💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Dupnica
Алекс, ЧРД!

С благодарност , че си част от нас и винаги си насреща да ни
направиш съпричастни към различни събития!

Приятна и споделена вечер, момичета!
Бъдете здрави! Sparkling Heart

# 571
Алекс, честита бъди! Здраве и благополучие за теб и близките ти! Весел празник!

# 572
  • София
1. Няма сигурност, че Ханде е в Париж, само размазана снимка, но има възможности.
2. След земетресението започна взаимно проследяване с Yğit, който е релационист на Maison Valentino.
3. Днес разбрахме, че печалбите от #fashionweekparis ще бъдат дарени на УНИЦЕФ за децата от земетресението.
4.Бурак Дениз е мъжкият посланик на Valentino...разбрахме, защото той го публикува и вече видяхме, че е той.
5. Ако има мъж посланик, няма ли да има и жена посланик? Yiğit не следва друга турска актриса само Ханде.

Какво може да се случи с Ханде, ако това или всичко е измамна реклама, нека изчакаме парада и ще оценим по-късно.

Бурак започна да се подготвя със своя стилист.

# 573
Ето тук се вижда, че това не е Ханде на снимката, но все пак може и да е там. Ще видим. Като казахте, че Бурак и Ханде може да са заедно там, се сетих , че Демет и Енгин също бяха поканени заедно на някакви награди още преди да са започнали снимките на общия им сериал.

Дилеми, съжалявам, че "Любовта не разбира от думи" не ти е допаднал. Няма как всичко да се харесва на всички, всеки си има свое мнение, свои вкусове и най-вече база за сравнение. Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning Много зависи и в какъв етап си започнал да гледаш даден сериал, емоционалното ти състояние към онзи момент...мисля, че последното точно е причината толкова време да не можем да излезем от филма.Heart Exl

# 574
Здравейте, прекрасни !☺️❤️🌷

" Съпричастието е твоята болка в моето сърце! "

Земетресението от 06.02 2023г в Турция беше страшно , видяхме много апокалиптични картини, много разрушени сгради , трагедията и мъката на хора останали без покрив -над 1 200 000 души, жертвите са над 50 000 души....Много хора загубиха близките си- майки,бащи, деца, братя, сестри...., приятели,роднини, колеги,съседи, много деца пострадаха, останаха без родители....Огромни загуби , човешко страдание,болка , неизвестност, безизходица...Истината е ,че животът на тези хора ще се промени завинаги! Никога , нищо няма да е същото... В тези тежки  моменти нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, както разбира се и много техни колеги, звезди на турското кино  се включиха в много  кампании за подпомагане на бедстващите хора. Направиха го с любов,с грижа , смиреност, социална ангажираност и възхитителна отдаденост, с което доказаха ,че са достойни за уважение !

"Целият морал се гради върху съпричастието."
Шопенхауер

"Бедствието,което ни сполетя, изгори сърцата ни , и всички ние се опитваме да разберем какво можем да направим тук в цяла Турция. Надяваме се,че можем да покажем необходимата подкрепа."
Ханде Ерчел

"Земетресението е едно от най-страшните и опустошителни събития за нас, хората. Трябва да се обичаме повече..."
Керем Бюрсин

Flowers HibiscusЧестит рожден ден , Алекс ! ❤️🌷
Бъди здрава, с късмет , успешна и щастлива !
Много поводи за радост и сбъднати мечти !
Весел празник и наздраве !🍷

Много спомени нахлуват в главата ми - преводите ти в темата ни  , среднощните дискусии, разяснения....Незабравимо време! Надявам се скоро да започнат новите проекти на любимците ни и отново да си сред нас по-активно.
Още веднъж честита да си, Алекс !🍀

Flowers Hibiscus Наскоро/ на 25.02.2023 г / и Неслихан Йелдан беше рожденичка. Актрисата посрещна 54-тия си  рожден ден./род.25.02.1969г в Истанбул/. Нашата Айдан Болат.

Малко информация за нея. Родена е в семейство от средната класа, има по-малък брат.След като завършва училище е приета английска филология в Анкара, но родителите и не и позволяват да напусне родния град. Мечтата и е да стане моден дизайнер.Един ден случайно се озовава в театър и атмосферата и допада. Така Неслихан решава да превърне актьорството в своя професия.Подготвя се за изпити и постъпва в Държавния университет в Истанбул, а през 1995г завършва театрално майсторство.
Доста стари снимки на актрисата , на които се вижда ,че е брюнетка.

През 2007 година се омъжва за англичанина Лео Джеймс Феликс Полък , през същата година 2007г ражда и сина и Аслан, който вече е на 15 г.През 2019 г се развежда , а сина и живее с баща си в Лондон.

У нас за първи път гледахме Неслихан Йелдан в сериала"Цвете от изтока ", а след това в един от най-успешните младежки сериали "Мечтатели",пресъздавайки образа на майката на Мине/Аслъ Енвер/.Играе още в сериала"Север-юг" , в "Сезонът на черешите"- Йонем Динчер , моден дизайнер и майка на Аяз Динчер/ Серкан Чайоглу /и  бъдеща свекърва на Ойкю / Йозге Гюрел/.

Не за първи път играе ролята на свекърва на Еда Йълдъз в "Почукай на вратата ми".

Синът и Аслан и Серкан Чайоглу по време на снимките на "Сезонът на черешите ".

Екранният и син Серкан Болат и родния и син Аслан по време на снимките на "Почукай на вратата ми ".

Снима в хитовата драма "Завинаги " и отново застава рамо до рамо с Аслъ Енвер този път като нейна екранна леля.
Интересни факти за Неслихан:
- висока е 1.66см
- нейната страст е морето. Откакто живее самостоятелно всичките и жилища са с изглед към Босфора.
- тя е вегетарианка.
-поддържа фигурата си с много спорт.
Описва себе си като чувствителна, добросърдечна ,съпричастна и искрена.

Със нашия Сейфи ...

Талантлива и красива актриса. Да и пожелаем още много нови творчески успехи , макар че напоследък не снима много активно , тъй като пътува често  до Лондон и се старае  да прекарва повече време с порасналото и момче.

Flowers Hibiscus Новият проект на Ханде Ерчел и Бурак Дениз " Двама непознати " ще се излъчва по Fox с кодовото име DKB.В турските сайтове  пишат ,че се очаква да започне през месец април./ надявам се да е скоро /.

Режисьор на сериала ще е Неслихан Йешилюрт.Тя е известна с работата си в успешни телевизионни сериали -"Забранената ябълка"/"Опасно изкушение"/, "Мрежа от лъжи","Неверният"...

Сценарист ще е Етем Йозълшък .Писала е сценариите на "Марашлъ"/с Бурак Дениз и Алина Боз/, "Пойраз Карайел ". .
В актьорския състав на сериала се включи и Джем Давран , който ще пресъздаде образа на бащата на героя на Бурак Дениз.Участвал е в над петдесет продукции и печели награда за най-добър актьор  в поддържаща роля през 1996г. В последно време е участвал с роли в " Рецепта за любов"/ с Кадир Доулу/, "Незавършена любов "/с Бурак Дениз/

Екипът на новия проект е доста  добър. Да пожелаем успех на нашето момиче !
Дано започнат по-скоро новите проекти и на Ханде Ерчел , и на Керем Бюрсин , за да има раздвижване и новости в темата ни.

Линде ❤️ , оздравявай бързо !

Момичета❤️, желая ви щастлива неделна вечер!

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 21:31 от akvamarin007

# 575
  • София
Криси, Дилеми  благодаря ви за пожеланията. 

Романтичното ни момче Керем е лайкнал тази снимка, на която пише: "Жената, която всяка вечер посреща съпруга си на вратата."

# 576
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Макар и със закъснение, искам да ви честитя 3-март, дано да имаме поводи да се наричаме българи, да помним нашата история и да продължаваме да уважаваме и почитаме всички, които са загубили живота си за да можем да живеем в една красива и свободна страна.🇧🇬

Честит рожден ден, Алекс! Flowers Bouquet

Алекс , много се радвам, че ни хвърляш по един поглед и когато се налага идваш с превод, както и преди. Благодаря ти! Hug

Линде, скорошно оздравяване.Flowers Four Leaf Clover

Аз още си чакам този филм Blush

Пожелавам ви лека и успешна седмица! Flowers Hibiscus
Лека нощ! Nature Stars

# 577
  • София
Е момичета, вече мога да призная че ХанКер умря. Интервюирали са Ханде и Хакан. Бомбата избухна.
Аз съм тъжна. Не мога да го осъзная, но това е живота. Дано е щастлива с този мъж, макар че не вярвам. Мъчно ми е за Керем.

https://www.instagram.com/p/Cpa6RHTAubl/?hl=bg

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 09:38 от БлагаВест

# 578
И на мен ми е мъчно Линде, като цяло ми е мъчно. За нас, за Керем, за тях като двойка. Нещо очаквано беше след последните снимки и клюки.
Не се тормозете. Ако ни ядоса Ханде, винаги можем да я махнем от заглавието. Animal Monkey Face Можем да й бойкотираме проекта. Ще измислим нещо. Satisfied

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 00:21 от midnight__sun

# 579
  • София
Да, ХанКер вече официално го няма. Mask И на мен ми е малко тъжно, защото тайничко се надявах, че са верни слуховете, че май са заедно, въпреки многото признаци за обратното...Rolling Eyes
Поне вече е пределно ясно, защото почти година се губим в догадки. Дано Ханде да е доволна от избора си.  
А на Керем пожелавам да открие жената, която да е способна да поема цялата му любов и да му отговори със същото, да не се срамува от него, да не се притеснява да го прегръща и да бъде прегръщана от него пред хората, смело  и без срам и страх да го хване за ръка. Пожелавам му щастие и късмет! И нови успешни проекти.Smiley

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 02:38 от Dilemi

# 580
  • София
Всички сме в шок. Дори и TVKosu. Всичко разбирам, само не разбирам, защо точно с този човек. Според мен Ханде си заби сама ножа. Ще поживеем и ще видим.

# 581
Да наложим вето на Ханде в темата до края на март. Satisfied После ще решаваме. Mask (Дилеми, гепам ти го)
За изборът й не ми се коментира. То ще се разбере в последствие. И аз като вас се надявах до последно, че може би има малко истина в сдобряването, обаче много бяха знаците за обратното, а не съм склонна да си затварям очите за истината.

Обаче в раздела хич не им харесват половинките на актьорите, та и ние май не сме изключение. Satisfied

Дано Керем намери скоро най-правилният човек за себе си.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 00:25 от midnight__sun

# 582
Слънце, моля ти се, какви ги говориш. Grinning Ти даде идеята за обща тема, сега ще я махаш от заглавието. Joy
Аз продължавам да симпатизирам на Ханде, независимо от ситуацията, някак си като видя как всички са настроени и не мога да забия ножа и аз...
Всяко зло за добро казват. Всеки ще намери пътя си. В тази тема сме хората, които имаме най-голямо право да критикуваме Ханде , тъй че който каквото му е на душата, да си каже, но без да нарушаваме добрия тон. Blush

# 583
  • София
В душата ми започва да се надига гняв. Тази вечер пиша думата КРАЙ с дълбока горчивина, не защото ХанКер ги няма, макар че ще ми липсват страшно много, а защото не се радвам за нея. Не може да преминете от злато към л...о. Този човек не е правилният. Но животът е нейн. Няма да намери друг мъж, като Керем. И сигурно това ще бъде нейната най-голяма грешка в живота. Как ли се чувства сега Керем. Много ми е мъчно за него, защото съм убедена, че той я обича. Направи всичко възможно да се съберат. Имаше моменти наистина, в които двамата бяха заедно, до последно вярвах, че разумът ще надделее. Но явно този път не съм познала. Жалко. Нямам какво да кажа. Разочарована съм.

# 584
  • София
Мики, права си!  Да си спомняме хубавите моменти, които сме преживели с нея и чрез нея. Все пак тя е  Еда Йълдъз! Еда ще я има, докато има хора, които искат да гледат SCK!  Всеки има право на избор, както го разбира.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 02:39 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт