💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, нуждая се от вашето мнение. Sad
Днес е датата, на която преди две години е излъчен 30 епизод на  SCK. Готова съм с материала за отбелязване на годишнината, но не знам дали ще бъде уместно да го постна пред вид събитията в Турция. Thinking Мога да го постна утре или някой от следващите дни на седмицата. Rolling Eyes От друга страна, отдавайки почит и съболезнования за случилото се, такъв е животът - страдания и тревоги  се следват от радост и щастие. Така че чакам вашето мнение. Sunglasses

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 15:58 от Dilemi

# 196
Голяма трагедия в Турция....
Инфо:
"Турският актьор Чагри Читанак ( Ферит от SCK) издирва майка си, която живеела в Антакия. В момента той не може да се свърже с нея."

П.С.
Дилеми, пусни го, поне малко да се разсеем, че днес само лоши новини .... Cry

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 16:00 от mi_si

# 197
  • София
Миси, момичетаFlowers Hibiscus

Още веднъж отдавам почит на загиналите и изказвам събелезнования и съчувствия на пострадалите от земетресението в Турция. Случилото се придобива и почти личен привкус, когато са пострадали близки на хора, които познаваш, макар индиректно, като Чагри и Башак  ( Ферит и Пъръл от SCK). Моля се и стискам палци за добри новини! Hands Pray Blue Heart

Малко предварителна информация: Sunglasses

Вълнението на феновете на SCK след излъчването на 29 еп. е голямо, правят се предположения за възможното развитие на събитията. Особено са активни феновете от чужбина. Въпреки това рейтънгът в Турция е нисък, появяват се слухове за спиране на сериала. И тогава се заражда идеята феновете да подкрепят екипа на SCK, като до датата на излъчване на поредния, 30 епизод, съберат/направят 1 млн. туита. На 06.02.2021, часове преди излъчване на 30 еп. екипът прави директно предаване/включване, в което благодарят на активността на феновете си.

Hanker Live February 6th, 2021: English Subs

И така, на  06.02.2021  при излъчването си епизод 30 на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı с хаштаг #kalpunutmaz "сърцето не забравя" получава рекордните 2.1 млн туиита.  Nature Sparkles
Това е началото на правенето на история с рекордните 8.475.552 туиита за финалния епизод на сериала през м.септември 2021.Nature Zap  

На 06.02.2021 излъчен 30 епизод Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг #kalpunutulmaz - Сърцето не забравя

Дениз: Да, да се забрави е трудно, но не и невъзможно. Ето как мисля. Кагато престанеш да мислиш за някого...Ако можеш да запълниш мястото му с някой друг, то да, вече можеш да го забравиш с лекота.
Мело: Паметта ще забрави, но сърцето няма.
Еда: Какви ги говориш все още? Той ме е изхвърлил и от паметта, и от сърцето си. Могъл е да ме забрави, аз не мога ли? Ще видите, така ще забравя, че ще бъдете изненадани.

Еда: Знам, че не означава нищо за теб, но след вчера няма да го нося.
Серкан: Права си. Разбирам.
Еда: Има и още нещо. Няколко дена няма да съм тук.
Серкан: Къде отиваш?
Еда: Аз съм твой съдружник в тази фирма, а не твой подчинен. Тоест, имам право да отида на почивка по всяко време.
Серкан: Разбирам. Но има работа, която продължава. Освен това след 2 дена имаме презентация. Така че, докато не изпълниш задълженията си...

Селин: Еда. Върнала си пръстена.
Еда: Разбира се, ще го върна, Селин. Имам достатъчно гордост.
Селин: Сигурно си разбрала, колко сме сериозни.
Еда: Според мен, не бързай с женитбата.

Селин: Разбирам, че е трудно да приемеш истината.
Еда: Още няма нито пръстен, нито сватба, Селин.
Селин: И това ще се случи, Еда. Много скоро.
Еда: Не чуваш ли изобщо гласа на сърцето си? Не мислиш ли, че когато Серкан си спомни за Еда, това сърце ще се разбие отново? Не си ли мислила по този въпрос?

Селин: Еда, видях го дълбоко в сърцето на Серкан. Дълбоко в мислите му,  видях само себе си. Разбира се, когато влезе в живота ни, не сме се срещали със Серкан. Но сега може би виждаш как е спокоен и щастлив с мен.
Еда: Знам го от моята сватба, и ти го знаеш от твоята. Животът може да се промени за един ден, Селин. Затова не бързай да се омъжваш.

Еда: Какво стана? Защо дойде тук? Дойде да свършиш недовършената си работа?
Серкан: Какво? За какво говориш?
Еда: Не се тревожи, ще довърша работата ти! Ето ти нещата!
Серкан: Вече...Не го хврляй. Какво правиш? Не хвърляй.
Еда: Принцесата се събуди, Серкан Болат. Не се тревожи.

Серкан: Ще поговорим като хората. Да, сега...Не знам чия е тази къща, ясно?
Еда: Твоят дом е ,Серкан. След като събра нещата, не разбра ли, че е твоят дом?
Серкан: Тук спри. Защото не съм наредил да събират вещите ти
Еда: Знам кой е наредил събирането! Или ти, или твоята любима вещица.
Серкан: Нито аз, нито моята любима. Разбра ли? Затова се успокой! Успокой се, дойдох в дома си. А ти спиш горе на моето легло. Не е ли странно?

Еда: Така е. Мразя те, Серкан Болат!
Серкан: Чувствата са ни взаимни, госпожо!

Джерен: Не мога да повярвам. Как е възможно?
Серкан: Добър апетит.
Селин: Вероятно е съвпадение.
Еда: При това много неприятно.
Селин: Точно.
Серкан: Всъщност не е съвпадение. Сега разбирам защо майка ми искаше да дойдем тук.
Дениз: Ама разбира се! Нали помните брошурата, която ви покадзах в кафенето. Тя изчезна. Но сега е ясно какво се е случило с нея.

Еда: А ти неневиждаш да правиш грешки. Приключи ли?
Серкан: Ако не престанеш да ме закачаш...  Еда?
Еда: Слушам.
Серкан: Добре ли си? Паднаха ти дървата.
Еда: Изкълчих си крака, не виждаш ли?
Серкан: Значи не си добре? Да ти помогна?

Серкан: Хубава книга.
Еда: Спомнил си си?
Серкан: Не съвсем. Последния път съм я чел в Университета. Как е Джерен?
Еда: Не много добре. Ще разберем, когато се приберем. А ти какво правиш тук?
Серкан: Дойдох за книга.

Еда: Прочети това. Ще освежиш паметта си.
Серкан: Еда, да седнем ли за малко? Спокойно, без спорове.
Серкан:Ако случайността не ни беше срещнала, бих живял отново по същия начин, без да знам нищо. Ти ме научи, че има друг живот на света и че имам душа.“
Еда: Спомняш ли си сега?
Серкан: Да. Красиво написано. Много красиво написано. Иска ми се да можех да направя същото. Все едно чета книга, която съм забравил. Иска ми се да можех да си спомня цялата история, четейки все повече и повече.
Еда: Искаш ли да си спомниш?

Серкан: А кой би искал да забрави последната година от живота си?
Еда: Но забрави. И спомените от нашето минало са изтрити.
Серкан: Но ти помниш.
Еда: Понякога си мисля, че бих предпочелааз да те забравя. После се отказвам.
Серкан: Защо?
Еда: Защото е много трудно да помниш и да забравиш. А и има толкова прекрасни моменти, които сме изживели. Би било болезнено да забравя.
Еда: Не, Серкан. Спрях да се опитвам да те карам да си спомниш.

Серкан: Еда. Грижа ме е за теб. Искам да те опозная. Искам да знам каква беше любовта, за която всички говорят.
Еда: Не знам откъде да започна.
Серкан: Кое е първото, което ти идва на ум?
Еда:Един ден Аполон видял красива жена край една река. И се влюбил в нея. Тогава казал на жената....
Серкан: Разбира се, Богинята на огъня. Би предпочела да изгори в очакване. Беше хубава вечер, хареса ми. Звезди и митология.
Еда: Хубаво беше. Разбира се, нашата звезда...Е изгаснала и вече не свети.
Серкан: Защо така?

Еда: Токът ли спря?
Серкан: Еда?

Who do you love - Marc Lane, Nicholas Carter y Shelley Nelson

Скрит текст:
През цялата тишина
чувам всичко
Далечни гласове
Самотни обаждания
Не искам тези сълзи да спечелят
когато си тук
Не мога да заспя през нощта
Без теб наблизо
И аз казах
Кой? Кой? Кого обичаш?
Кой? Кой? Кого обичаш?
Без повече изненади
Няма повече игри
Твърде много герои
Изгубен по пътя
Не искам тези сълзи да спечелят
когато си тук
Не мога да заспя през нощта
Без теб наблизо
Но аз казах
Кой? Кой? Кого обичаш?
Кой? Кой? Кого обичаш?

Еда: Спомняш си. Спомняш си! Кажи нещо, моля те. Кажи дали си спомняш.

Еда: Закъсня.
Селин: Заради мен е. Не можех да се приготвя.
Еда: Серкан? Сложил си пръстена.
Серкан: Да, така се получи.

Еда: Ние, екипът на „Арт Лайф“ сме щастливи, че този проект започна. Искам да споделя с вас и още един щастлив момент. Дениз, ще дойдеш ли, моля? Дениз е мой приятел от детството, ако някой не знае. Днес ме изненада, предложи ми да се омъжа за него. И аз приех. Ще се женим!

Прекрасна, вълнуваща сцена до камината между Еда и Серкан, превъзходно изиграна от Ханде и Керем!
Това е от мен, момичета! Simple Smile

# 198
Инфо:
Първи епизод на "Почукай на вратата ми" в Ютуб е гледан вече над 47М+ Trophy

Ханде в Туитър:

Gift Heart

Дилеми: Hug

# 199
  • София
Дилеми, благодаря ти!       

Наистина в такива тежки моменти ни е нужно и малко оптимизъм. Защото ние не можем в момента нищо да направим. Можем единствено да се молим да няма повече трусове. Дано и Чааръ (Ферит) да открие своята майка. Това е много ужасно.   

Наистина този епизод беше много интересен и преломен за съдбата на СЧК. Какво нещо е фендомът. Такава поддръжка е рядко виждана. Този сериал се превърна във феномен. А тези двама вълшебници ни направиха, като наркомани. Така ни пристрастиха към тях, че още не можем да се излекуваме.

С удоволствие изгледах и техният лайф на живо. Ама те са невероятно харизматични. Толкова естествени, няма превъзнасяне и надувки, няма фалш. Колко сладко само Керем се оправдава за това, че използва една много емблематична думичка. Но за две години Ханде успя да го накара да я премахне от речника си. Какво ли не прави любовта. Човек е готов да се откаже от нещо, което му е харесвало до този момент. Дори мама Чийдем не можа да го откаже. Но тя знае много добре, че човекът, който може да се справи е любимата. Жената, в която нейният син е влюбен.     
Цитат
Керем: Ще гледам да не псувам, защото...
Ханде: защо, защо, защо...
Керем: Защото има гласови съобщения, които майка ми ти изпраща. Така че, да... искам да се закълна.
Ханде: Но това не е псувня.
Керем: Не е псувня. „Майната му“ не е лоша дума. Така че "майната" е страхотна дума.
Ханде: Не трябваше да казваш това сега. Добре, майка ти ме помоли да не го казваш.
Керем: Мамка му, какво от това! Както и да е...

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 19:52 от БлагаВест

# 200
Ужасна трагедия в Турция.
На пострадалите пожелавам, силна вяра, кураж и да не падат духом. А на загиналите  Поклон и Съболезнования на близките.
Дано спасителите открият повече живи хора. В профилите на всички актьори споделят за трагедията. Ханде е много активна....

А относно СЧК наистина сериала стана феномен. Даже тук в групата не се ли споменаваше че именно Ханде и Керем внесоха тази мода да придават на живо  от сета малко преди излъчване на поредния епизод. И вече  след тях всеки втори сериал си правеха лайфове.

# 201
Здравейте,
Кураж и сила  на комшиите 🍀
Има ли новини за майката на " Ферит"?

# 202
  • София
Антонио Бандерас също се е включил в съболезнованията си към трагедията в Турция и Сирия. Керем веднага го е лайкнал.

# 203
  • София
За голямо съжаление днес новините от цял свят съдържат думите: „Смърт и разруха!“, свързани с мощното земетресение в района на югоизточна Турция и северозападна Сирия!  Осъзнаваме, че мощни природни бедствия, разрушителни по своята същност и мащаби, неподлежащи на контрол от страна на хората са неизменна част от живота, но това не прави болката и тъгата за жертвите по-лека! Земетресението от днешния 06 февруари 2023 год. до този момент е отнело, застрашило и продължава да застрашава здравето и живота на стотици и хиляди хората в граничния район между Турция и Сирия! Искрени съболезнования за семействата на загиналите, вяра, сила и кураж на оцелелите!

Спокойна нощ, за всички вас и за всички там, където живота вече не е същия!

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 01:49 от nrgmama

# 204
Добро утро момичета!
Тази сутрин няма да ви пожелавам приятен ден,както обикновено, пожелавам ви спокоен ден с молитва към пострадалите в Турция.
Ханде постоянно публикува постове свързани с трагедията.

Керем също е съпричастен

# 205
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с положителни емоции и добри новини Wink

Gift Heart

# 206
Здравейте Animal Bee

Турция обяви 7 - дневен траур 🖤

Но нека започнем деня с добри новини и надежда.

3 - годишно дете беше спасено
https://mobile.twitter.com/AlertaNews24/status/1622831992185159681

Спасителни групи от цял свят: Холандия, Унгария, Чехия, Швейцария и други страни се срещат на летището в град Адана. Те се надяват да бъдат изпратени на спешни места в пострадалата от земетресението турска страна.
https://mobile.twitter.com/AlertaNews24/status/1622781651309805569

70 членове на SMART (Специален малайзийски екип за помощ и спасяване при бедствия) с екипи са на път за Турция за критично търсене и спасяване на жертви на земетресение.
https://mobile.twitter.com/AlertaNews24/status/1622740512972087298

86 агенти за гражданска защита, лекари и спасителни екипи са готови да напуснат военното летище Буфарик в Алжир за Сирия.

Светът се обединява! Nature Earth Africa

"Хората са по-твърди от желязо, по-здрави от камък и по-крехки от роза." – турска поговорка

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 08:37 от mikipoli

# 207
  • София
Здравейте!

"Там, където има руини, има и надежда за съкровище. Прегърнеш ли болката, тя се превръща в радост."
Мевляна Джалал ад-Дин Мухаммад Руми

И Керем чрез сторита помага да се разпрострявават призиви за помощ, като  Basak и Çagri, отчаяно търсещи помощ за семействата си, които са били в Hatay

Blue Heart Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

# 208
Ако има от Пловдив!

# 209
Здравейте! Flowers Hibiscus

И Керем чрез сторита помага да се разпрострявават призиви за помощ, като  Basak и Çagri, отчаяно търсещи помощ за семействата си, които са били в Hatay

Скрит текст:

Blue Heart Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Наистина е много тежко положението. Много ми е мъчно.
Добре е, че Ханде, Керем и масово турските им колеги използват развитите си социални мрежи, за да може информацията и призивите за помощ да достигат до повече хора.
Башак и Чааръ Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт