💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте! Grinning

Линде, много добра разказвачка си, с удоволствие прочетох написаното. Flowers Hibiscus

Ханде пак прави селфи пред и с огледало.  Sunglasses
Не ми харесват тези нейни настроения, освен ако тези селфита не са опит за художествена фотография. Смущават ме такива снимки, в които се вглеждат , съзерцават или се самолюбуват на отражението си. Thinking Предпочитам, специално в случая, да го третирам като художествен акт.Grinning

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 18:39 от Dilemi

# 151
Линде, много увлекателно разказваш. Радвам се, че е имало и забавление 😊😁

Дилеми, не вземай надълбоко селфитата. Така е модерно 😉😜

Освен това снимката е стара. Това е от деня, в който Ханде беше с малката си братовчедка Берен.

През месец януари тагът на Ханде е бил използван в 52300 поста.

# 152
Освен Керем, имаме и още една купонджийка в темата. 🤣

Дилеми, ето малко селфита. 🤣

# 153
Ех,че хубаво,Линде!!
Нека има още такива хубави срещи /разбира се,не по повод болести/
Пожелавам на приятелката ти пълно оздравяване
И леееко завиждам
За това,че в България се забравиха тези прекрасни мигове на сприятеляване и весело изкарване с непознати хора
На малката Мая ще взема да ушия едно трико и да го изпратя от името на нашата групичка/това ми е работата/
На всички нас-спокойна и приятна съботна вечер!

# 154
  • София
Слънчице, Гери, отдъхнах си Stuck Out Tongue Winking Eye проблемът е в моя телевизор Mask

Истории
с шапка
Grinning

и
с каскет Grinning

# 155
Дилеми, "удари ме" на болното ми място Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses не мога да го възприема с каскет..., мъча се ... мъча се .... и не става Stuck Out Tongue Winking Eye
... със селфитата  пред огледалата нямам проблеми, но с това нещо на главата му ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink
и едно поздравче Wink

# 156
Страхотни сте,
Може да оправите деня на всеки 🤗
И аз по темата за шапките Simple Smile

ТВ Кукуша днес цял ден в прав тест пише, че мениджърите на Ханде и Керем са основните виновници за положението в момента. Имате ли му доверие като сериозен и достоверен източник? Има някои попадения, но знам ли ...

# 157
Тина, Кушуту има редовно попадения. Бих казала, че напоследък е много по-достоверна от Бирсен.
А по отношение на мениджърите, много колеги на Керем напуснаха Гюнфер. Алиджан (Сейфи) напусна още есента, Акън малко след финала на Kaderimin Oyunu, а онзи ден видях, че и Ямур Танръсевсин също се е отказала от нейните мениджърски услуги.

И след селфитата за Дилеми, минавам да подразня и Миси с каскети. Satisfied

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 20:24 от midnight__sun

# 158
  • София
Миси, Hug и аз често се чудя, защо Керем почти непрекъснато крие косата си с някакъв вид шапка Thinking За спортна шапка съм ОК, особено кoгато тренира, защото понякога косата пречи при заниманията със спорт или други физически активности на открито. Дано при него просто да е навик, мода, а не по някаква друга причина. Anguished

Слънчице, Hug

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 22:42 от Dilemi

# 159
Слънце, защо с лошо сега ... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking Eye

Дилеми, може да се подготвя за новата си роля и затова да се налага да си прикрива косата, да не издава нищо Wink

Само каскета ме изнервя Wink Sunglasses ... с останалите му шапки - нямам проблем Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 160
  • София
Татко Джанер се е върнал от САЩ и куклите го чакат търпеливо на стъпалата.

Уау, колко са сладки...

# 161
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един прекрасен ден, изпълнен с хубави емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 162
  • София
Здравейте! Grinning

Sad
„Внимавайте с мислите си, стават думи. Внимавайте с думите си, те се превръщат в действия. Наблюдавайте действията си, стават навици. Внимавайте за навиците си, те се превръщат в характер. Наблюдавайте характера си, това се превръща в твоята съдба.”   Лао-Дзъ

Лек ден ви желая! Smiley

PS Sunglasses

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 11:27 от Dilemi

# 163
Добър ден !
Приятен зимен ден.

# 164
Привет,
тази сутрин голям хейт срещу Ханде в соц. мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт