KeremBürsin
5,760 Tweets

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 21:50 от mi_si

# 107
Марги, честита бъди! Здраве, щастие,  обич, топлина, усмивки ти желая и творческата ти енергия не стихва!

# 108
Здравейте, прекрасни! Уютна и споделена да е вечерта ви!

Напоследък времето не ми стига, но успявам да ви догоня.
Mikipoli, благодаря за чудесната тема! Flowers Hibiscus
Макар да не съм от активно пишещите, съм от редовно четящите.
И колкото и да не искам да се повтарям, не мога да не благодаря на всички работливи пчелички в темата.
Истинско удоволствие изпитвам да ви чета.  Благодаря ви!

Margarita N, Честит рожден ден!
Нека празникът ти е изпълнен с много усмивки, наздравици и пожелания!
Аз ти пожелавам време, за да ги сбъднеш!
Бъди здрава и щастлива!

Спокойна нощ, прекрасни!

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 22:44 от бабче-mp3

# 109
Здравейте,прекрасни!☺️❤️🌷

" Дали аз закъснях или времето бързаше... "

]

Марги❤️, честит рожден ден ! ☺️🌷Една от вълшебниците , от  феите на любовта , и дълго време наша гостоприемна домакиня. Най-сърдечно и искрено  ти желая здраве,късмет , успех, благоденствие , много щастливи дни и сбъднати мечти ! Безброй поводи за радост и удовлетворение , много вълнуващи мигове с любимите ти хора и приятели !

Маргаритки

"Събудих се... До мене маргаритки -
любимите цветя на Бог.
Навярно ги е пратил някой,
който е будувал от любов.
Навярно някой, който знае,
че розите са суета,
нощес ми е донесъл обич
от бели, искрени цветя.
Поглеждам, между белите цветчета,
името си с цветен химикал,
на мъничка хартиена бележка
написала е снощи Любовта...
Каква шега! Докато я сънувах
при мене, без да зная, е дошла
и ме е чакала да се събудя
с букет от бели, искрени цветя."

Б. Малинова

Марги❤️ , още веднъж честита да си ! Не спирай да ни радваш и изненадваш в темата , да внасяш хармония ,толерантност , благоразумие, мъдрост , разбиране, творческо мислене, идеи, съзидание, оригиналност /  ти си  още един представител  от голямото семейство на Водолейте в темата ни  /....и още , и още много неща за широкоскроена личност като теб. Колкото и каквото  да напиша ще е твърде малко за приноса ти в темата ни. С любов ❤️ за теб !

Весел празник с много усмивки и настроение ! Наздраве!

Flowers Hibiscus Мики ❤️ , с благодарност и признателност  за новата ни красива и уютна къщичка ! Подредена със стил и  вкус, с внимание  и със задушевна  атмосфера ! С любов ❤️ за теб !

С благодарност към всички момичета❤️ в темата за споделянето на разнообразна информация , за коментарите , за снимките и гифчетата , за това , че е толкова пъстра, цветна и  интересна ! С признателност за труда ви пчелички и не преставайте да жужите ! С любов ❤️ за ВАС !

Flowers Hibiscus Линде❤️, приятна почивка ! Събирай много положителни емоции и впечатления. И очаквам пътеписа ти с интерес.

Flowers Hibiscus Погледи пълни с Любов...

Момичета ❤️ , желая ви щастлива вечер !

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 08:01 от akvamarin007

# 110
  • София
Марги, водолейче, честит рожден ден! Пожелавам
живота ти да тече по вода, да си много здрава и да сбъдваш всички твои мечти. 

Слънчице, дошла съм пред розовата къща лично да се уверя, кой си е метнал карираната риза и тениската на парапета в дома на Бамби. И нали си падам детектив попаднах на това...

Шегичка... Утре вечер се прибирам и ще ви разказвам подробно за моите чудесни приключения. Heart

# 111
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 112
Добро утро момичета!.
Приятен и успешен ден.

# 113
"Клип на Керем от снимките на Esquire, публикуван от canbuyukkalkan в TikTok"
https://mobile.twitter.com/hanker_updates/status/1621268198510456832

Gift Heart

# 114

Слънце, Дилеми, Сани, Миси, Галя, Гости, Мики, Тина, Яси, Гери, Златна, Бабче, Криси, Линде ❤️❤️❤️ Благодаря ви от сърце за цветята и милите думи! Радвам се, че съм една от вас!

# 115
Здравейте,
Вие имате ли проблем с форума тази сутрин?
Или само при мен е , ( не ми зарежда страницата и не мога да харесвам )
И да не е спам 😉

# 116
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Тина, имаше проблем сутринта и при мен, но вече зарежда нормално.

В тренда

Two Hearts

Ханде напредва

# 117
Май имаме актуални снимки на Мави Blue Heart

П.С.
Тина, имаше проблем сутринта между 5:00 и 7:30 ч. (за преди това не знам) , сайтът не зареждаше, но сега всичко е ОК Sunglasses
Gift Heart

# 118
  • София
Здравейте! Grinning

azisiq,  Flowers Hibiscus лична благодарност от мен за постоянството, с което ни информираш за житие-битието и на други, участвали в SCK. Особено се радвам на снимките на Мая, виждам колко е пораснала и продължава да бъде все така сладка и хубава. Радвам се на снимките, показващи живота й и живота на семейството, обаче не ми се иска родителите й да прекаляват с нейни участия в реклами и фотосесии. Все пак детенцето е само на 8 години/ Rolling Eyes  дано да не бъркам / и според мен трябва преди всичко да  живее и да се радва на детството си. Има разбира се и други аргументи, да се използва в нейна полза известността, която придоби с участието си  в SCK, но според мен, защото е преди всичко дете, трябва де се прилага казаното от древните елини - "Всичко с мярка!"

Миси е качила снимки май и на другото детенце на темата Stuck Out Tongue Winking Eye , дано състоянието  й вече да е ОК. Flowers Four Leaf Clover

PS
Още фенски фантазии за бъдеща роля на Ханде! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лек ден ви желая! Grinning

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 12:35 от Dilemi

# 119
Здравейте Animal Bee

Дилеми, Джанер в момента е в Калифорния ,по работа е , но все пак едва ли би заминал толкова далеч, ако състоянието на Мави е зле. Като добавим и сторито с камбанката , дано скоро получим добри новини. Flowers Four Leaf Clover
По другата тема за родителите на Мая - съгласна съм с теб, но те явно са на друго мнение , вече започнаха да използват и второто си детенце за реклами. Animal See No Evil

С риск вече да ви омръзне от почерпки, но днес празникът е у нас. С моето момче имаме годишнина и то фатална. Joy
13 години празнуваме днес. 🥂

Общи условия

Активация на акаунт