💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Подобаващият отговор на Ханде от днес... И тя като Керем не спира да помага за пострадалите.        

Цитат
Частна болница Afyonparkhayat,  може ли някой да даде отрицателна кръв за баща ми Танер Памук? (Само от здрави хора на възраст 18-55 години, които не употребяват наркотици)

# 541
Flowers Herb ЧЕСТИТ ТОДОРОВДЕН!

Любим празник, на който ви желая добротата, издръжливостта и ума на кончетата!

Може би се надяват да освободи този чаровник!?!

Мераците, казват умирали последни.

Хармония и любов, трудно достижими!

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 13:57 от Yassy_N

# 542
  • София
Ханде не спира, продължава да помага с каквото може на хората.
Само не разбирам, защо не си почива спокойно в Париж?

Керем също е активен. Репостнал е стори на Башак. Отново ХанКер са в синхрон.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 18:20 от БлагаВест

# 543

Ха, ха ... чаках някой да напише нещо за да споделя
от последната /ултимо/ минута информацията споделена от
БлагаВест.
Чудя е се на Ханде вместо да е на Плац Пигал, гушнала новата си изгора, тя загрижена ...
Сигурно е оторизила Керем, нали са приятели да поства от нейно име...
Чудесата край нямат... вместо да лети с частния самолет на богатия Хакан, без да я снимат на гражданското летище. Луда работа, като училище за наивници.
Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 15:54 от Yassy_N

# 544
  • София
Затишие... Thinking Май не! Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes
Привет! Flowers Hibiscus

"Тези, които не искат да те чуят,  не те чуват дори и да крещиш. Който иска да те разбере, разбира те дори и да не говориш. Колко е важно да знаеш как да се справяш с мълчанията, за да бъдеш разбран..." /от мрежата/

И една притча: Sunglasses

Сълзата казала на Усмивката: "Завиждам ти, защото винаги си щастлива."
Усмивката отговорила: "Грешиш, защото много пъти аз съм маската на твоята болка."
Nature Sweat Drops

Лека вечер ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 545
Flowers HerbРеакцията на фендома...

Even Kerem, like Hande and Basak, points out the places where you can find drinking water, and that there is a lot of water in Hatay, and these are the holidays in Spain, Paris, Finland, and to the soul of the dead.......... of Askifo of the hayers of the trolls and of all the 4 money journalists you sucк
Дори Керем, подобно на Ханде и Башак, посочва местата, където можете да намерите вода за пиене, и че в Хатай има много вода, а това са празниците в Испания, Париж, Финландия и за душата на мъртвите. ......... на Аскифо на хейтърите на троловете и на всичките жадни за пари журналисти, които смучете

Тази красива любов не може да бъде забравена. Те ни я показаха, а ние ги следваме и се подкрепяме!

# 546
Дилеми Hug, движим се по график ….. Stuck Out Tongue Winking Eye няма начин … норматив гоним. Sunglasses Вече трябва да сте свикнали  с клюките Grinning
До ден – два трябва да пуснат и „новината“ за новата приятелка на Керем –  Büşra Sunglasses
Честно да ви кажа за мен лично Хакан не ни е заплаха Nature Rainbow, той и Ханде са ми като Демет и Руткай Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Скрит текст:
Какво пречи да отидат до Париж „по женски“ .... Stuck Out Tongue Winking Eye ( ако изобщо е вярно Wink )

Как един път не и избраха едно нормално гадже ...., карай има време да и намерят и по-свестен кандидат Stuck Out Tongue Winking Eye ... дотогава Sunglasses
Gift Heart

# 547
Здравейте! Flowers Hibiscus

Склонна съм да вярвам, че на снимката са точно те, на мен на тях ми приличат. Не един път съм си казвала, че нищо не се вижда ясно, че размазани снимки показват и накрая ме опровергават. Не че е важно толкова, поне не както беше преди. Това са си техните избори и решения, а от тях очаквам най-вече новите проекти. Да, любопитна съм какво се случва, с кого ще са, но в нормални граници.

По една прегръдка за повишаване на настроението. Flowers Hibiscus

По повод продажбата на тениските

Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 19:38 от midnight__sun

# 548
Според последните новини:
Ханде и Хакан не били в Париж, а в Cap Horn, Courchevel с приятели. Май наистина новината започна да „издиша“. Не трябва ли когато публикуваш нещо, да си си проверил източниците. Наистина се обърквам вече

# 549
Лелята на Ханде в Инстаграм Simple Smile

Gift Heart

Керем е в тренда:
Kerem
8,431 Tweets

# 550
  • София
Лелята на Ханде в Инстаграм Simple Smile

Gift Heart

„Моят ангел с красиво сърце“ 🥺❤

# 551
  • София
Стилът на Акиф е един и същи. Винаги в гръб или размазани. Как пък един път не ги засне в анфас.
Тази снимка, за която твърдеше че Ханде е с Каан в Мармарис ни я пробутваше известно време. После се видя че на нея нито е Ханде нито е Каан. Да не говорим, че точно по това време, за което твърдеше че са заедно, Гамзе го опроверга, като пусна снимка в същият ден, как отива на гости на Бамби.

На вчерашната снимка, момичето има прилика с Ханде, но пак не съм сигурна, защото е в гръб. Мъжът който е зад Ханде също е в гръб. До него се вижда друга жена, която изглежда че върви успоредно с него.  Как мога да приема че е именно Хакан. Ханде пътува до Париж през ноември с Гамзе. Какво пречи да използват такава снимка от тогава и да я монтират. Като ето тази снимка, за която твърдяха, че на нея е Ханде и е на някакъв карнавал в Сан Франциско отново с Каан. А то се оказа, че това е съвсем друго момиче.

И защо Ханде трябва да заминава по други държави за да се среща с този или онзи. От какво да се крие, ако е свободна. Няма да забравя, как Акиф упорито се опитваше да внуши на феновете, че Ханде има връзка с Мурат Акдоган. Даже  обеща да ни го докаже със снимки. И досега ги чакам. А през това време Ханде и Керем вече са били омешали плодовете със зеленчуците. Защо е тази омраза именно към нея. Какво цели. Точно в този трагичен за страната им момент, Акиф вместо да се занимава с личният живот на Ханде по-добре да помага и той, като нея на пострадалите. Нито ред, нито дума за красивата корица, която тя изработи. Пълен игнор. И хоп, нова авантюра. Невероятно грозно е да се опитваш да изкараш едно красиво, умно, талантливо и с невероятно сърце момиче, като някаква уличница, която не подбира с кого да се среща. Ханде два пъти опроверга, че няма връзка с Хакан. Но това явно не им пречи да продължават да омаскаряват. Преди две седмици същият този Хакан го снимаха с някаква манекенка в САЩ на рожденият му ден. Беше й подарил огромен букет с рози за деня на влюбените. И тези снимки ги качи не друг, а сестра му. След няколко часа бяха свалени. Питам се, защо Акиф за тях мълчи, а не ги сложи в сайта. Те поне бяха много ясни. Аз обаче ги сложих тук. Мисля да изпратя на Акиф няколко снимки на Ханде с Керем от последните два месеца. Да го попитам, какво вижда на тях. Защото те са пределно категорични, не са замазани и неясни, като неговите. Едната е от летището в Истанбул от 27 декември 2022г., когато Керем се прибра от Тексас. Другата е с ризата на Керем метната на парапета в "розовата къща" на рожденият ден на Гамзе. Имам и други, но тези засега стигат. Дали Акиф ще ги отрази. Да напише, че тайно Ханде и Керем се срещат. Всичко е толкова тенденциозно. Докато Ханде или Керем открито не кажат, че имат връзка с друг, засега за мен промяна няма.   

ПП: От последните минути! Ханде и Керем са забелязани заедно на почивка край морето.    

# 552
Здравейте Animal Bee

Дилеми, страхотни цитати. Heart Eyes

Миси, страхотно чувство за хумор имаш тези дни, имаме нужда. Grinning

Слънце, на едно мнение сме тук. И на мен ми приличат на тях, но не виждам повод за драма. Продължавам да си ги харесвам и двамата като актьори, като хора. Как беше..нека всички да са щастливи. Grinning 

Тя не иска изключителен живот, а просто... нормален. Баща ни е пожарникар, майка ни е акушерка, цял живот слушаме, че ни отглеждат герои. Такива, които тичат към огъня. Но Бобо не е герой и сестра ми го вижда. Той няма да тича към огъня, ще тича към нея.
Ф.Бакман, Победителите

# 553
  • София
Поли драма няма. Има само манипулации. За мен това не е реална снимка. Тук въпросът не е дали Ханде има друг, а защо непрекъснато пускат фалшификати. Такава фалшива снимка пуснаха и за Керем със Стефани. Тя пък беше ачик ачик фотошоп. На нея Керем беше с коса, а в действителност прическата му беше късо подстриган. Чакам истинска, реална снимка. Такива в гръб не приемам.   

Защо никой не коментира ето тази снимка. На нея прекрасно се вижда Ханде в далечината, в деня когато Керем представяше своята книга, м. април 2022г. От ясна по-ясна. А всички приемахме, че те са разделени. Какво прави Ханде там. Защо тази снимка не се приема от феновете за истина, а такива в гръб с охота се приемат за истина? Защо Акиф не качва всичко, което изтича в социалните медии, след като е решил да разнищва живота на Ханде, а качва подборно. Каква ли щеше да е неговата реакция, ако на снимката не беше Керем, а Каан, Хакан, Атасай, Акдоган и т.н. С голяма въодушевление щеше да я размахва, за да ни доказва, колко е неморална тази Ханде. За една година й прилепи куп мъже. А тя все отрича. И винаги потайно заминава някъде да се среща с тях. 

А какво да кажем за тази снимка. Керем си прави селфи пред "розовата къща". Това е през м. май 2022г. И отново се водят разделени.

Упорито се опитваме да неглижираме очевадни факти, но недоказаните с лека ръка ги приемаме за истина. Като този пръстен на ръката на Ханде, подарен й от Керем още на Малдивите. Ама дали бил същият, приличал на друг. Същият е, няма друг. 

Керем много харесва да си разхожда Хектор в тази горичка, която е близо до дома на Ханде. Но явно и Ханде обича там да си разхожда кучетата. Дали случайно не се засичат.

А тези благодарствени обръщения на двамата към феновете за младежките награди през м. май бяха направени отново на едно и също място, този път в дома на Гамзе.

И още и още... Дали съвпаденията не станаха много. Имам много такива доказателства, снимки, които са по времето, когато двамата се водят разделени, а всъщност все се засичат. И никой не иска да обърне внимание на тези съвпадения. По-лесното и по-интересното е да има клюки и интрига. И те винаги са на гърба на Ханде. Няма друга актриса в Турция, която да е подложена на такъв тотален тормоз. Завиждам й на търпението. 

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 16:43 от БлагаВест

# 554
Добър вечер мили момичета.
Мисля че това е ново от Ханде

Общи условия

Активация на акаунт