Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 338
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Като видя такива джуки, се убеждавам, че визон е кожа от бизон! 😂🥳 🥳

# 121
  • тук, на мястото си
Ааа, тая ме ядоса. Два пъти Билалов и подсказа и тя пак бизон та бизон.
Въпроса за илюстратора преди беше за името. Нещо от сорта  - коя е Ингахилд Гратмер - от там знам отговора. Струва ми се, че миналия сезон беше този въпрос, може да греша.
Момчето ми хареса, съжалявам, че изгоря. И аз изгорях, подсказах му. Grinning
Стана ми интересно на въпроса за люпенето тези  39 %, които дадоха отговор от 1 до 8 дни да не  са от тези дето мислят, че пилетата  растат във фризерите.

# 122
  • София
Браво на мъжа, отлична игра. А и въпросите не му бяха лесни. По изключителен начин закова Ирак, а много хора биха го изключили по дифолт без да се замислят... На всеки един въпрос разсъждаваше много хубаво. Човек с богата обща култура и отличен изказ. Браво за Дания! Така се играе, смело. Аз съм чел между другото, че Властелинът на пръстените е изключително популярен в Дания (както и на Скандинавския полуостров) и може бих стрелял и аз малко слепешката, ама не знам, така е лесно... Жалко, че си тръгна само с 3000 лв. ама какво да се прави, човека бе дошъл за нещо голямо и игра рисково. Ако не беше използвал жокера обади се на приятел за сръбския треньор на националния ни отбор по футбол сега можеше да го използва за този въпрос. Тюх, яд ме е.

Жената е много зле.

# 123
"Визонката" ни отърва от присъствието си. Дори без да се замисли даде тотално погрешен отговор, след като свърши жокерите

# 124
Прекрати и нашите, и своите мъки, за което ѝ благодаря.

# 125
Ама гадни въпроси и се паднаха накрая, явно искаха да я махнат. И доста лесни първи два.

# 126
Не съм съгласна да въпроса, на който изгоря, че е гаден. Аз знаех три от нещата, остава четвъртият отговор. И за цар Борис по логика можеше да се познае.

Диамантът е верния отговор, другите са просто нелепи. Библия, будизъм и ламаизъм нямат място в Пакистан и Иран.
Молдово-украинецът, определящ се като румънец, може да се окаже интересен играч.

# 127
Много хубави и последователни разсъждения, направо слага немалка част от native участниците в малкия си джоб.

# 128
  • София
Жената с много лесни въпроси заработи 3000 лв. колкото страхотния мъж вчера, който отговори на въпрос за 20 000 лв. Несправедлив е живота, мдам. 😉

Браво на мъжа, много добре. Това с цветовете на олимпийските кръгове е лесно, ама за диаманта показа, че може да мисли и съобразява, нещо което много участници не трябват и щом не го знаят веднага жокер, а не се замислят и да почват да изключват. Само за Венеция можеше да мине и без жокер. Хем е най-малко вероятния отговор за масовката, хем е дрвен град със стара история. Лас Вегас го изключих на секундата.

# 129
Резервата се превежда В сянка?! Според кого?

# 130
И аз се разколебах дали не е някой друг, защото това "В сянка" силно ме смути...

Румънецът ме е яд, че не рискува с индиеца. Малко вероятно е европеец да има такова постижение и да не е известно.

# 131
Хубава игра направи мъжът,жалко че се препъна на въпроса за химните.

# 132
Заложих на Бърнс. Но по принцип въпросът беше от типа "убиец"...

# 133
Въпросът за химните беше чисто логичен, но той не се сети. Не може държави, които съществуват от векове, да имат химни от поет, който е живял доста по-късно. Единственият възможен отговор е Р. Тагор - държавите се създават след разпадането на Британската империя.

# 134
Резервата се превежда В сянка?! Според кого?

И аз се потресох. Дано да не е това заглавието, под което книгата ще се пусне на нашия пазар.

Общи условия

Активация на акаунт