💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Тина, възможно е , малчуганът изглежда тъжен последните дни Wink

"Баща му" може да не одобрява кандидатката за сърцето му Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Gift Heart

# 136
Ха ха , това беше добро 👍

# 137
Flowers Herb Усмивка, да ти е живо и здраво момченце!
Да те радва и обича. Благодаря за почерпката, личи си приготвена е от МАМА.

Красив празник и за теб.

# 138
Добра късна вечер, прекрасни!

Mikipoli, честита годишнина!
Някои хора казват, че годишнините от сватбата са повратни точки.
Пожелавам ви дълги години тези моменти да ви носят много щастие,
радост, любов, доверие и безкрайна светлина!

Usmivkata, честит да е рожденикът ви!
Здрав, щастлив и успешен, ваша радост и гордост!

# 139
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 140
  • София
Добро съботно утро мили мои съфорумки. Нека денят ви е слънчев и спокоен. Черпя ви с един прекрасен, вкусен турски чай. 

Вече съм си у дома, но малко по-късно ще ви разказвам много интересни впечатления от един чудесен турски град Чорлу. Там бях като придружител на моя много близка приятелка за контролен преглед след операция на очите. Наложи се аз да карам колата, защото тя все още не смее сама. Бяхме по женски и да ви кажа изкарахме си великолепно. Такъв купон завихрихме едната вечер, че вече сме легенди в Чорлу. Но подробностите по-късно.

За да не не съм в спам само ще ви кача, какво е отговорил вчера TvKusu на запитването на фен в Туитър.

# 141
Здравейте! Flowers Hibiscus

Минавам с един напоителен пост 🤣 и ви оставям една голяма чаровница...

...и един симпатяга, който е много сингъл. Laughing

Хубав ден! Nature Sunny

# 142
  • София
Поли, честит семеен празник. Все така да сте заедно, да се подкрепяте в добри и лоши дни, да не спирате да се обичате и да мечтаете. Наздраве за вашата любов! Наздраве и за следващите ви безброй години на взаимно щастиe! Честита годишнина!

Вал, на твоето любимо момче пожелавам цялото здраве, любов и късмет да се стоварят върху него, да бъде гордост и упование на мама и тати  и да сбъдне и най-смелите си мечти.
А това е за най-добрата мама.

# 143
Добър ден!
Приятен ден ви пожелавам момичета.

Сладурчо

На тренировки

# 144
Здравейте Animal Bee

Благодаря ви за пожеланията , момичета. Дано още дълги години да се търпим взаимно. Joy

Усмивка, честит рожденик! Да ти е жив и здрав , и нека усмивката не слиза от лицето му. Hug

Добър ден!

Ехе, SCK ще започне излъчване в Аржентина по Телефе. Тези трите цветни точки са знака на канала Телефе. Joy (абсолютно ненужна информация, запомнена от много гледане на латино сапунки Joy) Отгоре са написали "историята, която завладя сърцата на всички по света"  Nature Earth AfricaTrophy

# 145
Здравейте Animal Bee

Благодаря ви за пожеланията , момичета. Дано още дълги години да се търпим взаимно. Joy

Усмивка, честит рожденик! Да ти е жив и здрав , и нека усмивката не слиза от лицето му. Hug

Добър ден!

Ехе, SCK ще започне излъчване в Аржентина по Телефе. Тези трите цветни точки са знака на канала Телефе. Joy (абсолютно ненужна информация, запомнена от много гледане на латино сапунки Joy) Отгоре са написали "историята, която завладя сърцата на всички по света"  Nature Earth AfricaTrophy
Благодаря за информацията.

Сериала се разпростира навсякъде по света. Ами заслужава го.

На всички които имат повод за празник, Ви пожелавам да сте здрави и много щастливи.

# 146
Здравейте, момичета ❤️

Желая Ви прекрасна събота 😊💕

Една почерпка, направена от мен - просто защото е събота 💞

Мики, честита годишнина. Нека царят само любов и разбирателство!
Сега и завинаги ❤️❤️❤️

Усмивка, честит рожденик! Да е жив, здрав и благословен ❤️❤️❤️

Линде, с нетърпение очаквам да прочета твоите приключения ❤️❤️❤️

Нова снимка от Ханде:
Изглежда като истинска кралица 😍

Керем е влязъл в тренда с 87400 споменавания на неговия таг 🙏

Желая прекрасен уикенд 😘

# 147
Flowers Herb Лежерен съботен следобед ... момичета!
Привет от Ханде, днес!

Редуват се, не ни оставят без присъствието си.

Любовта е взаимна. Не знам за друга двойка така да е флиртувала с феновите си!

# 148
Ето и Керем

Ханде е прекрасна

# 149
  • София
Момичета, искам да споделя с вас новите ми приключения до южната ни саседка. Пък и Криси (Аквамарин) вече няколко пъти ме моли да напиша един пътепис. Затова сега ще ви разкажа за последното ми пътуване. Дано ви е интересно.
Скрит текст:
С моята приятелка се наложи да пътуваме до Чорлу за контролен преглед на очите. Тя си направи операция в очната клиника „Дюнягьоз” в града преди Нова година при д-р Бюлент Аян и затова трябваше да мине на контролен преглед. Д-р Аян е много добър специалист в рефрактивната хирургия – лазер, имплантантация на вътреочни лещи, един от редките доктори, които оперира двете очи в един сеанс и на следващия ден след операцията можете да се върнете обратно в България. Говори много добре български език, защото е роден в България, завършил е медицина у нас и след това е специализирал в Турция. Това е една от най-добрите клиники по офталмология в Турция. Основната болница е в азиатската част на Истанбул, но имат 13 филиала в цялата страна, като този в Чорлу е най-близо до България. Мога да ви кажа, че всеки ден има пациенти от България. Всички са много доволни от отношението и от лечението. Вярно, доста е по-скъпо отколкото у нас, но пък гарантирано лечение. Всяка сряда в клиниката в Чорлу идва един от най-добрите специалисти по заболяване на ретината от Истанбул. Ако ви кажа, колко хора чакаха за преглед, ще се изумите. До 19:00 часа този лекар не спря да преглежда. Да не ви описвам, какви са условията в самата клиника. В стаята освен болничното легло с всички екстри по него, има и един диван за придружител, ако се наложи да остане. Стаята е с огромни размери. Когато носят храна на болния се носи и такава за придружителя. Но тя не е еднаква. Ако на болният му се полага по-лека храна, като супички например, то на придружителя се носят пилешки бутчета или кюфтенца с гарнитура. И това не се заплаща от придружителя. По-важното е, че случаи, за които у нас лекарите казват, че нищо повече не може да се направи, там с една операция от около един час пациентът проглежда. Моята приятелка беше много зле с очите. Беше се отчаяла, че вече не вижда добре дори с очила. След като я оперираха, сложиха й някакви монофокални лещи, които са саморегулиращи се, най-последен модел в технологията  и в момента тя няма никакви проблеми. Вижда си прекрасно, може да чете и да работи на компютър. Все още не й разрешават да шофира, за да може да се адаптират лещите с очите. Но иначе си вижда прекрасно на далече. Дори по-добре от мен. Докато чаках да мине контролният преглед се наслушах на такива чудеса от болните. Направо човек да не повярва. Хубавото е, че лекарите не те заблуждават и не ти дават напразни надежди. Ако наистина няма шанс, те ти го казват открито, ако пък не си за операция също ти отказват. Не ти взимат парите на всяка цена. Имаше пациент, на който са направили операция на очите в България и са му срязали някакъв очен нерв. Направо са му съсипали окото. Докторът беше бесен, но обеща, че ще му спаси другото око.
Ние бяхме в Чорлу 3 дни. Това е един много модерен, красив град. Не съм очаквала да видя нещо подобно. Чорлу има около 284 000 жители. Горе долу се равнява с Бургас. Има прекрасни блокчета, боядисани в красиви цветове. Широки улици, модерни магазини. Хората са много сърдечни и гостоприемни. Този град е с една от най-големите български общности. Има цял български квартал. В града има много фабрики и заводи, така че там няма безработица. Доста хора говорят български. Дори в хотела мъжът на бара говореше на български и то доста добре. Попитах го, от кога е в Чорлу, а той ми обясни, че той е роден в Чорлу, но неговият прадядо е от Елешница, Банско. Те били българо-мохамедани. Още след освобождението на България са се преселили там. Когато го попитах как е успял тогава да научи български език, той с такава любов се обърна към мен и ми отговори: „Научих го, защото аз искам. Това е езикът на моят родословен корен".  Просълзих се. Един мъж на около 50 години, който е вече 4-то поколение родено там,  да иска да се научи да говори на езика на своя прадядо. И веднага се сетих за такива нашенци, които заминават на гурбет някъде и за няколко години си забравят родният език.
След прегледа решихме да направим една българска вечер в нашумелият в Чорлу български клуб. Там всеки четвъртък има жива музика и се събират много наши изселници. Поканихме целият медицински персонал от очната клиника, заедно с шефката на клиниката, която е българка от Добрич. Тя е родена през 1980 година в Добрич. Завършила е там основното си образовани до 7-ми клас. През 1994 година семейството й решават да се изселят от България. Тя е била на 14 години. Там довършва обучението си и сега е директор на болницата. Мъжът й е нейн съученик, също от Добрич. Но той не само е завършил средното си образование в България, но е изкарал й военната си служба при нас. Чак след това се мести в Чорлу. Сега имат прекрасно семейство с двама сина, на 16 и на 18 години.
Момичетата, с които направихме купона са изключително мили и любезни. Ако знаете, с какво нетърпение се бяха приготвили и чакаха да ги водим на ресторант. Бяхме изцяло женска компания. Ресторантът беше пълен. Нямаше свободна маса. Прекрасно обслужване, храната чудесна, настроението на макс. Толкова много обичат нашият Азис, че непрекъснато  искаха да го изпълняват. Най-изненадващо за мен беше, че дори играеха нашенското право хоро. Попитах ги няма ли мъжете им да ревнуват, а те казаха, че мъжете им не се сърдят и не ги спират. Даже по едно време на секретарката на клиниката мъжът й се обадил по телефона на собственикът на заведението и поръчал да й донесат на масата една бутилка бира Туборг от него. Той я черпи. Дори тя беше изненадана. Обикновено в ресторанта може да свири музика до 12:00 часа през нощта, но тази вечер направиха изключение и свириха до 01:00 часа. Имаше и цивилни полицаи, които бяха на съседната до нашата маса. Може и заради тях купона да продължи по-дълго. Ето ви няколко кратки клипчета от тази незабравима вечер.

Персоналът на очната клиника е от млади и много хубави момичета. Само едното момиче не е омъжено. Всичките други са омъжени и с деца.

Ето го красивото ни момиче.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 19:45 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт