Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 91 483
  • 794
  •   3
Отговори
# 735
Момичета, аз не искам фокси лифт, само леко повдигане ня последната 1/3 на веждата. Никой ли не го е правил?
При мен се получи с ботокс. Добрите лекари биха могли да го постигнат.

# 736
Марена, при кой лекар?

# 737
В Стара Загора ходих, не знам дали те устройва. При Наталия Иванова.

# 738
при мен, след поставяне на ботокс в края на веждата се получи смъкване на клепача
иначе, се чудя това с фокси окото - слага се конец, който дърпа кожата, за да измени формата на окото. Ами, не се ли получава допълнително разтягане и когато падне ефектът след месец /някъде имаше инфо за около две седмици /, кожата няма ли да е по разтеглена? Там е чувствително мястото, ако го дърпаме и опъваме, няма ли да се получи излишно обтягане на мястото и увисване впоследствие. Особено, ако тази процедура се прави няколко пъти.

# 739
Момичета, малко извън темата, но някой който ползва кремове Thalgo- при мен пристигнаха от Арлен без целофан на картонената кутия и без да е затворено вътре под капачката.
От Арлен казват, че са си така, някой да си спомня и да ми сподели, за да знам дали да ги върна?
Предварително благодаря!

# 740
  • София
Как, аз съм супер доволна.

+1 и аз съм много доволна. Обмислям отново.

# 741
За Радиеса ли става въпрос? И аз ще слагам като свърша с апаратите.

# 742
  • при Arctic Monkeys
Аз съм ползвала Талго крем дневен. Имаше опаковка даже някаква платняна допълнителна торбичка. Но това беше доста отдавна. Не ми хареса крема.

# 743
За Радиес става дума.

За Радиеса ли става въпрос? И аз ще слагам като свърша с апаратите.

# 744
И аз се нареждам сред доволните от Радиес. Слагала съм 2 пъти. Но се чудя и за Sculptra. Ще се радвам на повече мнения.

# 745
Cristi, за оформяне на контур ли препоръча hifu? Аз съм виждала хубави резултати във фейсбук, но съм запомнила от темата, че е рисково. Съпоставимо ли е с морфеус?
Да. Имам още месец, докато реша Blush

# 746
Момичета, аз не искам фокси лифт, само леко повдигане ня последната 1/3 на веждата. Никой ли не го е правил?
Аз правя всеки път когато поставям ботокс, защото естествената форма на веждите ми, тази 1/3 е доста на долу и придава тъжен вид. Едната е толкова спусната на долу, че дори след ботокс, максималният резултат е да стане като права линия, но аз съм доволна, защото е по добре от, това което ми е дала природата 😊

# 747
Момичета, малко извън темата, но някой който ползва кремове Thalgo- при мен пристигнаха от Арлен без целофан на картонената кутия и без да е затворено вътре под капачката.
От Арлен казват, че са си така, някой да си спомня и да ми сподели, за да знам дали да ги върна?
Предварително благодаря!

Взимала съм от козметичката ми, която работи с тях - и целофан имаше върху картона, и вътре имаше такова като на кисело мляко да се отвори. Преди около 2 месеца това Wink
Бих ги върнала.

# 748
blue, при кой лекар?

# 749
Не съм в България и основно слагам тук. Слагала съм и във Варна при двама, мога да дам контакт

Общи условия

Активация на акаунт