с един кандидат по-малко, другият пък е
, ... и пак един остана (засега
)

Hollywood style🖤

с един кандидат по-малко, другият пък е
, ... и пак един остана (засега
)

]

Мики ❤️ , с благодарност и признателност за новата ни красива и уютна къщичка ! Подредена със стил и вкус, с внимание и със задушевна атмосфера ! С любов ❤️ за теб !

Линде❤️, приятна почивка ! Събирай много положителни емоции и впечатления. И очаквам пътеписа ти с интерес.

Погледи пълни с Любов...

Добро утро, прекрасни момичета! 

лична благодарност от мен за постоянството, с което ни информираш за житие-битието и на други, участвали в SCK. Особено се радвам на снимките на Мая, виждам колко е пораснала и продължава да бъде все така сладка и хубава. Радвам се на снимките, показващи живота й и живота на семейството, обаче не ми се иска родителите й да прекаляват с нейни участия в реклами и фотосесии. Все пак детенцето е само на 8 години/
дано да не бъркам / и според мен трябва преди всичко да живее и да се радва на детството си. Има разбира се и други аргументи, да се използва в нейна полза известността, която придоби с участието си в SCK, но според мен, защото е преди всичко дете, трябва де се прилага казаното от древните елини - "Всичко с мярка!"

, дано състоянието й вече да е ОК.