💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добър вечер мили момичета.
Мисля че това е ново от Ханде
Скрит текст:

Не е съвсем ново Satisfied
От 02.03.2023 е, от IG на състудентка на Ханде от Художественото училище/университет. Flowers Hibiscus

# 556
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 557
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Страхливците никога не започват, слабите никога не завършват, победителите никога не се отказват" Nature Sparkles

„Бъди благодарен, прощавай на хората, обичай повече, обвинявай по-малко и повярвай, че нещата ще се случат!” Nature Sparkles

Ууупппсссс...Mask Подранила съм! Rolling Eyes 
Благодаря, Алекс! Flowers Hibiscus

Лек ден ви желая! Smiley

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 11:43 от Dilemi

# 558
  • Кърджали
Дилеми, ти май си с два месеца напред. Все още сме март 😛🥰

Но пък аз имам повод да почерпя, тъй като пораствам с още една година

# 559
Честит рожден ден, Алекс! Здраве и всичко най-хубаво ти пожелавам ❤️

# 560
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Алекс, Честит Рожден ден! Flowers Hibiscus Желая ти здраве, късмет и нека има поводи за много радости.

Да изкочи интересен проект на Ханде или Керем, който да ти отнесе главата и да те задържи при нас. Satisfied

# 561
  • София
Алекс, честит рожден ден! Flowers Hibiscus
Познавам те преди всичко от архивите, и много, много харесвам направеното от теб за всички от темата, за преводите при директното излъчване на SCK, за преводите на части от епизодите, за обясненията, за анализите, за отношението и позицията ти.  Благодаря, благодаря! С удоволствие чета всичко, написано и направено от теб!
Честит рожден ден, Алекс! Бъди здрава, обичана и много, много щастлива!

И  шоколад за теб! Разбрах, че много го обичаш! Smiley

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 12:08 от Dilemi

# 562
Алекс, Честит Рожден ден! Flowers Cherry Blossom Hug

Желая ти много здраве, късмет и успехи Flowers Four Leaf Clover

Tada

# 563
  • Кърджали
Слънчице, и аз чакам проект на Керем
Скрит текст:
за съжаление заради Бурак Дениз едва ли ще гледам предстоят на Ханде. Но има време де, може да ми мине отношението към него
Та дори и да не пиша често тук (просто поради липса на поводи, а това дали са заедно или не Керем и Ханде за мен не е толкова важно) аз пак съм си с вас/нас.
Но просто не съм толкова приказлива.

Благодаря ви за пожеланията и хубавите думи. Сгрявате ми сърчицето.

# 564
Здравейте Animal Bee

Честит рожден ден, Алекс! Пожелавам ти много здраве, щастие и повече време да любимите ти хора и хобита. (И ние се включваме в последното Joy)
Мисля, че от теб тръгна израза "ставам с една година по-красива" , да знаеш , че си го използвам активно все още. Grinning

Да си припомним кой епизод те доведе при нас. Stuck Out Tongue Winking Eye

И нещо от любимия ни автор:
Ако питаш Мая каква е Ана, тя ще отговори: „Боец“. Но не го казва само защото Ана може да пребие когото и да е, а най-вече защото животът опитва да пребие Ана още откакто се е родила, без никакъв успех. Тя е неразрушима.

Радвам се, че още си сред нас , макар и на балкона. Hug

# 565
  • София
Алекс Честит рожден ден. Бъди здрава и нека всички твои мечти да се сбъднат.

От снощи ме е хванал някакъв вирус и не съм спала тази нощ. Внучката ми го предаде. Не съм много в кондиция. Но вярвам, че ще се оправя. Няма да мрънкам, като знам, че има къде по-тежки неща в живота.

Мама и дъщеря, като две капки вода...

# 566
Алекс, честит рожден ден и от мен! ⚘

Не знам да ли е вярно: ( от нета)
"Ханде и Бурак са поканени от Валентино да присъстват на седмицата на модата в Париж , като специални гости"

# 567
Не знам да ли е вярно: ( от нета)
"Ханде и Бурак са поканени от Валентино да присъстват на седмицата на модата в Париж , като специални гости"
Пишат, че е вярно. Видях в Туитър, че Бурак е споделил стори, така че се очаква да присъства.

Не съм сигурна дали е Ханде. Това се върти.

"Бурак потвърждава, че е поканен, a Ханде е посланик на Валентино в Истанбул...и всичко събрано в седмицата на модата ще бъде дарено на УНИЦЕФ за деца в бедстващ район."

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 19:53 от midnight__sun

# 568
Flowers Herb ЧРД, Алекс!
С много уважение към теб, за сподлените преводи и скъпите среднощни спомени, вълненията и нетърпението с които чакахме твоите подробни преводи на най-интересните и вълнуващи моменти ... търпението и вниманието към нас!
Пожелания за много здраве, радости, любов!

За белия потник ...

# 569
  • София
Линде, Flowers Hibiscus съжалявам да чуя, че си хванала вирус. Оздравявай бързо! Flowers Four Leaf Clover

За Ханде и бъдещото й партньорство с Бурак :
https://twitter.com/cayyapyakup1/status/1367756075328540676 Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Опитах се, след ваши мнения и препоръки, споделени в темата, да гледам общото им участие в "Любовта няма думи". Не ми се получи, не го харесах, а сега, като гледам колажите с тях двамата...Mask Не съм, според мен, много повлияна от извънсценичното му поведение и как то ще повлияе на авторитета и имиджа на Ханде и на проекта им. Просто не ми се харесват визуално заедно. Със сигурност, поне сега така мисля,  ще се опитам да гледам предполагаемият им бъдещ преокт. Ще видим.Thinking

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 16:44 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт